Δούκισσα Νομικού: «Μπομπάρα» η παρουσιάστρια! Της έφυγε το μαγιό και έτρεχε ο Θεοδωρίδης!

Χαμός στη Μύκονο! Κάγκελο οι θαμώνες!

Δούκισσα Νομικού: «Μπομπάρα» η παρουσιάστρια! Της έφυγε το μαγιό και έτρεχε ο Θεοδωρίδης!

«Μπομπάρα» η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού σε καυτό ατύχημα! Της έφυγε το μαγιό και έτρεχε ο Θεοδωρίδης να την μαζέψει!

Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε την ξανθιά παρουσιάστρια στην παραλία της Ψαρρούς, πριν από χρόνια πιο «μπομπάρα» από ποτέ και θα καταλάβετε τι εννοούμε!


Η Δούκισσα ήταν στα κέφια της, κάτι που αποτυπώθηκε επακριβώς στο βίντεο, καθώς δεν δίστασε να βγάλει γλώσσα στους παπαράτσι που περίμεναν για να την φωτογραφίσουν. Η παρουσιάστρια φορώντας λευκό τζόκεϋ καπέλο προκάλεσε αναστεναγμούς στον ανδρικό πληθυσμό με το καυτό σορτσάκι και το πλούσιο μπούστο της, το οποίο να αποκαλυφθεί όταν της έφυγε ελαφρώς το πάνω μέρος του μαγιό της! Ευτυχώς, έσπευσε να την βοηθήσει ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δούκισσα Νομικού: Έδωσε 50 ευρώ γι αυτό το σορτσάκι!

Αποκάλυψη τώρα! Η Δούκισσα Νομικού έδωσε 50 ευρώ γι αυτό το σορτσάκι και το Youweekly.gr σου βρήκε που θα το βρεις για να το αγοράσεις κι εσύ!

Το φόρεσε στη Μύκονο η παρουσιάστρια και έκανε θραύση...

undefined

Στο αγαπημένο τους νησί, εκεί όπου γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν και διατηρούν το εξοχικό τους σπίτι, βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες η Δούκισσα Νομικού και ο άντρας της Δημήτρης Θεοδωρίδης έχοντας μαζί τους τον μονάκριβο γιο τους Σάββα.

undefined

Βρήκαμε τι φοράει

Η Δούκισσα επέλεξε hoodie και τζιν σορτς (παρόμοια θα βρεις στα Gap με 44,95 και 49,95 αντίστοιχα.

Η Δούκισσα, που ήδη μπήκε στον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ως γνήσια χαζομαμά όπως χαρακτήρισε τον εαυτό της −με φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram−, έκανε απογευματινές βόλτες δίπλα στη θάλασσα μαζί με τον μικρό, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τον μπαμπά του. Μάλιστα, πέρασε αρκετή ώρα στην αμμουδιά παίζοντας μαζί του, με τα μάτια της Δούκισσας να τον κοιτούν όπως πάντα με λατρεία. Εκτός από βόλτες, το Σαββατοκύριακό τους περιελάμβανε και κάποιες μικρές εξορμήσεις για φαγητό στα αγαπημένα τους στέκια, για να συναντήσουν κάποιους καλούς τους φίλους.

undefined

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της, άλλωστε, η οποία εξελίσσεται πολύ ομαλά, της επιτρέπει να συνεχίζει κάποιες από τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς της. Η Δούκισσα είναι πια απόλυτα αφοσιωμένη στην οικογένειά της και ήδη επέστρεψε στην Αθήνα για να προετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της που αναμένεται κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει αποφασίσει στα μέσα του καλοκαιριού να βαφτίσει και τον μικρό Σάββα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και πιθανότατα στο ίδιο εκκλησάκι που παντρεύτηκαν, στο κτήμα της οικογένειας Κόκκαλη στη Μύκονο.

Η επέτειος γάμου

undefined

Την ερχόμενη Δευτέρα, Δημήτρης και Δούκισσα συμπληρώνουν δύο χρόνια παντρεμένοι. Σε αυτό το διάστημα η ζωή τούς έφερε άπλετη ευτυχία με την απόκτηση του γιου τους και την προσμονή της κόρης τους, αλλά τους σημάδεψε και με πολύ δύσκολες στιγμές, όπως η απώλεια του ετεροθαλούς αδερφού του Δημήτρη, Σωκράτη Κόκκαλη, πέρσι τον Ιούλιο. Το ζευγάρι, όπως και όλη η οικογένεια, προσπάθησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να ορθοποδήσει με αξιοπρέπεια και αυτές οι στιγμές τούς ένωσαν ακόμη περισσότερο.

Δούκισσα Νομικού: Δεν ήξερε πως την "τραβάνε"! Η άσχημη συμπεριφορά και τα νεύρα!

Η άσχημη συμπεριφορά της Δούκισσας Νομικού και τα νεύρα στο πλευρό τουΔημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο! Δεν ήξερε ότι την "τραβάνε"!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που... δεν το λες και πολύ προσιτό!

Η κάμερα του Mykonos Live, "τσάκωσε" την εγκυμονούσα με τον αγαπημένο σύζυγό της να γευματίζουν σε γνωστό μαγαζί του νησιού των ανέμων!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο επιχειρηματίας ασχολείται με το κινητό του ενώ εκείνη φαίνεται δυσαρεστημένη με κάτι!

Αυτό που προσέξαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο απαράδεκτος όπως φέρεται τρόπος της στην σερβιτόρα η οποία τριγύριζε για να τους γεμίζει τα ποτήρια με νερό!

Κανείς από τους δυο δεν της έριξε ούτε βλέμμα ενώ δεν φαίνεται να της είπαν ούτε ένα ευχαριστώ, κάτι που θα έπρεπε αφού... ανθρώπινο είναι!

Αλλά τα λόγια είναι περιττά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Παρακολουθήστε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...