Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αγωνία για το θάνατο και η ξαφνική απώλεια!

Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και η αποκάλυψη!

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αγωνία για το θάνατο και η ξαφνική απώλεια!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε μιλήσει για την αγωνία που έχει για τον θάνατο, αλλά και την ξαφνική απώλεια που υπέστη.

Ο κριτής του Power of love, είχε μιλήσει πριν αρκετό καιρό για όλα, στο περιοδικό InStyle, αλλά και για το θάνατο του πατέρα του.

Ποια περίοδος της ζωής του είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο να ανακαλεί; «Τα δύο διαζύγια μου. Αυτό με μπλοκάρει και με κάνει να σκέφτομαι γιατί δεν τα κατάφερα. Με φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και με τη μη ικανότητα διαχείρισης κάποιων καταστάσεων που βίωσα. Πιστεύω ότι πρέπει να σβηστούν από τα λεξικά οι λέξεις «πάντα» και «ποτέ», αλλά, όταν κάνεις σχέση και παιδί, θέλοντας και μη σκέφτεσαι τη ζωή σου παράλληλα με αυτό τον άνθρωπο. Όταν δεν σου βγαίνει, είναι μια ήττα. Πάντα στη ζωή μου ήθελα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλή σχέση και με τις δύο πρώην γυναίκες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αγωνία για το θάνατο και η ξαφνική απώλεια!

Δίνει την αίσθηση ότι είναι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τι του δίνει ακόμη ενέργεια να συνεχίζει να δημιουργεί; «Έζησα τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είχα μια αγωνία ότι θα πεθάνω νέος. Έχασα τον μπαμπά μου στα 10 ξαφνικά και κατάλαβα ότι ο θάνατος θα έρθει απροειδοποίητα. Μετά από αυτό ήθελα να ρουφήξω τη ζωή. Είχα πολλή φόρα. Μέχρι τα 40 μου δεν γύρισα ποτέ το βράδυ σπίτι μου. Ήμουν συνεχώς έξω στους δρόμους και στα μπαρ… Αυτό μάλλον βοήθησε και λίγο στα διαζύγια. Όταν έχεις ζήσει έντονα τη ζωή σου, δύσκολα εντυπωσιάζεσαι με κάτι. Είχα FOMO. Ήθελα να είμαι εκεί που ήταν οι εξελίξεις. Είχα φίλους σε όλο τον κόσμο που μοιάζαμε και κυνηγούσαμε μαζί όσα μας άρεσαν. Το drive μου στη ζωή έρχεται από όλα όσα θέλω να κάνω ακόμα. Δεν τα έχω εξαντλήσει. Έχω πολλά που δεν έχω ολοκληρώσει στη ζωή μου. Επίσης ένα από τα λίγα πράγματα που δεν χορταίνω είναι να γνωρίζω και να συζητώ με ενδιαφέροντες ανθρώπους», εξομολογήθηκε.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τα «χίλια δίκια» της Μπακοδήμου, ο πάτος και οι ουσίες που τον σημάδεψαν!

Γιατί ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε για «χίλια δίκια» της Μαρίας Μπακοδήμου; Πότε έπιασε πάτο και τι έγινε με τις ουσίες που τον σημάδεψαν;

Ο ίδιος, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και τοποθετήθηκε για όλα! Ο γνωστός εκδότης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του, ως κριτής, στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks, μίλησε αρχικά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για το σοκ που πέρασε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.


Αργότερα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία, αλλά και στον γάμο του με την παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» στη γνωστή παρουσιάστρια, ενώ μίλησε και για τον γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, η οποία επίσης πρόσφατα βρέθηκε στην Ελεονώρα!

Περιέγραψε επίσης, τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας στην Αμερική. Δείτε όλη την συνέντευξή του:

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ραγίζει καρδιές η πρώην σύζυγός του! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η εξομολόγηση!

Ραγίζει καρδιές η πρώην σύζυγός του Δημήτρη Αργυρόπουλου, με την εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην Ελεονώρα Μελέτη.

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη που μιλά για όλα.

ιατί ένιωθε «ιδιαίτερο παιδί»; Ποιες ανησυχίες της προκάλεσαν διατροφικές διαταραχές; Πώς άλλαξε η ζωή της όταν λίγο μετά τον ερχομό του μονάκριβου γιου της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας; Η Σήλια Δραγούνη αναφέρεται, επίσης, στον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και στις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου.

Αμέσως μετά, ο Σταμάτης Κωβαίος, ο μάγειρας με τα... ιδιαίτερα μαλλιά που γνωρίσαμε μέσα από το «MasterChef», μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκαλύπτει ότι μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για τη θεραπεία του. Περιγράφει, επίσης, τη ζωή και τις ίντριγκες με τους 20 συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι ενώ κρίνει το αποτέλεσμα και τους άλλους συμμετέχοντες. Τέλος, αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, η οποία ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής του για το ριάλιτι μαγειρικής.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Έκανε... "κακό" σε παρουσιαστή!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, κι όμως, μεταφορικά έκανε... κακό σε γνωστό παρουσιαστή! Τι συνέβη ακριβώς;

Θα σας τα αποκαλύψουμε όλα στο Youweekly.gr!

Για την ακρίβεια ο πρώην κριτής του My Style Rocks βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPΕΝ και σύμφωνα με όσα έδειξαν τα μηχανάκια της AGB έκανε αρκετό κακό στο μέσο όρο της τηλεθέασης αφού στο τελευταίο μισάωρο που βγαίνει ο καλεσμένος, που ήταν εκείνος, έφτασε μέχρι και μονοψήφια ποσοστά!

Ο χρόνος και η ιστορία έχει δείξει πως οι καλεσμένοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα νούμερα! Είτε σε ρίχνουν, είτε σε ανεβάζουν! Στην συγκεκριμένη περίπτωση τον κράτησε αρκετά σταθερά αφού στο δυναμικό έκανε σύνολο 16,6 αλλά αν τα ποσοστά δεν είχαν πέσει σε μονοψήφιο νούμερο σίγουρα θα έφτανε μέχρι και το 18 ο παρουσιαστής! Από αυτή την άποψη, λοιπόν, του έκανε αρκετά κακό...

Αναλυτικά τα τέταρτα:

17,8

18

20,5

19,3

20

13,1

7,7

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 13,9
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 16,5
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 17,4

OPEN: Μεσημεριάτικα, 3,4
STAR: Καγιά, Shopping Star 18,1
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,6

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Είχε παρατήσει την Μπακοδήμου στο δημαρχείο και είχε γίνει καπνός!

Αποκάλυψη βόμβα! Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε παρατήσει στα σκαλιά του δημαρχείου την Μαρία Μπακοδήμου και είχε γίνει καπνός!

Ο γάμος που δεν έγινε ποτέ, η απιστία και η μεγάλη αποκάλυψη...

Όπως είχε πει ο γνωστός εκδότης: «Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία «Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο». Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Έγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά φυσικά γύρισα γιατί την αγαπούσα»!

Η Μαρία Μπακοδήμου ρωτήθηκε για τη δήλωση του Δημήτρη Αργυρόπουλου και αποκάλυψε με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει: «Ναι το βρίσκω πάρα πολύ λογικό ένα παιδί να παίρνει και το επίθετο της μάνας, γιατί μόνο του πατέρα; Εγώ δεν έχω αδερφό για να ακούσουμε το «Μπακοδήμος»! Κι εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος και τσακωθήκαμε για άλλη μία φορά δηλαδή ήταν άλλη μία φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα που είχε ακυρωθεί 15 φορές από καβγάδες… για τους ίδιους λόγους!»

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Θα παρουσιάσει εκπομπή με την Μαρία Μπακοδήμου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Αργυρόπουλο να παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου.

Σε αυτές τις φήμες απάντησε ο ίδιος στο Πρωινό.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ρωτήθηκε για το εάν επιστρέψει σύντομα στη μικρή οθόνη και απάντησε: «Θα ξεκινήσουμε φαντάζομαι τις συζητήσεις. Επίσημα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Αυτό που φαντάζομαι, το ξέρετε κι εσείς. Οπότε, για να δούμε».

Επίσης, αποκάλυψε και τη μεγάλη του επιθυμία: «Μας λείπει να παρουσιάσουμε μια εκπομπή μαζί με τη Μαρία. Έχουμε κάνει γάμο, παιδιά, οικογένεια μαζί, ενώ έχουμε δουλέψει μαζί και πίσω από τις κάμερες.»

undefined