Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ποια η κατάστασή της;

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Η αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, τραυματίστηκε και υπάρχει και φωτογραφία με τις γρατσουνιές! Τι ακριβώς συνέβη; Αποκάλυψη!

Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς της πλέον, αποκάλυψε πως πριν λίγες ημέρες στο αγαπημένος της νησί, στην Άνδρο, είχε ένα ατυχηματάκι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το δικό της κλασικό νάζι στον φωτογραφικό φακό κι έτσι όπως έχει το χέρι στην μέση μια φίλη της από το διαδίκτυο την ρώτησε γιατί είναι γρατσουνισμένο και η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε να απαντήσει, με ευγένεια όπως πάντα, αποκαλύπτοντας πως την γρατζούνισαν οι τριανταφυλλιές που φρόντιζε!

Γενικά, η Ελένη η αλήθεια είναι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτά τα λουλούδια και όσο κι αν την "τραυματίζουν" συνεχίζει να τα φροντίζει.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία παρακάτω:

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο "χτύπημα" της μοίρας! Άσχημα τα πράγματα! Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος!

Άσχημα τα πράγματα για την Ελένη Μενεγάκη! Στο πλευρό της, όπως πάντα, βρίσκεται ο Ματέο Παντζόπουλος! Το νέο "χτύπημα" της μοίρας...

Τι συνέβη; Θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο, φυσικά πρώτη, μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr!

Αρχικά να τονίσω πως σύμφωνα με τις πηγές μου η παρουσιάστρια του ALPHA βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα!

Κατά δεύτερον, όλα ξεκίνησαν όταν πριν κάτι 24ωρα εμφανίστηκαν στο Facebook αλλά και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "διαφημίσεις" ομορφιάς και διατροφής που είχαν κεντρικό πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Ελένη Μενεγάκη: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με τις γρατσουνιές!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως όταν ενημερώθηκε και είδε τη διαφήμιση στο facebook έγινε κυριολεκτικά έξαλλη και επισκέφθηκε άρον – άρον τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν οι «δράστες». Αφού τη διαβεβαίωσαν πω θα εντοπίσουν τα ίχνη τους αποχώρησε για τη βίλα της στα Μελίσσια και έκτοτε περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.

Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που η Ελένη έπεσε θύματα απάτης αφού πριν λίγο καιρό πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr σας είχα αποκαλύψει πως είχε διαρρεύσει ροζ βίντεο με εκείνη και τον Ματέο Παντζόπουλο!

Ελένη Μενεγάκη: Καβγάς στο πλατό! Μπήκε στη μέση να τους χωρίσει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Καβγάς σημειώθηκε στο πλατό της Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μπει στη μέση να τους χωρίσει.

Βέβαια, όλα έγιναν στην πλάκα και όλο το πάνελ γέλασε.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μόλις είδε την Ελένη Μενεγάκη με το κόκκινο φόρεμα, της «την είπε» λέγοντάς της πως μη νομίζεις ότι φοράς κόκκινο φόρεμα, αλλά πορτοκαλοκόκκινο! Και η Ελένη του απάντησε: «Ναι το ξέρω»! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τότε είπε: «Ψυχαναγκασμούληδες, ε; Πάνε κι έρχονται…»! Και η παρουσιάστρια είπε: «Σημασία έχει να σου αρέσει το χρώμα, τώρα τι είναι, πορτοκαλοκκόκινο, ρουμπινοκόκκινο ή κόκκινο της φωτιάς δεν έχει σημασία…»!

Στην συνέχεια ήθελε να μάθει για την πανελλαδική συνάντηση των swingers που έγινε στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και κάπου έκει ξέσπασε ο ... καβγάς.

Δείτε τι συνέβη:

Ελένη Μενεγάκη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια! Την παράτησε κι έφυγε! Τι συνέβη;

Σε απόγνωση η Ελένη Μενεγάκη καθώς την παράτησε κι έφυγε! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της παρουσιάστριας του ALPHA έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Πτυχές που κανείς ως τώρα, δεν γνωρίζει...

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» όπως καταλαβαίνετε έχει κάθε μέρα πολύ φορτωμένο 24ωρο και είναι λογικό να έχει κάποια άτομα τα οποία και θα βρίσκονται σπίτι της για να προσέχουν και να συντηρούν τόσο το ίδιο όσο και τα παιδιά της…

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο κορυφαίες Ελληνίδες και… αν δεν έχει εκείνη υπηρετικό προσωπικό ποιος θα έχει; Πριν από λίγα χρόνια, αναφέρομαι τότε που η Ελένη ήταν παντρεμένοι με τον Γιάννη Λάτσιο, οι δυο τους είχαν προσλάβει μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, ως νταντά των παιδιών τους για να τα προσέχει τα παιδιά όταν εκείνη και ο σύζυγός της θα απουσίαζαν, καθώς αυτές οι ώρες, οι ώρες απουσίας, ήταν πολλές μέσα στην ημέρα λόγω του υπέρογκου φόρτου εργασίας και των δυο.

Ωστόσο, η γυναίκα αυτή ενώ βρισκόταν μόνο ένα χρόνο στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, το 2013 αποφάσισε να αποχωρήσει από δίπλα της, να αφήσει το μεγάλο σπίτι στην Εκάλη και τα παιδιά και να επιστρέψει πίσω στις Φιλιππίνες. Κάποιοι είπαν πως σημειώθηκε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους και συνέδεσαν το γεγονός με την καταγγελία που είχε γίνει για την Ελένη εκείνη την περίοδο, από συνεργάτης της ο οποίες περιέγραψε ένα άγριο σκηνικό με την Ελένη Μενεγάκη να του πετάει ένα ντοσιέ στο κεφάλι! Και κάπως έτσι, η Ελένη έμεινε «ξεκρέμαστη» μέσα στο καλοκαίρι και έψαχνε απεγνωσμένα να βρει μια γυναίκα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις απατήσεις της…

Έτσι απευθύνθηκε σε γνωστό γραφείο οικιακού προσωπικού και μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκε την γυναίκα που είχε όλα όσα έπρεπε να έχει η νταντά των παιδιών της, δηλαδή να είναι ευχάριστη προσωπικότητα, καλοσυνάτη, να έχει αγάπη με τα παιδιά και πάνω από όλα να έχει υπομονή!

Η Ελένη όμως σύμφωνα με πληροφορίες μου, τις οποίες και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr δεν «απαιτεί» από την γυναίκα αυτή να προσέχει μόνο τα παιδιά της αλλά και να προσέχει τον σκύλο της οικογένειας, που τότε ήταν ένα λαμπραντόρ, αλλά τώρα έχει πάρει την θέση του ένα μικρό παγκλ.

Αλλά το θέμα μας εδώ είναι άλλο! Κατά πόσο η Ελένη Μενεγάκη που είναι... η Ελένη Μενεγάκη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και πληρώνει εκείνους που βρίσκονται υπό τις διαταγές της;

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν, πως η νταντά της Ελένης Μενεγάκη, η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε εκείνη και στα παιδιά της για περισσότερο από 5 χρόνια παίρνει τον μήνα ως μισθό... 900 ευρώ! Ναι, ναι καλά ακούσατε! 900 ευρώ και ρεπό τα Σαββατοκύριακα τα οποία η Ελένη περνάει με τα παιδιά της είτε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί, όπως η Άνδρος, που την αγαπάει πολύ!

Ελένη Μενεγάκη: Στα μαχαίρια ξανά με τον Γιάννη Λάτσιο! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια μετά από πολύ καιρό και θα σας μεταφέρω τι ακριβώς συνέβη μέσα από το Vanda's blog...

Πριν από λίγες ώρες σας αποκάλυψα πως ο γιος της παρουσιάστριας του ALPHA, Άγγελος Λάτσιος, αποφάσισε εδώ και καιρό να μείνει στο σπίτι του πατέρα του λόγω κάποιον μικρών καυγάδων που είχε με τη μητέρα του, Ελένη.

Αυτό, βέβαια, πλέον έχει ξεπεραστεί και οι σχέσεις τους είναι άψογες! Η Ελένη άλλωστε είναι μια εξαιρετική μητέρα και υπεραγαπάει τα παιδιά της όπως και αυτά εκείνη

Η απόφαση του Άγγελου, όμως, ήταν η αιτία και η αφορμή για να υπάρξει μια νέα... κόντρα, ένας νέος καυγάς με το πρώην ζευγάρι, με την Ελένη, δηλαδή, και τον Γιάννη Λάτσιο!

Οι σχέσεις τους, πλέον, είναι πολύ τυπικές και έρχονται σε επικοινωνία μόνο για χάρη των παιδιών!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, όταν ο Άγγελος έμενε σπίτι του Γιάννη, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ισχυρού άντρα των ΜΜΕ έγινε μια... παρεξήγηση και ήρθαν σε μια λογομαχία οι δυο τους!

Για την ακρίβεια, όπως μου μεταφέρθηκε, η παρουσιάστρια έψαχνε να βρει τον γιο της στο κινητό κι εκείνος δεν της το σήκωνε για αρκετή ώρα και σαν κλασσική μητέρα φοβήθηκε και μετά από κάποιες προσπάθειες κάλεσε τον Γιάννη Λάτσιο στο κινητό του για να μάθει αν είναι καλά ο γιος της!

Εκείνος, με την σειρά του, όντας απασχολημένος, όπως μου μεταφέρθηκε, αγνόησε για λίγη ώρα τις κλήσεις της και την κάλεσε μετά από ένα μισάωρο! Τότε ήταν που ήρθαν... σε ρήξη!

Η Ελένη ανήσυχη που δεν έβρισκε κανέναν, έχασε λίγο τον έλεγχο πάνω στην φούρια της και του μίλησε κάπως απότομα παρακαλώντας τον όταν τον καλεί στο τηλέφωνο να της το σηκώνει! Εκείνος, λόγω του απότομου τρόπου της της απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένος και ξεκίνησε μια μικρή λογομαχία από το τηλέφωνο η οποία όμως "έκλεισε" γρήγορα αφού συνειδητοποίησαν και οι δυο πως έχουν δίκιο!

Αυτά έμαθα και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!