Στην δημοσιότητα ο μυστικός τάφος της Νταϊάνα! Σεισμός στο παλάτι....

Σκάνδαλο μεγατόνων! Πού είναι θαμμένη;

Στην δημοσιότητα ο μυστικός τάφος της Νταϊάνα! Σεισμός στο παλάτι....

Σεισμός έχει προκληθεί στο παλάτι, αφού δόθηκε στην δημοσιότητα ο μυστικός τάφος της Νταϊάνα!

Η "θλιμμένη πριγκίπισσα", όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.


Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

Δείτε και αυτό: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αποκάλυψη σοκ! Αμφισβητούν το πόρισμα! Η αναπαράσταση και οι θεωρίες συνωμοσίας... (Βίντεο)

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παλάτι έχει προκληθεί σεισμός!

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είχε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Diana από… σπόντα.

Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα για την Diana

Η Πριγκίπισσα Diana έχασε την ζωή της το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Άφησε πίσω της δυο παιδιά, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry. Σημειώστε λάθος: Άφησε πίσω της… τρία παιδιά!

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Globe αναφέρει τα απίστευτο: Η Diana και ο Κάρολος έχουν ακόμη μια κόρη, η οποία ονομάζεται Sarah, ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι σήμερα 34 ετών. Τραβηγμένο; Έχει και συνέχεια…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Sarah γεννήθηκε με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε σεναριογράφος του Χόλιγουντ!

Όταν αρραβωνιάστηκε ο Κάρολος την Diana, της έγιναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κάνει παιδιά και να συνεχίσει τον βασιλικό οίκο της Μεγάλης Βρετανίας. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Κάρολο. Τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια τους καταψύχθηκαν και όταν η Diana έμεινε έγκυος στον William καταστράφηκαν. Όχι όλα όμως…

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Ένας από τους γιατρούς εμφύτευσε στην σύζυγό του εκείνο που δεν καταστράφηκε με αποτέλεσμα να γίνει η μητέρα της… Sarah! Αλλά αν νομίζετε πως τελειώνει εδώ η ιστορία κάνετε λάθος…

Οι γονείς της Sarah σκοτώθηκαν μυστηριωδώς σε τροχαίο δυστύχημα ενώ λίγο αργότερα έμαθε την πραγματική της ταυτότητα. Μάλιστα την Sarah είχαν επισκεφτεί ο Κάρολος και η Diana ενώ για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε στις ΗΠΑ όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.

Έτσι αιτιολογούνται οι συχνές επισκέψεις του William και της Kate στις ΗΠΑ, καθώς επισκέπτονται την Sarah.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά για τον βρετανικό θρόνο; Τεράστια, καθώς αν αποδειχτεί ποτέ το απίθανο σενάριο τότε αυτόματα η Sarah αποκτά το προβάδισμα για τον θρόνο. Και ο William γίνεται δεύτερος στην διαδοχή…

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ακόμη μια άγνωστη ιστορία του βρετανικού θρόνου;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη μετά το θάνατο της! Το χειρόγραφο γράμμα στο γιο της!

Ραγίζει καρδιές η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον θάνατο της! Ένα χειρόγραφο γράμμα που είδε δώσει στο γιο της, μας συγκίνησε.

Η πριγκίπισσα, είχε μεγάλη αδυναμία, τόσο στον Χάρι, όσο και στον Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, η οποία είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως προσωπική σεφ της Νταϊάνα και της οικογένειάς της στο παλάτι του Kensington το 1989, αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα άφηνε τον Harry να τρώει μίνι τάρτες με μαρμελάδα για πρωινό.

Σε μία συνέντευξή της για τους Sunday Times, η Carolyn αποκάλυψε πως μια φορά ο Χάρι μπήκε στην κουζίνα με χαρά θέλοντας κάποια λιχουδιά, με ένα σημείωμα από τη μητέρα του, που έγραφε: «Η μαμά λέει ότι είναι εντάξει μπορώ να φάω».