Θυμάστε τον Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Έχει γίνει αγνώριστος!

Θυμάστε τον Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Φραν, τον νεαρό που είχε ερωτευτεί τρελά η Ρούλα Βροχοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα τον αναγνωρίσετε.

Το «δράμα» της παίκτριας του «The Wall» στον ANT1 το έζησε μαζί της και όλη η Ελλάδα, αφού είναι γίνει...μαϊντανός στις μεσημεριανές εκπομπές των 00s.

Η Ρούλα Βροχοπούλου παντρεύτηκε τον νεότερό από εκείνη σε ηλικία, Φραν, όμως λίγο καιρό μετά αυτός την εγκατέλειψε. Εκείνη τότε τρελάθηκε, φτάνοντας σε σημείο να κλαίει και να ουρλιάζει στις εκπομπές, ζητώντας του να γυρίσει. Ωστόσο, εκείνος δεν της απάντησε ποτέ και γύρισε στην Ελλάδα.

Από τότε ασχολήθηκε με τα τοπικά μίντια και άλλαξε την εμφάνισή του πολύ, αφού έκοψε τις μακριές μπούκλες. Μάλιστα έχει παίξει σε μερικές διαφημίσεις.

Θυμάστε την Αλεξάνδρα Τσόλκα από το πάνελ του Φουρθιώτη; Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος!

Σίγουρα θα θυμάστε την Αλεξάνδρα Τσόλκα από το πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη αλλά επίσης σίγουρα δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα!

Η δημοσιογράφος – συγγραφέας Αλεξάνδρα Τσόλκα τόλμησε να αλλάξει ζωή και να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. Σε λίγες εβδομάδες μάλιστα κλείνει εκεί έναν χρόνο.

Η ίδια μίλησε για τη νέα της ζωή στο περιοδικό People.

«Δεν ήταν μια απόφαση του τύπου “φεύγω όσο πιο γρήγορα κι όσο πιο μακριά μπορώ”. Άλλωστε, δεν με κυνηγούσε τίποτα και κανείς. Υπήρχαν όμως επαγγελματικές προοπτικές για τον άντρα μου, τον Γιάννη. Έτσι, ζυγίσαμε τα πράγματα, σκεφτήκαμε και πόσο καλά θα είναι εδώ, από εκπαιδευτικής άποψης, για τα κορίτσια και φύγαμε» λέει για την επιλογή της να εγκατασταθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σπρίνγκφιλντ της Βοστώνης.

«Εδώ όπου συνέλαβαν την ιδέα του μπάσκετ, της μοτοσικλέτας, του αεροπλάνου και του αυτοκινήτου. Εδώ σπούδασε και ο άντρας μου. Εδώ η ζωή κυλά με τους δικούς της ρυθμούς. Λάτιν μουσικές, απίθανες Πορτορικάνες χορεύτριες, πινακίδες “Ο Χριστός Έρχεται”, Ινδοί ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων, μαύροι έφηβοι με χρυσές αλυσίδες, απίστευτοι καλλιτέχνες του δρόμου… Όλα αυτά με αφορούν με έναν τρόπο, μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όπως, επίσης, σπουδαία μυαλά, που απολαμβάνω τις συζητήσεις μαζί τους, με χαρακτηριστική την περίπτωση του σπουδαίου νομικού της Βοστώνης, του Δημήτρη Ιωαννίδη. Είχαμε ήδη κάποιους φίλους εδώ, την Julie, τον Tammy. Γνωρίσαμε κιόλας! Γονείς συμμαθητών των θυγατέρων μας, την κυρία Βιολέτα και την εγγονή της, την Brie, που ζουν απέναντί μας, και την Ελένη Βιδάλη, η οποία κάνει χρόνια τηλεοπτική εκπομπή εδώ για τους Έλληνες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα συμπληρώνει: «Υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνούν χαράματα, πάνε γυμναστήριο, δουλεύουν όλη την ημέρα, γυρνούν για ύπνο και ύστερα ξανά το ίδιο. Αυτό κάπως με αγριεύει, αυτός ο δυτικός τρόπος ζωής είναι έξω από μένα, αν και μπορώ να τον κατανοήσω».

Θυμάστε την Αλεξάνδρα Τσόλκα από το πάνελ του Φουρθιώτη; Δεν φαντάζεστε τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος!

Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!

O Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς» έγινε 35 και είναι αγνώριστος! Πραγματικά άλλος άνθρωπος....

Ο Διονυσάκης –κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας- έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την επιτυχημένη σειρά του Ant1, την οποία εμείς απολαμβάνουμε σε επαναλήψεις μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ασχολείται ενεργά με το θέατρο και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Δημήτρης έχει κλείσει τα 35 του χρόνια και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον εφηβικό εαυτό του.Πριν καιρό, τον είδαμε ξανά σε μια φωτογραφία – reunion με τον τηλεοπτικό Μπίλυ και συνειδητοποιήσαμε πως έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που παρακολουθούσαμε τις περιπέτειές της παρέας Μπίλυ, Γωγούς, Ματούλας και Διονυσάκη.

Πώς σας φαίνεται σήμερα;

Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!