Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Ζωής Λάσκαρη! Τι άφησε σε ποια;

Αποκάλυψη τώρα!

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Ζωής Λάσκαρη! Τι άφησε σε ποια;
STORIES 24.06.2019 10:49

Αυτή είναι η παρακαταθήκη της Ζωής Λάσκαρη! Τι άφησε σε ποια; Αποκάλυψη τώρα για Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Έφυγε από την ζωή απροσδόκητα. Και ο χαμός της εκτός από την απέραντη λύπη που έδωσε στον 40 χρόνια σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά της εγγονή της Ζένια σκόρπισε και δάκρυα συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Η Ζωή Λάσκαρη αναφέρουν οι πληροφορίες είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ και αρκετά χρόνια.

Ωστόσο υπάρχει μια ακόμη μεγάλη κληρονομιά που περνά στις δύο πολυαγαπημένες της κόρες. Αυτή που λατρεύει όλη η Ελλάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ.

Η Ζωή Λάσκαρη έκανε 24 ταινίες στην Φίνος Φιλμ και ήταν η μοναδική Ελληνίδα σταρ που δεν έπαιξε σε καμία άλλη εταιρία παραγωγής πλην της Φίνος. Αυτή άλλωστε είναι και η παρακαταθήκη της Ζωής, της τελευταίας Ελληνίδας σταρ, για να την θυμούνται οι επόμενες γενιές. Να συγκινούνται με τα δράματα και να γελούν με τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ.

Μάρθα Κουτουμάνου: «Δεν υπήρχε ροή... Κουτουλούσε σε τοίχους»! Χτύπημα - εφιάλτης για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη!

Μάρθα Κουτουμάνου: «Δεν υπήρχε ροή... Κουτουλούσε σε τοίχους» λέει η Ζένια Μπονάτσου! Χτύπημα - εφιάλτης για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη σε ρεπορτάζ φωτιά!

Η πρωταγωνίστρια, μοναδική μας σταρ και αιώνια καλλονή Ζωή Λάσκαρη, φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη πριν χρόνια για το People με τις κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου, Μαρία – Ελένη και την εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου, που έχει το βλέμμα (ίδιο λέμε!), του πατέρα της. Λένε πως μαγειρεύουν, τρώνε μαζί, πηγαίνουν για ψώνια για καφέ και μοιράζονται τα πάντα, ακόμη κι αν δε μένουν όλες μαζί.

Και οι τέσσερις ακουμπούν πάνω στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ανάμεσα στα όσα λέγονται ξεχωρίζουμε την παραδοχή, που δείχνει μια περίοδο που ακόμα ξεπερνά η μάνα – Ζωή: «Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με την Μάρθα. Είχε όλη την οικογένεια του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μενα και στο παιδί. Δεν επέτρεπε, ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν καταλάβω ποτέ μου το γιατί. Με έβαζε τιμωρία, λέγοντας μου «άλλες είκοσι μέρες δεν θα δεις το παιδί». Του απαντούσα «Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί»…

Κάπου εκεί, ο Άρης Καβατζίκης εστιάζει στη Μάρθα Κουτουμάνου που θυμάται: «Πράγματι, είχα τρομερό πρόβλημα. Όταν για ένα διάστημα με είχαν πάρει μακριά από τον παππού και τη γιαγιά, ξυπνούσα στον ύπνο μου και έκλαιγα. Ήμουν 3 – 4 ετών, έβγαινα στο μπαλκόνι και περίμενα τη μαμά να έρθει να με πάρει. Την έψαχνα. Όταν άρχισε να ξαναχτίζεται η σχέση με τη μητέρα μου, ήταν πλέον δύσκολο καθώς δεν υπήρχε ροή. Ήμουν βέβαια, κι εγώ κλειστό παιδί. Το θετικό είναι ότι τώρα είμαστε πολύ καλά, αν και η επικοινωνία πήρε χρόνια για να ξαναχτιστεί»…

Η Μαρία Ελένη τονίζει πως αντιδρούσε στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε και πως ήταν στόχος μόνο και μόνο γιατί ήταν κόρη του Λυκουρέζου και της Λάσκαρη, θυμάται πως η γιαγιά έλεγε στον μπαμπά που την πίεζε να διαβάσει να «αφήσει ήσυχο το παιδί» και πως ο πατέρας της δεν λέει ποτέ «όχι». Τέλος για το ίδιο θέμα της πατρότητας και τον Βλάσση Μπονάτσο, η Ζένια, λέει λίγο πριν δύσει ο ήλιος στη θάλασσα, «Ήμουν εφτά χρόνων όταν έφυγε. Δεν θυμάμαι, δυστυχώς, καταστάσεις που έχω ζήσει διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες εικόνες αμυδρές, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του, αλλά τίποτα από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, αλλά ούτε τον μπαμπά, ούτε τη μαμά, ούτε πράγματα που κάναμε μαζί»…

Μάρθα Κουτουμάνου: «Είναι νεκρός»! Τα ναρκωτικά και η απώλεια σοκ για την κόρη της Ζωής!

«Είναι νεκρός» φώναζε η Μάρθα Κουτουμάνου Τα ναρκωτικά και η απώλεια σοκ για την κόρη της Ζωής σε ένα ρεπορτάζ φωτιά!

Ο έρωτας που έζησε η Μάρθα Κουτουμάνου, η μεγαλύτερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, από τον γάμο με τον πρώτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο, την έχει σημαδέψει. Η σχέση της και ο γάμος της με τον Βλάσση Μπονάτσο, με καρπό την μοναχοκόρη της Ζένια, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Ο θάνατος του Βλάσση Μπονάτσου το 2004, στάθηκε το σημείο που μοιάζει σαν σταμάτησε ο χρόνος. Την αποκάλυψη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει ξεπεράσει, ακόμα, τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου έκανε η αδελφή της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η μικρότερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, καρπός του γάμου της με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο,μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» πριν από 4 χρόνια και εξήγησε ότι ο λόγος που η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ξανά τη ζωή της είναι επειδή ο καλλιτέχνης που έφυγε νωρίς, είχε τόσο ισχυρή και έντονη προσωπικότητα που δεν συγκρίνεται και δεν την ξεπερνάει όποιος κι αν έχει γνωρίσει.

Συγκλόνισε η Ζένια Μπονάτσου - Πώς "έφυγε" ο Μπονάτσος μπροστά στα μάτια της
Το μικρό κορίτσι, η μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου, η μεγάλη του αδυναμία, η Ζένια, είναι πια 22 ετών. Η Ζένια Μπονάτσου αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα της, υπογραμμίζοντας ακόμα και το κοινό σημείο των χαρακτήρων τους: «Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ…».

Η μέρα που "έφυγε" από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος

«Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ, για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε. Για κάποιο λόγο, εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει». Δεν είχε συμβεί κάτι. Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα». Δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα. Ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει».

Η Ζένια έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό και τελευταία φορά όταν τον είδα στην κηδεία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Κορυφώνεται ο "εμφύλιος" της οικογένειας! Νέες εξελίξεις

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου! Ποια κέρδισε;

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share