Σκάνδαλο με την δολοφονία της μυστικής κόρης της Diana! Άφησε την τελευταία της πνοή στην...

Σοκ!

Σκάνδαλο με την δολοφονία της μυστικής κόρης της Diana! Άφησε την τελευταία της πνοή στην...

Άφησε την τελευταία της πνοή στην... Σκάνδαλο με την δολοφονία της μυστικής κόρης της Diana! Αποκάλυψη τώρα!

Μια απίστευτη ιστορία που το Παλάτι του Buckingham προσπαθεί να κρατήσει κρυφή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο…

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είδε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Diana από… σπόντα. Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Η ταυτότητα που έχει η μυστική κόρη της της Diana και του Καρόλου! Ντοκουμέντο φωτιά!

Δείτε την ταυτότητα που έχει η μυστική κόρη της της Diana και του Καρόλου! Ντοκουμέντο φωτιά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Το όνομα της κρυφής αδερφής του Γουίλιαμ και του Χάρι, είναι Σάρα και πρόκειται για ένα παιδί το οποίο αποκτήθηκε από την Λαίδη Ντι και τoν πρίγκηπα Κάρολο, με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το περιοδικό Globe έχει και φωτογραφία της κοπέλας, δίπλα από την Νταϊάνα, για να τονίσει και την ομοιότητα.

Και το story πάει κάπως έτσι!


Ηταν Δεκέμβριος του 1980 όταν Νταϊάνα Σπένσερ, 19 χρονών τότε, χωρίς σεξουαλικό παρελθόν, μετά από εντολή της Βασίλισσα, υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι ικανή να κάνει παιδιά.

Οπως λέει το story του περιοδικού, κατά τη διάρκεια αυτών των εξετάσεων, ωάρια της Νταϊάνα συλλέχθηκαν και στη συνέχεια γονιμοποιήθηκαν με σπέρμα του Πρίγκηπα Κάρολου.

Ωστόσο, δόθηκε εντολή να καταστραφούν τα έμβρυα. Εκτός από ένα.

Γιατρός από την ομάδα που εξέταζαν την Νταϊάνα, εμφύτευσε μυστικά το ένα έμβρυο που δεν καταστράφηκε, στη σύζυγό του! Εκείνη, εν αγνοία της έγινε παρένθετη μητέρα του βιολογικού παιδιού του Κάρολου και της Νταϊνα.

Το μωρό που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981 ήταν κορίτσι, δέκα εβδομάδες μετά τον γάμο του Κάρολου και της Νταϊάνα.

Οι γονείς της Σάρας σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μετά τον θάνατό του, η κοπέλα βρήκε ένα ημερολόγιο το οποίο της αποκάλυπτε ότι προήλθε από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Σάρα λέει ότι προσπάθησε να εντοπίσει από που προήλθε το έμβρυο για να μάθει ποια πραγματικά είναι. Αλλά, πριν από περίπου δύο χρόνια, δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα το οποίο την προειδοποιούσε να σταματήσει να ψάχνει, εάν θέλει τη ζωή της.

Πριγκίπισσα Diana: Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη μετά το θάνατο της! Το χειρόγραφο γράμμα στο γιο της!

Ραγίζει καρδιές η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον θάνατο της! Ένα χειρόγραφο γράμμα που είδε δώσει στο γιο της, μας συγκίνησε.

Η πριγκίπισσα, είχε μεγάλη αδυναμία, τόσο στον Χάρι, όσο και στον Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, η οποία είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως προσωπική σεφ της Νταϊάνα και της οικογένειάς της στο παλάτι του Kensington το 1989, αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα άφηνε τον Harry να τρώει μίνι τάρτες με μαρμελάδα για πρωινό.

Σε μία συνέντευξή της για τους Sunday Times, η Carolyn αποκάλυψε πως μια φορά ο Χάρι μπήκε στην κουζίνα με χαρά θέλοντας κάποια λιχουδιά, με ένα σημείωμα από τη μητέρα του, που έγραφε: «Η μαμά λέει ότι είναι εντάξει μπορώ να φάω».

undefined