Αθηνά Οικονομάκου: Τα "πειράματα" στα μαλλιά της! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Αθηνά, εσύ;

Αθηνά Οικονομάκου: Τα

Φωτογραφίες στη δημοσιότητα από τα "πειράματα" που έκανε στα μαλλιά της η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου! Αποκάλυψη τώρα...

Έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, έχει τον γιο της Μάξιμο, έχει κάνει την πορεία της στην τηλεόραση και έχει και τη δική της εταιρεία κοσμημάτων. Πολυάσχολη και πολυπράγμων, μια γυναίκα που σίγουρα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει και να τα συνδυάσει όλα. Και τα καταφέρνει.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα 'πειράματα' στα μαλλιά της! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι επίσης μια γυναίκα με έντονη δραστηριότητα στα social media. Η ηθοποιός ποστάρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τα κοσμήματά της και φυσικά ενσταντανέ από τη δουλειά της. Και μέσω των social, μέσω του Instagram συγκεκριμένα, απαντάει χωρίς ενδοιασμούς σε ερωτήσεις λίγο πιο... προσωπικές που της κάνουν followers της.

Πότε εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου στην TV;

Κάπως έτσι πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει και πολλά πολλά άλλα. Αυτό που αποκάλυψε πιο πρόσφατα είναι πόσο χρονών ήταν όταν έπαιζε στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, στην πρώτη της εμφάνιση στην TV δηλαδή, το 2007. Ηταν μόλις 20 ετών!

Και ναι, αυτή ήταν η πρώτη της δουλεία στην τηλεόραση η οποία και στέφθηκε από επιτυχία. Και ακολούθησε ο ρόλος της Ξένιας στη Ζωή της Αλλης που φυσικά της άνοιξε πόρτες και πολλές πολλές άλλες δουλειές.

Οσο για το πόσο έχει αλλάξει η Αθηνά Οικονομάκου από το Δεληγιάννειο μέχρι σήμερα, η απάντηση στις φωτογραφίες. Και στη δική σας κρίση. Οχι ιδιαίτερα. Μόνο τα μαλλιά...

Αθηνά Οικονομάκου: Τα 'πειράματα' στα μαλλιά της! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ακολούθως η Αθηνά Οικονομάκου πειραματίστηκε αρκετά με την εμφάνισή της όχι μόνο για τις ανάγκες του ρόλου της Ξένιας, όπου φορούσε την περίφημη περούκα με το μαύρο καρέ και τις αφέλειες, αλλά και σε άλλες φάσεις της, όταν για παράδειγμα έβαψε ξανθά τα μαλλιά της. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα 'πειράματα' στα μαλλιά της! Φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και "μαρτύρησε" το πραγματικό της κορμί!

Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της Αθηνάς Οικονομάκου και "μαρτύρησε" το πραγματικό της κορμί! Φωτογραφίες απόδειξη με καυτό σορτσάκι!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιόσε μοναχική της βόλτα σε Κολωνάκι, σε μια αρκετά καυτή εμφάνιση θα λέγαμε!

Αν και μητέρα διατηρεί την σιλουέτα της και είναι μια πραγματική γυναίκα!

Οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και

Αθηνά Οικονομάκου: Αφέθηκε στα χέρια του γιατρού της! Η επέμβαση που κράτησε κρυφή!

Αφέθηκε στα χέρια του γιατρού της η Αθηνά Οικονομάκου! Αποκάλυψη τώρα για την επέμβαση που έκανε η ηθοποιός αλλά... κράτησε κρυφή!

Έχουμε και αποδείξεις! Φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από το ιατρείο!

Το περιστατικό αυτό που σας αποκαλύπτουμε σήμερα στο Youweekly.gr συνέβη πριν από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η ηθοποιός βρέθηκε στο γιατρό και συγκεκριμένα στον οδοντίατρο μιας και έπρεπε εκτός από τον καθαρισμό δοντιών να αποχωριστεί κι ένα δόντι.

Η νέα μαμά έκανε εξαγωγή φρονιμίτη, κάτι που καθόλου δεν της άρεσε αλλά όπως τόνισε μετά την επέμβαση, ένιωσε πολύ περήφανη που τα κατάφερε τελικά.

«Μπράβο μου! Απλά μπράβο μου! Έκανα καθαρισμό… Φρονιμίτη έβγαλα», είπε η Αθηνά και πόζαρε και μαζί με το γιατρό της.

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο:

Αθηνά Οικονομάκου: Αφέθηκε στα χέρια του γιατρού της! Η επέμβαση που κράτησε κρυφή!

Αθηνά Οικονομάκου: Κατέβασε μούτρα στους φωτογράφους! Την άφησε σύξυλη ο Μιχόπουλος....

Η Αθηνά Οικονομάκου κατέβασε μούτρα στους φωτογράφους, όταν κατάλαβε ότι την άφησε σύξυλη ο Μιχόπουλος....

Το βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας, είναι από την εποχή που οι δυο τους, δεν είχαν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι! Ωστόσο, πιάστηκαν από το Mykonos Live TV την ώρα που έκαναν ρομαντική βολτούλα αλλά ο Φίλιππος δεν μάσησε και ιδιαίτερα!

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, άφησε το χέρι της Αθηνάς και εκείνη, μόλις κατάλαβε τι έγινε, κατέβασε μούτρα στους φωτογράφους! Το σκηνικό μιλάει από μόνο του και.... τα λόγια είναι περιττά!

Δείτε το επίμαχο βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας: