Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Ο Κουτουμάνος είχε πάρει τη Μάρθα από την Ζωή Λάσκαρη! "Δεν την άφηνε να βλέπει το παιδί"

Οι δύσκολες ώρες τις θρυλικής ηθοποιού! Δεν το είχε εξομολογηθεί σε κανέναν!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Ο Κουτουμάνος είχε πάρει τη Μάρθα από την Ζωή Λάσκαρη!

"Δεν την άφηνε να βλέπει το παιδί" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Πέτρο Κουτουμάνο που φέρεται να είχε πάρει τη Μάρθα από την Ζωή Λάσκαρη!

Η ηθοποιός το 1967 ήταν για την Ελλάδα το «μοιραίο θηλυκό» και μια από τις τρεις πιο εμπορικές σταρ του σινεμά. Ηταν μόλις 23 χρονών, το αντρικό κοινό ήταν ερωτευμένο μαζί της, αλλά εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1966 όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Οκτώβρη του 1967 στον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

Ο πλούσιος μεγαλοεπιχειρηματίας και η σταρ του σινεμά θα μείνουν πίσω από τα ανάκτορα στην οδό Λυκείου 2.

Σε εννέα μήνες θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους Μάρθα. Για τα μάτια του κόσμου ο γάμος θα φαίνεται φυσιολογικός ως τις 5 Φλεβάρη του 1971, τότε που η Ζωή θα μαζέψει τα πράγματά της με φορτηγό και θα φύγει.

Το παιδί θα το στείλουν στο Παλαιό Φάληρο στους γονείς του επιχειρηματία. Το περιοδικό «Οικογενειακός Θησαυρός» που ασχολήθηκε με το διάσημο διαζύγιο γράφει στο εξώφυλλό του: «Το χάσμα είναι αγεφύρωτο». Μάλιστα το τεύχος φιλοξενoύσε και συνέντευξη του Γιώργου Μισαηλίδη, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του Κουτουμάνου.

Μάρθα Κουτουμάνου: «Η ζωή του παιδιού σε κίνδυνο...» Αγωνία για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη!
«Ένα μήνα μετά τον γάμο τους η Ζωή εμφάνισε τον δύστροπο, εριστικό και υβριστικό χαρακτήρα της, καθώς και την αδιαφορία της στις συζυγικές υποχρεώσεις της. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι πριν το γάμο η Λάσκαρη του είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει την καριέρα της για χάρη της οικογένειας, ενόψει μάλιστα και του ερχομού της κόρης τους. Λόγο που όχι μόνο δεν κράτησε αλλά έθεσε και την ζωή του παιδιού σε κίνδυνο αφού ήταν έγκυος όταν γύριζε την ταινία «Όλγα αγάπη μου» της Φίνος Φιλμ.


Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στο θέατρο στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», γεγονός που συντέλεσε στην οριστική διάλυση του γάμου τους».

Ο δικηγόρος του επίσης θα συμπληρώσει: «Ο Πέτρος Κουτουμάνος ήθελε να έχει την γυναίκα του στο σπίτι, κάθε μέρα τσακώνονταν, είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είχαν κοινά ωράρια στο φαγητό, τη δουλειά και τη διασκέδαση μιας και η Ζωή ήθελε να διασκεδάζει μέχρι το πρωί σε νυχτερινά κέντρα. Εμφανίζονταν δε, με τρόπο “εντυπωσιακό” παρά τις αντιρρήσεις του. Όλα αυτά τα γεγονότα δημιούργησαν ισχυρό κλονισμό στο γάμο και η συμβίωση να γίνει αφόρητη».«Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλη την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί. Δεν μου επέτρεπε ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν κατάλαβα ποτέ μου το γιατί. Με έβαζε τιμωρία, λέγοντάς μου “άλλες είκοσι μέρες δεν θα δεις το παιδί”. Του απαντούσα “Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί”. Γι’ αυτό και όταν έμεινα έγκυος στη Μαρία – Ελένη, είπα στον Αλέξανδρο ότι θα τη μεγαλώσω εγώ. Δεν ήθελα κανέναν άλλο. Με τη Μάρθα ακόμη προσπαθούμε να αναπληρώσουμε εκείνο το κενό. Της έλεγα συχνά ότι όσο δεν μου μιλάει, η απόσταση θα μεγαλώνει και δεν θα υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας» εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη, σε συνέντευξή της.

Ο επιχειρηματίας Πέτρος Κουτουμάνος πέθανε το 2013 σε ηλικία 78 ετών. Στην κηδεία παρεβρέθηκε η πρώην σύζυγός του Ζωή Λάσκαρη και κανείς άλλος από την οικογένειά της.

«Καλό ταξίδι πατερούλη και παππού». Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμά που έγραφε το στεφάνι που κατέθεσε η εγγονή του Πέτρου Κουτουμάνου, Ζένια (κόρης της Μάρθας Κουτουμάνου από τον γάμο της με τον Βλάσση Μπονάτσο).

Μάρθα Κουτουμάνου: «Η ζωή του παιδιού σε κίνδυνο...» Αγωνία για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη!
Η κόρη του Μάρθας είχε κοινό στεφάνι με τους τρεις γιους του (Γιώργο, Αντρέα και Σταμάτη) που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του.

Μάρθα Κουτουμάνου: «Η ζωή του παιδιού σε κίνδυνο...» Αγωνία για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη!

Ο Πέτρος Κουτουμάνος ετάφη στον οικογενειακό τάφο, τον ίδιο στον οποίο το 2004 είχε ταφεί και ο γαμπρός του, Βλάσσης Μπονάτσος.

Μάρθα Κουτουμάνου: «Είναι νεκρός»! Τα ναρκωτικά και η απώλεια σοκ για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη!

«Είναι νεκρός» φώναζε η Μάρθα Κουτουμάνου Τα ναρκωτικά και η απώλεια σοκ για την κόρη της Ζωής σε ένα ρεπορτάζ φωτιά!

Ο έρωτας που έζησε η Μάρθα Κουτουμάνου, η μεγαλύτερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, από τον γάμο με τον πρώτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο, την έχει σημαδέψει. Η σχέση της και ο γάμος της με τον Βλάσση Μπονάτσο, με καρπό την μοναχοκόρη της Ζένια, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Ο θάνατος του Βλάσση Μπονάτσου το 2004, στάθηκε το σημείο που μοιάζει σαν σταμάτησε ο χρόνος. Την αποκάλυψη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει ξεπεράσει, ακόμα, τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου έκανε η αδελφή της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η μικρότερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, καρπός του γάμου της με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο,μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» πριν από 4 χρόνια και εξήγησε ότι ο λόγος που η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ξανά τη ζωή της είναι επειδή ο καλλιτέχνης που έφυγε νωρίς, είχε τόσο ισχυρή και έντονη προσωπικότητα που δεν συγκρίνεται και δεν την ξεπερνάει όποιος κι αν έχει γνωρίσει.

Συγκλόνισε η Ζένια Μπονάτσου - Πώς "έφυγε" ο Μπονάτσος μπροστά στα μάτια της
Το μικρό κορίτσι, η μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου, η μεγάλη του αδυναμία, η Ζένια, είναι πια 22 ετών. Η Ζένια Μπονάτσου αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα της, υπογραμμίζοντας ακόμα και το κοινό σημείο των χαρακτήρων τους: «Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά». Μου λείπει πολύ…».

Η μέρα που "έφυγε" από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος


«Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Έγιναν όλα μπροστά μου. Τρεις το βράδυ, για κάποιο λόγο είχα ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου έφτιαχνε χαμομήλι και σφύριζε. Για κάποιο λόγο, εκεί που με πείραζε και μου τραγουδούσε, κάτι με πιάνει και φεύγω και πάω στο δωμάτιο της μαμάς μου και της λέω «μαμά, ο μπαμπάς δεν είναι καλά, θα πεθάνει». Δεν είχε συμβεί κάτι. Αφού φέρνει το χαμομήλι και είμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να μην μπορεί να αναπνεύσει και φωνάζει «Μάρθα, Μάρθα». Δεν ανέπνεε, κουτούλαγε από τοίχο σε τοίχο, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιό μου… Εγώ προσπαθούσα να του δώσω το φιλί της ζωής, ό,τι μπορούσα. Ήμουν επτά χρονών, η μάνα μου πήρε να έρθει ασθενοφόρο… Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγειοοίδημα, το οποίο έχω κληρονομήσει».

Η Ζένια έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δεν ζει όταν τον είδα στο ψυγείο νεκρό και τελευταία φορά όταν τον είδα στην κηδεία».

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε ψυχολογική κατάρρευση η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση! Τι ακριβώς συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω μια όχι και τόσο χαρμόσυνη είδηση καθώς το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της οικογένειας και συγκεκριμένα μεταξύ της Μάρθας και της Μαρίας - Ελένης φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό.

Όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της κόρης του Κουτουμάνου η Μάρθα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της...

Τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν κάπου, όπως μου αποκάλυψε η ίδια πηγή, και τα οικονομικά της δεν πήγαιναν και πολύ καλά. Αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στα έξοδα της βίλας και για να μπορέσει να σταθεί λίγο στα πόδια της, όπως μου μετέφεραν και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog και το Youweekly.gr, τα παιδιά που απέκτησε ο μπαμπάς της μετά από εκείνη της πρόσφεραν δουλειά στην επιχείρησή τους για να της συμπαρασταθούν όπως μπορούν... Στο πλευρό της βέβαια έχει πάντα την κόρη της Ζένια...

Αυτά έμαθα κι αυτά σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη...