Σάκης Ρουβάς: Δέχτηκε επίθεση από 12 γυναίκες! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αδιανόητο περιστατικό! Ποια η κατάστασή του;

Σάκης Ρουβάς: Δέχτηκε επίθεση από 12 γυναίκες! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε ο τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, από 12 γυναίκες σε συναυλία του! Αποκάλυψη τώρα!

Είναι ένας από τους πιο αισθησιακούς και κούκλους άντρες της ελληνικής showbiz και ειδικά παλιότερα οι γυναίκες 'σκίζονταν" για να του ακουμπήσουν έστω και το δάχτυλο του χεριού του!

Απόδειξη αυτού το παρακάτω βίντεο που απαθανατίζει το απόλυτο χάος σε συναυλία του στο παρελθόν αφού 12 γυναίκες έκαναν επίθεση πάνω στο stage για να τον αγκαλιάσουν και οι σεκιούριτι πήραν φωτιά για να μπορέσουν να τις απομακρύνουν αναίμακτα!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

Ωστόσο, εκείνος δηλώνει φουλ ερωτευμένος με τα μάτια της Κάτιας και... δείτε τι έκπληξη της έκανε για τα γενέθλιά της!

Σάκης Ρουβάς: "Εφιάλτης" στο διαδίκτυο για τον τραγουδιστή! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με τον Σάκη Ρουβά; Μέσα από το Youweekly.gr θα μάθετε τον "εφιάλτη" που βιώνει μέσω διαδικτύου ο τραγουδιστής!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως εδώ και ένα μήνα περίπου ο Σάκης και η Κάτια Ζυγούλη έχουν έρθει στο αμήν... Γιατί αυτό;

Σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψε πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του μοντέλου, ο Σάκης καθημερινά λαμβάνει στο κινητό του και στα social media του χιλιάδες μηνύματα από θαυμάστριες... Άλλα είναι πιο ήρεμα κι άλλα ξεφεύγουν λίγο με φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου και τα σχετικά...

Όμως δεν είναι αυτό που προκαλεί ανησυχία, αλλά ένα συγκεκριμένο προφίλ το οποίο ενοχλούσε εδώ και καιρό τον τραγουδιστή με αρκετό φωτογραφικό υλικό. Ο Σάκης, όπως μου αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο, αρχικά δεν έδωσε σημασία αλλά όταν έβλεπε ότι υπάρχει υπομονή το μπλόκαρε αλλά αυτό άνοιξε δεύτερο προφίλ με παρόμοιο όνομα και συνέχισε να στέλνει διάφορα...

Ο τραγουδιστής μπλόκαρε κι αυτό το προφίλ, αν όμως συνεχίσει να τον ενοχλεί το πρόσωπο αυτό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα ψάξει να βρει διέξοδο στη νομική πλευρά...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα "καυτά" γλωσσόφιλα! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς... άρπαξε την Κάτια Ζυγούλη και της έκανε τη μεγάλη έκπληξη με "καυτά" γλωσσόφιλα για τα γενέθλιά της!

Ο τραγουδιστής είναι φουλ ερωτευμένος με την σύζυγό του και δεν υπολογίζει τίποτα, κάτι που φάνηκε για ακόμη μία φορά!

Τα γενέθλιά της είχε η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς της έκανε την πιο τρυφερή και απροσδόκητη έκπληξη που θα μπορούσε να φανταστεί!

Τη στιγμή που ο τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στη σκηνή και η σύζυγός του τον παρακολουθούσε από το πρώτο τραπέζι, ο Σάκης "πετάχτηκε" κάτω, άρπαξε την αγαπημένη του και της έδωσε "καυτά" φιλιά στο στόμα!

Τη στιγμή έδειξε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον AlphaTVHappy Day!

Δείτε το βίντεο

Σάκης Ρουβάς: Σε απελπιστική κατάσταση ο τραγουδιστής! Του έκαναν ένεση! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς είχε βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση και χρειάστηκε να κάνουν ένεση στον τραγουδιστή!

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε και η εξομολόγησή του για όλα όσα βίωσε!

Στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1990 είχε ξεσπάσει σάλος με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και άλλου άνδρες της showbiz, γύρω από τη στρατιωτική τους θητεία.

Ο Σάκης είχε περάσει δύσκολες ώρες και σε παλιά του συνέντευξη σε εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε!

Ο τραγουδιστής, που τότε έκανε άρχισε να απογειώνει την καριέρα του, έζησε ένα δράμα «κατάφερα να χωθώ κάτω από το τζιπ και προσπαθούσα απελπισμένα να κάνω ένα τηλέφωνο. Σε αντίθεση μου έκαναν μία ένεση, με έβαλαν στο τζιπ και με έστειλαν στην Καλαμάτα, δίχως να έχω καμία επαφή για 10 μέρες με τον έξω κόσμο».

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή του!

Σάκης Ρουβάς: Βίντεο που "καίει"! Με άλλη γυναίκα στην αγκαλιά του!

Με άλλη γυναίκα στην αγκαλιά του ο τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς! Υπάρχει ένα βίντεο που κυκλοφορεί και πραγματικά "καίει"!

Τι συμβαίνει και ποια είναι η μελαχρινή καλλονή στο πλευρό του;

Μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του κορυφαίου Έλληνα σταρ και φυσικά η έκπληξη σε αυτό ήταν η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM!

Στο βίντεο οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και το αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικό!

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη δική σας γνώμη...