Αννίτα Πάνια: Την σταμάτησαν αστυνομικοί και ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τους βρίζει! Αδιανόητο περιστατικό και διάλογοι στη φόρα

Ούρλιαζε «Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες»!

Αννίτα Πάνια: Την σταμάτησαν αστυνομικοί και ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τους βρίζει! Αδιανόητο περιστατικό και διάλογοι στη φόρα

Χαμός με την Αννίτα Πάνια, αφού την σταμάτησαν αστυνομικοί και ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τους βρίζει! Αδιανόητο περιστατικό και διάλογοι στη φόρα που καίνε το ζευγάρι!

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2008 με τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και τους αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, ήρθε η ώρα να πληρωθεί.

Μετά από 7 χρόνια, το ζευγάρι που μετά την ακινητοποίησή του από τους 4 αστυνομικούς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και κατέθεσε μήνυση και αγωγή, όπως και οι αστυνομικοί, καλείται να πληρώσει 75 χιλιάδες ευρώ.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την espresso, βγήκε και το πρόστιμο που ανέρχεται στις 75 χιλιάδες ευρώ θα πληρωθεί ως εξής: 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη.Τότε, οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δήλωσαν: «Η Αναστασία Πάνια έκαμψε προς τα πάνω επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της», ενώ όσον αφορά στον συνθέτη συμπλήρωσαν: «Μας έλεγε ”Ζητήστε μας συγγνώμη όσο έχετε καιρό, είμαι ο Καρβέλας και θα το μετανιώσετε…. Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες”».

Το ζευγάρι είχε υποστηρίξει ότι πίστεψε πως δεν ήταν πραγματικοί αστυνομικοί, αλλά τρομοκράτες!

Αννίτα Πάνια: Σε τροχαίο ατύχημα με το Νίκο Καρβέλα! Τι συνέβη;

Αννίτα Πάνια: Φώναξε τρομοκρατημένη την αστυνομία σπίτι της! Εκτός ελέγχου η κατάσταση!

Εκτός ελέγχου είχε βγει η κατάσταση το παρελθόν με την Αννίτα Πάνια και τους φωτογράφους! Φώναξε τρομοκρατημένη την αστυνομία σπίτι της!

Το Youweekly.gr σας γυρνάει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 2016 όταν είχε συμβεί ένα απίστευτο περιστατικό με την παρουσιάστρια!

Θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας, όσο κι αν αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Τι δουλειά είχαν αστυνομικοί έξω από το σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής; Λίγο τα τεντωμένα νεύρα μετά την τροπή που έχει πάρει ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα και το διαφαινόμενο τέλος του, λίγο η γενική στάση της να αποφεύγει το φωτογραφικό φακό και να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα!

Αννίτα Πάνια: Σε τροχαίο ατύχημα με το Νίκο Καρβέλα! Τι συνέβη;

Η παρουσία φωτογράφου και τα “κλικ” του φακού ήταν η αιτία της έκρηξης της παρουσιάστριας η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο να φωνάξει την αστυνομία! Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ στο προσωπικό του site “ανεβάζοντας” ένα κείμενο με τίτλο “Η Πάνια δεν ήθελε φωτογραφίες και φώναξε αστυνομικούς σήμερα” και μαζί μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από την έξοδό της με μεγάλα μαύρα γυαλιά, όπου δύσκολα αναγνωρίζεται. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το συμβάν έγινε το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου. Η Αννίτα φαίνεται ότι ενοχλήθηκε πολύ από την παρουσία του φωτογράφου ο οποίος την απαθανάτιζε με αποτέλεσμα να γίνει... τσαμπουκάς και εκείνη κάλεσε αστυνομικούς για να την προστατεύσουν από τον φωτορεπόρτερ. “Το αποτέλεσμα για κείνη είναι πως η κουλή με θράσος απαίτησή της, έπεσε στο κενό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα χαρτιά μας, τα κοίταξαν, μας χαιρέτησαν και έφυγαν”, έφραψε χαρακτηριστικά στο site ο φωτογράφος, ο οποίος ανέφερε για το περιστατικό ότι “είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θράσους” από πλευράς της παρουσιάστριας, θυμίζοντας το θερμό επεισόδιο που είχε η Αννίτα και ο Νίκος Καρβέλας με αστυνομικούς στη Βάρη πριν από οχτώ χρόνια και μάλιστα είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια.


Η παρουσιάστρια σίγουρα δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της. Άλλωστε πρόσφατα είχαν αποκαλύψει σε γνωστό περιοδικό οι στενοί της συνεργάτες ότι έχει πάρα πολλά νεύρα. Δικαιολογημένα κάπου, αφού ο γάμος της έχει κλυδωνιστεί πολύ, ενώ και το διαφαινόμενο διαζύγιό της έκανε τους πάντες να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Και αυτό την τρελαίνει, αφού τόσα χρόνια είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αννίτα Πάνια: Εφιάλτης για την παρουσιάστρια! Της παίρνουν το παιδί γιατί...

Πραγματικά έναν εφιάλτη ζει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια! Ο απίθανος λόγος που της παίρνουν το παιδί της!

Μιλάμε φυσικά για τον μοναχογιό της, το παιδί από τον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα!

Η Αννίτα, μπορεί να φαίνεται σκληρή και απόμακρη, όμως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της! O μικρός Ανδρέας είναι όλος ο κόσμος της, και στο άκουσμα ότι θα κάνουν χωριστά Πάσχα η Αννίτα κατέρρευσε! Η ίδια άλλωστε, δεν θα μπορούσε να περάσει γιορτές χωρίς τον Ανδρέα Καρβέλα!

Ο λόγος ωστόσο, είναι απλός και καθαρά τυπικός! Ο Ανδρέας, όπως και όλα τα ανήλικα τέκνα, όπως ορίζει ο νόμος, θα πρέπει να περνάει εναλλάξ τις γιορτές με τους γονείς του! Έτσι λοιπόν, αφού έκανε Χριστούγεννα με την Αννίτα, θα πρέπει για το Πάσχα να είναι με τον πατέρα του, Νίκο! Η Αννίτα, μόλις συνειδητοποίησε τι θα συμβεί, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Όλες οι εκπομπές της δεν θα προβληθούν και είχε κανονίσει όλο το πρόγραμμά της για να είναι μαζί με τον Ανδρέα!

Τώρα όμως , με βάση τα νέα αυτά δεδομένα, θα έκανε Πάσχα μόνη της, αφού όπως σας γράψαμε η ίδια δεν παντρεύεται! Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια, παρακάλεσε το Νίκο Καρβέλα να γίνει μια εξαίρεση και να κάνει Κυριακή του Πάσχα με τον μικρό της! Φυσικά ο συνθέτης δεν μπόρεσε να της το αρνηθεί και έτσι τέλος καλό, όλα καλά!

Αννίτα Πάνια: Την κατήγγειλε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την Αννίτα Πάνια; Την κατήγγειλε στο παρελθόν πασίγνωστος ηθοποιός δημόσια! Αποκάλυψη τώρα για την παρουσιάστρια!

O Παύλος Χαϊκάλης ήταν χειμαρρώδης σε συνέντευξή που έδωσε και τα βέλη του «βρήκαν στην καρδιά» την Αννίτα Πάνια κατά της οποίας εξαπέλυσε επίθεση.

Αννίτα Πάνια: Την κατήγγειλε δημόσια πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ερωτηθείς σε συνέντευξη για το περιοδικό «Λοιπόν» είπε μεταξύ άλλων: «Τα "αντικείμενα" που έβγαλε η Αννίτα Πάνια στον "αέρα". Κάποια στιγμή διασκεδάζαμε, αγοράζαμε δίσκους τους, κάποιος κόσμος ακολουθούσε και γέλαγε. Τα φαινόμενα Πάνια, τα... αντικείμενα Κάτμαν και τα λοιπά. Όλο αυτό το πράγμα που θεωρώ φασισμό αισχίστου είδους, το να γελάς με τα παθήματα κάποιον ανθρώπων. Κι όμως, κάποια στιγμή τα κάναμε τρόπο ζωής, ήταν συζητήσιμο, γελάγαμε με τα πάθη των άλλων».

Καταλόγισε τις ευθύνες στην κ. Πάνια, που εκμεταλλεύτηκε τα άτομα αυτά για να «πουλήσει» στον βωμό της τηλεθέασης. «Η Πάνια φταίει 100%. Ποιος φταίει; Και το κανάλι φταίει που το αντιμετώπισαν σαν το πρότυπο ζωής που εισάγουμε. Πήραμε την ξεφτίλα για να δείξει ο Καρβέλας και οι υπόλοιποι ότι: "Ξέρετε κάτι παιδιά; Να σας δείξω ότι δεν είστε λαός που μπορεί να αντέξει το ανώτερο, αλλά και το κατώτατο σας το σερβίρω και μπορεί να το κάνουμε πρότυπο". Ο λαός δεν κατάλαβε ποτέ τη διαφορά επιπέδου».