Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο! "Καυτές" αποδείξεις!

Μελαχρινός και... μπράβο γούστο! Τους βρήκαμε στην παραλία! Δεν ήξεραν ότι υπάρχει φωτογράφος

Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο!

"Καυτές" αποδείξεις μόνο στο Youweekly.gr! Μετά το Survivor 1 η Κατερίνα Δαλάκα έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλου!

Γυρνάμε τον χρόνο πίσω, τότε που η φετινή νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δεν είχε πάρει τη νίκη και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με άδειες τσέπες αλλά γεμάτη εμπειρία.

Η φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης μετά από 6 ολόκληρους μήνες μακριά από την Ελλάδα και από τον... πολιτισμό μοιάζει πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά!

Η ίδια βρέθηκε σε διακοπές στη Μύκονο και βεβαίως όχι μόνη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε παραλία της Μυκόνου με το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη, όπου οι δυο τους μοιάζουν να απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου!

Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο! 'Καυτές' αποδείξεις!

Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Ατακάν στο αυτί της Δαλάκα όταν κέρδισε στο Survivor;

Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μέσα από την γνωστή διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, όπου τον καλούσε η τραγουδίστρια να "χτυπήσει σαν άντρας" προκαλώντας τις αντιδράσεις του κοινού.

Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο! 'Καυτές' αποδείξεις!

Τώρα αυτό που μας προκαλεί είναι υποψίες, καθώς στις φωτογραφίες με την Κατερίνα Δαλάκα τα γέλια δίνουν και παίρνουν και μας κάνουν να απορούμε για το τι τρέχει μεταξύ τους, και τι τους έφερε τόσο κοντά. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους φάνηκαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν "καρφωθεί" πάνω τους.

Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο! 'Καυτές' αποδείξεις!

Από την παρέα τους δεν έλειψε μεταξύ άλλων και η επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Βιργινία Δικαιούλια, η οποία βρισκόταν στην παραλία μαζί τους. Κατερίνα και Βιργινία, είχαν πολύ καλές σχέσεις στο παιχνίδι και φαίνεται πως αυτό συνεχίστηκε και αφού αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο!

Κατερίνα Δαλάκα: Μετά το Survivor έπεσε στην αγκαλιά γνωστού μοντέλο! 'Καυτές' αποδείξεις!

Ελπίζουμε μόνο να μην τους έκανε... χαλάστρα! Αν τρέχει κάτι μεταξύ τους ή όχι, ο χρόνος θα το δείξει!

Κατερίνα Δαλάκα: Αδιανόητο! Απόφαση μεγατόνων μετά τη νίκη της στο Survivor!

Αδιανόητο! Απόφαση μεγατόνων μετά τη νίκη της στο Survivor πήρε η Κατερίνα Δαλάκα κι έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το Youweekly.gr έχει σταματήσει να σας έχει τις αποκλειστικότητες!

Πως γίνεται όμως το Survivor να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης; Ο Ατζούν φαίνεται πως έχει ήδη ένα ισχυρό πλάνο στο μυαλό του! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικό το Survivor All Star, όπου θα πάρουν μέρος παίκτες που έχουν αγαπηθεί από τα 3 πρώτα πρώτα Survivors! Εδώ βέβαια τίθεται άλλο ερώτημα, για το ποιοι παίκτες θα επιλεχθούν μιας και τα βαριά ονόματα, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουν συμβόλαιο πλέον με άλλο κανάλια!

Ωστόσο εκεί θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα! Δεν γίνεται η νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία να λείπει από το Survivor All Star! Η ίδια ωστόσο δεν δείχνει θετική! Δεν έχει να κερδίσει κάτι επιπλέον από τρίτη σερί συμμετοχή, καθώς τα χρήματα που απέσπασε της είναι ήδη αρκετά! Ωστόσο σε ένα All Star όλα αλλάζουν! Το όνειρο της Ολυμπιάδας φαίνεται να έχει χαθεί και δεν αποκλείεται τελικά η Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και το 2020! Πρόταση πάντως θα της γίνει δεδομένα, το θέμα με ποιον τρόπο θα καταφέρει να την πείσει η παραγωγή!