Έλενα Τσαβαλιά: Πιάστηκε από το μαλλί με θαυμάστρια του Σεφερλή! Δείτε γιατί....

Δεν έμεινε τρέσα! Ποιος είδε την Έλενα και δεν την φοβήθηκε!

Έλενα Τσαβαλιά: Πιάστηκε από το μαλλί με θαυμάστρια του Σεφερλή! Δείτε γιατί....

Η Έλενα Τσαβαλιά πιάστηκε από το μαλλί με θαυμάστρια του Σεφερλή και αυτή είναι η αιτία! Της έδωσε και κατάλαβε!

Η σχέση του Θανάση Τσαλταμπάση με τη σύντροφό του Αγοραστή, η ζήλια και όλα όσα μπορούν να συμβούν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι εξαιτίας της, έγινε η αφορμή για τον Μάρκο Σεφερλή να αναφερθεί σε ένα επεισόδιο που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η σύζυγός του ενοχλημένη από θαυμάστριά του που είχε γίνει φορτική και δημιουργούσε πρόβλημα στο ζευγάρι, την έπιασε από τα μαλλιά και έλυσε με τον παλιό και γραφικό τρόπο τις διαφορές της.

Μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά έσπευσε να επιβεβαιώσει το γεγονός! «Την έπιασα από τα μαλλιά, με είχε βγάλει εκτός εαυτού» τόνισε η ίδια μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζαν στο Mega.

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε για τα μάτια του Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της...

Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Έλενα Τσαβαλιά για τα μάτια του Μάρκου Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της σε φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Έλενα Τσαβαλιά: Το μήνυμα λατρείας προς τον Μάρκο Σεφερλή! Η δημόσια αφιέρωση! (Βίντεο)

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001....

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε για τα μάτια του Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της...

Έλενα Τσαβαλιά: Συντετριμμένη στην εκκλησία η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά! συντετριμμένη στην εκκλησία, με τη συζύγου του Μάρκου Σεφερλή να συγκλονίζει και να ραγίζει καρδιές!

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες, όταν η μνήμη φέρνει τις σκηνές του τρόμου και την τραγωδία!

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε την Τρίτη το μεσημέρι μία φωτογραφία στο instagram γεμάτη νόημα και πόνο.

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή πόσταρε, λοιπόν, μία εικόνα με πολλά κεριά αναμμένα για τις ψυχές των ανθρώπων που «έφυγαν»!

Έλενα Τσαβαλιά: Πως διατηρεί τέτοια κορμάρα; Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της!

Σήμερα, εξάλλου, είναι η μαύρη επέτειος από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πύρινη κόλαση.

«Μία σκέψη, ένα δάκρυ, μια προσευχή. Για όλους αυτούς που "έφυγαν". Για όλους αυτούς που έμειναν», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας!

 Έλενα Τσαβαλιά: Το δάκρυ, η προσευχή και ο μεγάλος πόνος!

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος "χωρισμός" για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει;

Βελούδινος θα είναι ο "χωρισμός" για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή και μέσα από το Youweekly.gr που έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ θα μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με το ζευγάρι.

Σε καμία τον περιπτώσεων ο χωρισμός δεν αφορά την σχέση τους και την κοινή τους ζωή! Αναφέρομαι φυσικά στον επαγγελματικό τομέα όπου οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και όπως φαίνεται το ζευγάρι θα χωριστεί και ο ένας θα πάει σε ένα κανάλι και ο άλλος σε άλλο! Και μάλιστα, ο σταθμός με τον οποίο συζητάει η Έλενα ήταν μια μικρή έκπληξη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες είναι γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να πάει στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ενός νέου τηλεοπτικού project, ενώ σύμφωνα με τις πηγές μου η σύζυγός του θα βρεθεί σε ανταγωνιστικό κανάλι αφού κάνει ξανά συζητήσεις με το OPEN!

Ναι, ναι καλά ακούσατε μπορεί να άφησε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή που είχε αναλάβει να παρουσιάσει στη μέση αλλά όπως όλα δείχνουν το κανάλι την θέλει πίσω κι εκείνη είναι μέχρι στιγμής θετική αφού έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις!

Τα πράγματα μπορεί να είναι θετικά κι από τις δυο πλευρές όμως τονίζω πως τίποτα ακόμα δεν έχει κλείσει σίγουρα για εκείνη!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr.