Σμαράγδα Καρύδη: Αυτά είναι τα πραγματικά της μαλλιά! Το συλλεκτικό υλικό!

Αντέχετε να την δείτε;

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτά είναι τα πραγματικά της μαλλιά! Το συλλεκτικό υλικό!

Αυτά είναι τα πραγματικά μαλλιά της Σμαράγδα Καρύδη σε συλλεκτικό υλικό για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Σμαράγδα Καρύδη, μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία, από το παρελθόν της! Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να μας δείξει τα πραγματικά της μαλλιά, τα οποία είναι πολύ πιο κοντά από όσο έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε!

Μαζί της η Βίκυ Βολιώτη και η Λήδα Ματσάγγου, σε περίπτωση που δεν τις αναγνωρίσατε! Ιδού η λεζάντα που εξηγεί τα πάντα, η φωτογραφία και κάτω, το σχόλιο που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην ανάρτηση! Το σχόλιο της δημοφιλούς τραγουδίστριας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η Σμαράγδα παραφράζει μια δική της επιτυχία στο τέλος της λεζάντας της. Ιδού:

Σμαράγδα Καρύδη: Ρομαντικές στιγμές στην Αίγινα με τον Γιάννη!

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτά είναι τα πραγματικά της μαλλιά! Το συλλεκτικό υλικό!

Σμαράγδα Καρύδη: Έτρεχε στο δρόμο με το νυφικό! Έγινε ο γάμος με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Έγινε ο γάμος της Σμαράγδας Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη; Έτρεχε η ηθοποιός στο δρόμο με το νυφικό! Έχουμε βίντεο ντοκουμέντο!

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για την ακρίβεια, πρόβαλε τα πρώτα στιγμιότυπα στο Happy Day με το λευκό νυφικό!

Δυστυχώς, όχι, δεν παντρεύτηκε με τον Αθερίδη αν και όλοι το περιμένουμε πως και πως αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης!

Τα πλάνα με το νυφικό και την Σμαράγδα ανήκουν στην επίσημη φωτογράφιση της παράστασης που θα πρωταγωνιστήσει κι έχει όνομα "Του Κουτρούλη ο γάμος".

Δείτε την, ωστόσο, πόσο της πάνε τα λευκά, στο παρακάτω βίντεο:

Θοδωρής Αθερίδης: Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Τι συμβαίνει;

Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Αποκάλυψε ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης τι συμβαίνει με την σχέση τους και για ποιον λόγο δεν θα κάνουν παιδί.

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα ταίριαξαν γιατί δεν είχαν στα πλάνα τους πως θέλουν να κάνουν παιδί!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του:

Με τη Σμαράγδα που είστε μαζί και στο θέατρο και στο σπίτι έρχεται κάποια στιγμή η κούραση της ρουτίνας;

Με τη Σμαράγδα έχουμε καταφέρει κάτι καλό, μπορούμε να χωρίσουμε σε τρία λεπτά. Δεν έχουμε μπερδέψει τα οικονομικά μας. Δεν έχουμε κάνει κοινές αγορές, δεν έχουμε δάνεια, έχουμε δύο σπίτια. Ζούμε σε ένα, αλλά είναι θέμα 20 λεπτών να αδειάσω την ντουλάπα μου και να φύγω.

Αυτό το κάνατε με πλάνο;

Όχι ακόμα και αυτό έγινε με μία σοφία. Τα φτιάξαμε με την Σμαράγδα όταν εγώ ήμουν 37 και αυτή ήταν 33. Είχαμε τις διαδρομές μας, οπότε είχαμε μία υγιή ψυχική βάση. Ο καθένας ήξερε από τον εαυτό του τι θέλει από μία σχέση και προχωρήσαμε έτσι. Δεν ήθελε παιδί, δεν ήθελα δεύτερο παιδί, οπότε από εκεί και πέρα ταιριάξαμε και σαν άνθρωποι και μη ξεχνάς πως ήμασταν κολλητοί πριν.

Τελικά μία σχέση μένει αν είσαι και φίλος με τον άλλο, ή είναι μύθος;

Όχι δεν είναι μύθος. Καλό είναι όμως να συντηρείς την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό. Και από τις δύο μεριές ήταν σχέση συνειδητή. Ξέραμε ότι και αυτό θέλει μία δουλειά.

Νιώθεις καμιά φορά ανασφάλεια; Γιατί είναι μία γυναίκα ποθητή.

Όχι δεν νιώθω γιατί θυμάμαι πως έκανε για μένα και αυτή. Οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ποτέ για κάποιον άλλον έτσι. (γέλια)

Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια!

Αποκάλυψη τώρα για την οικονομική βοήθεια και το δράμα που "έπνιγε" τόσο καιρό την ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη!

Τι συνέβη;

Για τις δύσκολες μέρες που πέρασε με την υγεία του πριν από ένα χρόνο μίλησε ο Ντίνος Καρύδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη αλλά και την επιστροφή του στην τηλεόραση με το «Λόγω Τιμής».

«Κλείνω ένα χρόνο. Ήρθε ένα πόνος δυνατός από τον έναν ώμο στον άλλο, έμφραγμα, έπεσα κάτω, ήμουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Με πήγαν στο Γεννηματά. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήμουν στο κρεβάτι και από τη μέρα που θυμάμαι τη ζωή μου πάντα ήμουν στο δρόμο, ήμουν αλήτης. Δεν φοβάμαι. Δεν ήθελα να είμαι άρρωστος. Τι να φοβηθώ; Το θάνατο; Δύναμη στα δύσκολα παίρνω από την αγάπη που εισπράττω από τη γυναίκα μου, την κόρη μου, από φίλους.

Η Σμαράγδα μας βοηθάει με κάθε τρόπο. Με την παρουσία της, με τα τηλέφωνα της, με τον ερχομό της εδώ και οικονομικά βέβαια. Δεν μου λείπει κάτι σήμερα, μόνο που δεν κέρδισα το τζόκερ εχθές. Βλέποντας τη Σμαράγδα που ήρθε και ψηφίσαμε χθες, έλεγα να μην κάναμε άλλα παιδιά, ήθελα να έχω κι άλλο παιδί, άλλα δέκα παιδιά. Αγαπώ αυτή τη δουλειά γιατί παίζουμε και ζούμε διάφορες ζωές. Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν με την κόρη μου γιατί νιώθω απέραντη χαρά όταν συνεργάζομαι με αληθινούς ηθοποιούς και η μικρή είναι αληθινή. Χαίρομαι που θα βρεθώ πάλι με αυτά τα παιδιά στο Λόγω Τιμής», ανέφερε στην συνέντευξη του ο Ντίνος Καρύδης.

Θοδωρής Αθεριδής: "Μαύρο" καλοκαίρι για τον ηθοποιό! Στο πλευρό του η Σμαραγδα Καρύδη!

Μαύρο" καλοκαίρι θα περάσει ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, σύμφωνα με όσες αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Στο πλευρό του, όπως πάντα, θα βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη!

Τι συμβαίνει, όμως; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή μου ο ηθοποιός έχει "αποκλειστεί" στην Αττική για το καλοκαίρι που μας έρχεται κι αυτό επειδή η κόρη του,Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θα βρίσκεται πολύ κοντά στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και προφανώς ο πατέρας και μελλοντικός παππούς θα μείνει στο πλευρό της για ότι χρειαστεί, όπως και η Σμαράγδα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Όπως μου αποκαλύφθηκε και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, τον Θοδωρή τον κρατάνε εδώ και τα γυρίσματα της σειράς "Μην ψαρώνεις" που θα γίνονται το καλοκαίρι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΑΝΤ1!

Άρα, με λίγα λόγια, ο Θοδωρής θα περάσει όλο του το καλοκαίρι στην Αττική. Άντε να πάει καμία μονοήμερη αλλά... χαλάλι! Όλα γίνονται για ιερούς σκοπούς!