Αδιανόητο! Αυτή είναι η καλλονή που παρουσίαζε το «Ρουκ ζουκ» πριν την Ζέτα Μακρυπούλια!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αδιανόητο! Αυτή είναι η καλλονή που παρουσίαζε το «Ρουκ ζουκ» πριν την Ζέτα Μακρυπούλια!

Αδιανόητο! Αυτή είναι η καστανή καλλονή που παρουσίαζε το «Ρουκ Ζουκ» πολύ πιο πριν από την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1.

Μπορεί το τηλεπαιχνίδι να ήρθε πριν λίγα χρόνια στις οθόνες μας, πριν 20 όμως ήταν καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Μάλιστα, η τότε παρουσιάστρια όταν έμαθε όταν θα επέστρεφε στις οθόνες μας, είχε δηλώσει την επιθυμία της να βρεθεί και πάλι στο πλατό του παιχνιδιού. «Άμα γίνει πραγματικά θα το δω και θα γουστάρω και να παίξω. Θα στεναχωρηθώ αν δεν πάει καλά, αλλά από την άλλη θα χαρώ εγώ προσωπικά, ότι εγώ έκανα μια μεγάλη επιτυχία και δεν μπορεί κανείς να τον αντιγράψει», είχε πει.

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν θα πιστεύετε ποιος τραγουδιστής πήγε στο "Ρουκ Ζούκ"

Πάει το μυαλό σας ποια μπορεί να είναι;

Ο λόγος για την Μαίρη Μηλιαρέση την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το Ρουκ Ζουκ! Μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό του νέου Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με αφορμή τη συμμετοχή της κόρης της στο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι η κόρη της ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή».

Αυτή είναι η καλλονή που παρουσίαζε το «Ρουκ ζουκ» πριν την Ζέτα Μακρυπούλια!

Αυτή είναι η καλλονή που παρουσίαζε το «Ρουκ ζουκ» πριν την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ρουκ Ζουκ: «Κόκαλο» η Μακρυπούλια όταν άκουσε την σόκιν περιγραφή για τα αγγούρια! Πού τα βάζουν; (Βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε «κόκαλο» όταν άκουσε από παίκτη του Ρουκ Ζουκ την πιο σόκιν περιγραφή για τα αγγούρια!

Δεν έχει ξαναγίνει!

Στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 ακούμε συχνά-πυκνά επικές ατάκες, όταν οι παίκτες προσπαθούν να περιγράψουν μία λέξη!

Φαντάζεστε, δηλαδή, τι συνέβη όταν εμφανίστηκε η λέξη «αγγούρια»!

«Πράσινα και κάθεσαι πάνω… εσύ», είπε ο παίκτης και η Ζέτα πάγωσε! Γνωρίζατε τον πραγματικό έρωτα που γνώρισε στο Ρουκ Ζουκ;

Δείτε το βίντεο

Ζέτα Μακρυπούλια: "Πάγωσε" το αίμα της παρουσιάστριας! Ούρλιαζε στο πλατό!

Πάγωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ και άρχισε να ουρλιάζει.

Τι είδε μπροστά της και κατατρόμαξε;

Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, έκανε το αίμα της να παγώσει! Είχαν αφήσει μια ψεύτικη κατσαρίδα μπροστά από τα πόδια της.

undefined

undefined

Ρουκ Ζουκ: Η απίστευτη γκάφα παίκτη και η επική αντίδραση της Μακρυπούλια!

Στο «Ρουκ Ζουκ» έχουμε δει να γίνονται πολλές γκάφες από παίκτες, αυτή όμως ήταν απίστευτη.

Η ομάδα του "έκλαψε" στα γέλια και η Ζέτα Μακρυπούλια τον αποθέωσε!

Ο παίκτης έπρεπε να περιγράψει με παντομίμα τη φράση, που ο ίδιος έβλεπε. Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε τι σημαίνει η φράση, εκείνος την... επανέλαβε! Εκείνη την ώρα οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας άρχισαν να γελούν, όπως και η παρουσιάστρια, αλλά ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί τι είχε κάνει.

«Εγω πιστεύω ότι μπορούν να το βρουν χωρίς να τους δείξεις τίποτα», του είπε η Μακρυπούλια και κάπου εκεί κατάλαβε τι είχε κάνει. «Το είπα ε;», τη ρώτησε και εκείνη τον... αποθέωσε λέγοντας «Η καλύτερη παντομίμα ever!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αληθινή ιστορία: «Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1»!

Κι όμως! Πότε δε ξέρεις που και πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Παίκτρια μας αφηγείται την αληθινή ιστορία που της άλλαξε τη ζωή: «Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1»!

«Λύσσαξε η παρέα μου να πάρουμε μέρος σε ένα από τα παιχνίδια της τηλεόρασης. Ενώ μου άρεσε η ιδέα, κάτι με σταματούσε. Διαλέξαμε το «Rouk Zouk» καθώς ήταν το μόνο που θα παίζαμε ταυτόχρονα και οι πέντε. Ασε το άλλο, που σκεφτόμουν τα σχόλια των γύρω μου. «Επρεπε να απαντήσεις εκείνο», «Γιατί δεν σκέφτηκες το άλλο...;», «Μα πώς κόλλησες σε αυτό» κ.λπ. Με τα πολλά πάντως με έπεισαν. Πότε κάναμε αίτηση, πότε βρεθήκαμε στο πλατό με τη Ζέτα, ούτε που το κατάλαβα. Μπορεί όντως να κερδίσαμε για λίγες εβδομάδες και να μπήκαν στο λογαριασμό μου κάποια έξτρα χρήματα για τις διακοπές, το καλύτερο όμως ήταν πως γνώρισα τον Πάνο. Παίκτης της αντίπαλης ομάδας που εξοντώσαμε, θέλησε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και μάλιστα το ίδιο κιόλας βράδυ μού πρότεινε να πάμε για ποτό. Κάτι πολύ όμορφο ξεκινούσε και το καταλαβαίναμε αμφότεροι. Ηταν στην ηλικία μου, γύρω στα 25 δηλαδή, φοιτητής και εκείνος αλλά σε άλλη κατεύθυνση και με γούστα πολύ κοντά στα δικά μου.

Οι παρέες μας -με τις οποίες είχαμε πάει στο παιχνίδι- ενώθηκαν, κάναμε πολλή παρέα και συχνά όλοι μας πείραζαν. Μας έλεγαν «Rouk Zouk ζευγάρι». Λίγο καιρό αργότερα, ο Πάνος μού ανακοίνωσε πως θα ήθελε να ζήσει μαζί μου αλλά όχι στην πόλη μας την Αθήνα, αλλά στην Κρήτη. Ημασταν και οι δύο στο τελευταίο έτος των σπουδών μας, οπότε -όπως έλεγε- αντί να ψάχνουμε δουλειά στην Αθήνα, θα ψάχνουμε στην Κρήτη. Και όμως τον ακολούθησα, παρά τις αντιρρήσεις των γύρω μου. Σήμερα, ένα χρόνο μετά που γράφω αυτή την επιστολή, το μόνο που νιώθω είναι δικαίωση. Εχοντας στο πλευρό μου εκείνον, και τα πιο αδύνατα έμοιαζαν πιθανά. Με θάρρος και όρεξη διεκδικήσαμε τη δουλειά των ονείρων μας, βρήκαμε το σπίτι που μας άξιζε με θέα τη θάλασσα και πριν ένα μήνα περίπου έμαθα πως σε περίπου οκτώ μήνες θα φέρω στον κόσμο το παιδί μας. Χαρά, προσμονή και άγχος. Αυτά νιώθουμε και προχωράμε. Αν έμαθα πάντως κάτι από όλη αυτή την ιστορία ή ακόμα καλύτερα το παραμύθι που ζω, είναι πως πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν. Χωρίς άγχος, βιασύνη και πολλή σκέψη. Και στα δικά σας.»

ΠΗΓΗ:TV24