5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Άφησαν το στίγμα τους!

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Αυτοί είναι 5 Έλληνες διάσημοι, αν και είναι πολλοί περισσότεροι, που «έφυγαν» νωρίς και ξαφνικά από την ζωή! Τα φρικτά δυστυχήματά τους που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πρόκειται για διάσημους που πέθαναν αναπάντεχα εν μια νυκτί... έτσι ξαφνικά και ακαριαία.

Αυτό που έμεινε πίσω τους είναι η μνήμη τους και οι περιουσία που άφησαν στον καλλιτεχνικό κόσμο με την εμφάνιση τους.

Τα περιστατικά των θανάτων τους απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Άνθρωποι όλο δημιουργικότητα και ζωντάνια που κατάφεραν και εισέπραξαν τη δόξα και την αγάπη του κόσμου. Άλλοι όχι.

Ας δούμε μερικούς που τους ανθρώπους που «έφυγαν» ξαφνικά από την ζωή:

Τόμας Πρωτόπαπας

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς και ξαφνικά από την ζωή!

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαΐου 2013.

Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ «Βασιλιάδες», κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο αλλά δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.Ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό.

Ένα πρωινό Κυριακής και ενώ το smart αυτοκίνητό του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Κατευθυνόταν στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής Dr Cook που ανεμενόταν να κάνει πρεμιέρα της επόμενες ημέρες!

Νίκος Σεργιανόπουλος

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Στις 4 Ιουνίου 2008 ο 56χρονος Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ένας 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις 26 Ιουλίου του 2008.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξε ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς συμμετέχοντας σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε[5] αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης!

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Γιάννα Χατζημιχάλη

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!
5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη τον Απρίλιο του 2012 σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι γνώριζαν το Γολγοθά της.

Η μελαχρινή καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005. Το μοντέλο πάλευε με την επάρατη νόσο για δύο περίπου χρόνια. Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στη ΝΕΤ, στη σειρά «Ελλάς το Μεγαλείο σου», στη «Νταντά» και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Πέρα από το μόντελινγκ, η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική και το θέατρο.

Δημήτρης Βογιατζής

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Δημήτρη Βογιατζή αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας λίγο πριν το τέλος του 2012, καθώς ο ηθοποιός αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Τον Δημήτρη Βογιατζή, που είχε γίνει γνωστός από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» του MEGA το 2001, βρήκε νεκρό στο σπίτι του η μητέρα του.

Ο 42χρονος ηθοποιός είχε συνεργαστεί με αρκετούς ηθοποιούς, οι οποίοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Τραγική ειρωνεία: Από τους πρωταγωνιστές του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» είχε αυτοκτονήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και η ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη.

Πηγή: gossiplife.gr

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Αυτοί είναι οι 4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία στην οικογένεια τους!

Πρόκειται για οικογένειες που με ευφυΐα και λίγη τύχη κατάφεραν να κατακτήσουν όλα όσα πολύ θα ζήλευαν.

Πετυχημένες επιχειρήσεις, όμορφες συζύγους και παιδιά που τόσο πολύ λαχταρούσαν για να συνεχίσουν το μεγάλο όνομα και την μεγάλη επιτυχία, καθώς και για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.

Μα όπως λέει ένα ρητό...«Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή». Έτσι λοιπόν αυτά τα τεράστια ονόματα έπρεπε να περάσουν μια λαχτάρα και δυστυχώς η θλίψη που θα ζούσαν θα ήταν απέραντη, τόσο μεγάλη που όσα εκατομμύρια κι αν έχουν δε θα ξαναφέρουν την ευτυχία.

Τα πλούτη σε αυτές τις οικογένειες έφεραν την δυστυχία. Τόσος κόπος για να χτίσουν μια ολόκληρη αυτοκρατορία με το όνομα τους γκρεμίζεται σε ένα λεπτό! Μετά από αυτό το λεπτό το μεγάλο και τρανό αυτό όνομα το θυμούνται όλοι όχι για την φημισμένη επιχείρηση, όχι για τα πλούτη, αλλά κυρίως για την «κατάρα των ζάμπλουτων».Το όνομα αυτό το θυμούνται γιατί «έφυγε» ο μικρός γιος τους, γιατί χτυπήθηκαν από απέραντη θλίψη που θα τους κυνηγά μέχρι τα βαθιά γεράματα τους.

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του Αλέξανδρου Ζαχαριά αυτό το κείμενο θα αναφερθεί σε μεγάλα ονόματα νεαρών κροίσων.

Το απόγευμα της Τρίτης, 23 Ιουλίου 2019, 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς» έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ήταν μόνος του μέσα στο όχημα. Πυροσβέστες και αστυνομικοί έβγαλαν το σώμα απ’ τις τσαλακωμένες λαμαρίνες του άμορφου πια αυτοκίνητου. Στο ΚΑΤ, όπου διακομίστηκε, οι γιατροί είχαν μόνο να επιβεβαιώσουν τον θάνατο του.

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Κι αυτό το τροχαίο δυστύχημα ξύπνησε αμέσως στις μνήμες μας τον τροχαίο του 24χρονου τότε Γιώργου Βακάκη.

Ένα τροχαίο που έφερε το πένθος στην αυτοκρατορία του Mr Jumbo. Ο Απόστολος Βακάκης, ο πατέρας του, είναι ο ιδιοκτήτης των Jumbo.

Το τραγικό δυστύχημα είχε γίνει πριν 2,5 χρόνια περίπου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Πρόκειται για απίστευτο παιχνίδι της μοίρας, να σκοτώνεται ο γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών σε τροχαίο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του γιου του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo.

Τότε, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 ο οδηγός της Porsche, Γιώργος Βακάκης, «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και να χάσουν τη ζωή τους ο ίδιος, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος και η συνεπιβάτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου Αποστολία και ο τριών ετών γιος της, Παύλος.

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Ήταν εκείνος, που θα γινόταν ο διάδοχος του Απόστολου Βακάκη και των Jumbo. Ο Απόστολος Βακάκης μαθαίνει τα νέα για το δικό του, σκοτωμένο παιδί και τους άλλους τρεις νεκρούς από ένα απλό, συνηθισμένο, τηλεφώνημα.

Λίγες ώρες μετά τον μοιραίο και ξαφνικό θάνατο του γιου του έγραψε «Ο Θεός μάς ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική, πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού. – Οικογένεια Απόστολου Βακάκη».

Ακόμη μια τραγική φιγούρα ο 25χρονος τότε Αλέξανδρος Ωνάσης. Πατέρας του ο θρυλικός Αριστοτέλης Ωνάσης, που έχτισε την αυτοκρατορία της αεροπορικής εταιρίας «Ολυμπιακή». Όλα όμως γκρεμίστηκαν μέσα σε μια τραγική στιγμή!

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης, στις 22 Ιανουαρίου του 1972, τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη συντριβή του αεροσκάφους του, στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, σε ένα δυστύχημα που δημιούργησε πολλές υποψίες και υποθέσεις για σενάρια δολοφονίας.

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Τα τραύματα στον εγκέφαλο του νέου ήταν σοβαρά κι έπειτα από ιατρική σύσκεψη, οι γιατροί ζήτησαν την έγκριση του πατέρα για να αφαιρέσουν τη μηχανική υποστήριξη. Ο εφιάλτης κάθε γονιού ήταν αυτές οι στιγμές απόφασης του Ωνάση, πριν πει το μοιραίο «ναι».

Η τελευταία πνοή του Αλέξανδρου Ωνάση ήταν μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αργά το απόγευμα εκείνου του Γενάρη!

Η κατάρρευση του πατέρα, Αριστοτέλη, μετά απ’ αυτόν τον θάνατο του παιδιού του, ήταν ολοκληρωτική. Ταρίχευσε το σώμα του γιου, για να τον έχει πάντα κοντά του, τον μετέφερε στον Σκορπιό και, για είκοσι μέρες, κάθε βράδυ, πήγαινε στο παιδί και του μιλούσε. Κουβαλούσε λουλουδάκια και του λέγε νέα και ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο.

«Σε ένα βράδυ Ιανουαρίου, τα ‘χασα όλα», έλεγε ο ίδιος.

Στις 15 Μαρτίου του 1975, αφήνει την τελευταία του πνοή, με τ’ όνομα του γιου του στα χείλη.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης θεωρούσε βέβαιο ότι ο Αλέξανδρος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα που έφυγε νωρίς είναι και ο 37χρονος τότε Κωνσταντίνος Νιάρχος. Ήταν 31η Μαΐου του 1999, όταν ο Κωνσταντίνος Νιάρχος, ο μικρότερος γιος του Σταύρου Νιάρχου μαθεύτηκε πως ήταν νεκρός.

Ο Κωνσταντίνος, ήταν «καθαρός» για μεγάλο διάστημα από τα ναρκωτικά όμως έσβησε από υπερβολική δόση κοκαΐνης, λίγες ημέρες αφότου είχε καταφέρει να κατακτήσει, ως ο πρώτος Έλληνας, την κορυφή του Έβερεστ και να ξεδιπλώσει εκεί, συγκινημένος και περήφανος, μία μικρή ελληνική σημαία, που κουβαλούσε μαζί του μες στους παγετούς και στους απάνθρωπους παγετώνες.

Τότε οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως, ενώ δεν ήταν χρήστης κοκαΐνης, είχε καταναλώσει ποσότητα ικανή να σκοτώσει 25 άτομα. Άγνωστο το γιατί!

Μια σειρά ερωτηματικών γεννήθηκαν με τον αιφνίδιο θάνατο του μικρότερου γιου του επικού Σταύρου Νιάρχου, Κωνσταντίνου. Τελικά και μετά από πολλές αναλύσεις και δημοσιεύματα, ειπώθηκε επίσημα πως ο 40 χρονος Κωνσταντίνος Νιάρχος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

4 μικροί ζάμπλουτοι Έλληνες που «έφυγαν» νωρίς απ' την ζωή! Τα πλούτη έφεραν την δυστυχία!

Αυτά τα 4 ονόματα είναι και θα είναι χαραγμένα στη μνήμη μας ως τραγικές φιγούρες με τα χτυπήματα που δέχτηκαν και μετά για τις αυτοκρατορίες που έχτισαν.