Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μητέρα μου..» - Η εξομολόγηση για τον θάνατο της!

Τα συγκινητικά λόγια και η αποκάλυψη που είχε κάνει στην Μελέτη!

Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μητέρα μου..» - Η εξομολόγηση για τον θάνατο της!

«Όταν πέθανε η μητέρα μου "κρατήθηκα" από τον...», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μουτσινάς. Η εξομολόγηση που είχε κάνει για το θάνατο της είχε συγκινήσει.

Ο παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και είχε αναφερθεί στην απώλεια της μητέρας του που τον είχε "τσακίσει".

«Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε "κρατήθηκα" από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερος μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Πέρασα το πένθος μόνος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μουτσινάς: «Την χαστούκισαν μέσα στο φέρετρο»! Οι άγνωστες στιγμές από την κηδεία της μητέρας του!

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του ο οποίος είχε χωρίσει με την μητέρα του όταν εκείνη ήταν έγκυος.

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ. Είναι υπέροχος. Είναι έντονη η παρουσία του μετά το θάνατο της μητέρας μου».

Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι και το δημόσιο μήνυμα!

Μια φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα όλο νόημα.

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι του και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και δεν σταματάει να μοιράζεται διάφορες στιγμές του στα social media.

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος εποχής στο «Για την παρέα»! Με άλλο όνομα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως του λείπει η καθημερινή επικοινωνία που είχαν.

«Ωραίες οι περιοδείες,ωραίο και το καλοκαιράκι, ωραία και τα μπάνια(που κάνετε εσείς) αλλά να σας πω και κάτι ρε παιδιά?? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕ «, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Νίκος Μουτσινάς ταίρι

Νίκος Μουτσινάς: Η συγκίνηση του και το δημόσιο ευχαριστώ! (Βίντεο)

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά και το δημόσιο ευχαριστώ που είπε!

Αναμφισβήτητα ο γνωστός παρουσιαστής είναι ένας Ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και από τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν στον χώρο για τα κωμικά έργα τους.

Ο ίδιος μετά το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής του «Για την Παρέα», δεν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, αντίθετα ξεκίνησε τις περιοδείες με το έργο που «έσκισε» την «Βερβερίτσα». Νίκος Μουτσινάς: Αυτά είναι τα «παιδιά» του! Η φωτογραφία με τα πρόσωπά τους!

Σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και τον είδαμε να συγκινείται ενώ στην λεζάντα του έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε υπέροχες Παιδιαααααααααα τα λέμε σύντομα! #KaloKalokairaki».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια εξομολόγηση στην μεγάλη του αγάπη! «Σε αγαπώ»!

Μια δημόσια εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην μεγάλη του αγάπη, δηλώνοντας πως την αγαπάει, ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο παρουσιαστής της έχει μεγάλη αδυναμία. Έχουν συνεργαστεί και στην τηλεόραση, ενώ παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι στη ζωή.

Σήμερα, έχει γενέθλια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Σπάει τη σιωπή του για το γάμο! «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος»!

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία της, γράφοντας χρόνια πολλά αλλά και ένα μεγάλο σε αγαπώ.

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Έπιασε τον στόχο! Η ανακοίνωσή του και η μεγάλη αγάπη!

Ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να πιάσει τον στόχο που είχε θέσει και έκανε την ανακοίνωση με μία μεγάλη... φιέστα για την αγάπη που δέχεται!

Ο παρουσιαστής ήταν χαρούμενος και αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί!

Μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έφτασε στους 500.000 followers στο instagram!

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρελαθείτε! Έβγαλε... μαλλιά και μάλιστα ξανθά!

Αυτή ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τον Νίκο, ο οποίος βλέπει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου και έτσι ήθελε να το γιορτάσει!

Πώς; Χορεύοντας loquita, γράφοντας: «Φτάσαμε 500.000 Followers και το γιορτάζω με #loquitadance».

Νίκος Μουτσινάς: Έπιασε τον στόχο! Η ανακοίνωσή του και η μεγάλη φιέστα!

Νίκος Μουτσινάς: H Ελένη Φουρέιρα τον προκάλεσε και δεν άργησε να έρθει η αντίδραση του!

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά και η αντίδραση του παρουσιαστή δεν άργησε να έρθει μέσα από το Instagram, όπου και "λιώσαμε" στα γέλια.

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, προκάλεσε τον παρουσιαστή και ηθοποιό να χορέψει όπως ακριβώς χορεύει η ίδια στο νέο της κομμάτι «Loquita»!

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά δεν άργησε και λίγες ώρες μετά δημοσίευσε ένα επικό βίντεο! Σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία με την «Βερβερίτσα», ο παρουσιαστής χόρεψε....άκρως αισθησιακά υπό τους ρυθμούς του Loquita και… έριξε το Instagram.