Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της μετά το τροχαίο! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια!

Πολύ σκληρή εικόνα! Προσοχή!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της μετά το τροχαίο! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια!

Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά το τροχαίο ! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια στην δημοσιότητα! Πολύ σκληρή - προσοχή!

Το ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή συγκλόνισε ολόκληρη την Μεγάλη Βρετανία, και έδωσε το έναυσμα για θεωρίες συνομωσίας!

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η Πριγκίπισσα Νταιάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ' Αλμά του Παρισιού, όταν η Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν έφυγε απο τον έλεγχο του -όπως ακούστηκε μεθυσμένου- οδηγού τους, Ανρί Πόλ, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.

Γύρω στις 12:20 π.μ. η Νταϊάνα και ο Φαγιέντ έφυγαν από το ξενοδοχείο Ριτζ για να επιστρέψουν στο διαμέρισμα της οδού Arsène Houssaye. Κάθονταν στο πίσω κάθισμα μίας μαύρης Mercedes-Benz S280, που την οδηγούσε ο Ανρί Πολ, ενω ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς, ένα μέλος της προσωπικής σωματικής ασφάλειας των Φαγιέντ ήταν συνοδηγός.


Έφυγαν από το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, από την έξοδο Rue Cambon και κατευθύνθηκαν προς τη σήραγγα Ποντ ντ' Αλμά τρέχοντας με 105 χλμ/ώρα σε μία προσπάθεια να ξεφύγουν από τους παπαράτσι. Πρέπει να σημειωθεί ότι το τούνελ αυτό είναι το μοναδικό οδικό τουνελ που διαθέτει πυλώνες στήριξης της οροφής, ενώ δεν έχει διαχωριστικό ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας.

Γύρω στις 12:23 π.μ. στην είσοδο της σήραγγας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το βαρύ όχημα γλίστρησε στο οδόστρωμα και προσέκρουσε στην 13η τσιμεντένια κολώνα στήριξης της οροφής.

Κανείς απο τους επιβάτες δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ο Ανρί Πολ σκοτώθηκε ακαριαία, το ίδιο και ο Φαγιέντ, ενώ ο σωματοφύλακας είχε απλά τραυματιστεί στο πρόσωπο και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα όμως, ήταν ζωντανή και είχε ακόμα τις αισθήσεις τις, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε αίμα απο τη μύτη και τα αυτιά της και ψέλλιζε «αφήστε με ήσυχη» όταν πλησίασαν οι παπαράτσι. Ο γιατρός Δρ Μάιλεζ ήταν ο πρώτος που την πλησίασε τελικά και της τοποθέτησε το οξυγόνο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την Νταιάνα απο τα συντρίμια και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 1:18 μετά τα μεσάνυχτα και εκεί άρχισε ο Γολγοθάς των γιατρών. Η Νταϊάνα πάθαινε συνεχείς καρδιακές προσβολές και οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, ενω με τρόμο διαπίστωσαν ότι απο τη σύγκρουση η καρδια της είχε αποκολληθει (!) και είχε πάει στα δεξιά του σώματός της. Τελικά πέθανε στις 4 το πρωΐ σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 05:30 και βύθισε την Αγγλία στο πένθος. Η 18-μηνη δικαστική έρευνα που ακολούθησε από τις Γαλλικές αρχές, κατέληξε το 1999 στο συμπέρασμα ότι η συντριβή προκλήθηκε από τον Ανρί Πολ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ενώ ήταν μεθυσμένος. Η θεωρία αυτή εντάθηκε όταν κατά τη νεκροψία βρέθηκαν και ίχνη αντι-ψυχωτικών φαρμάκων στο σώμα του. Είναι όμως αυτή όλη η αλήθεια;

Από το Φεβρουάριο του 1998, ο πατέρας του Ντόντι, Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ -και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ritz, για το οποίο εργαζόταν ο Ανρί Πολ- επέμενε ότι το τροχαίο ήταν αποτέλεσμα μιας συνωμοσίας, και αργότερα ισχυρίστηκε ότι το ατύχημα ήταν οργανωμένο από την MI6 για λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας που διαφωνούσε με τη σχέση της Νταϊάνας με το γιο του.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ωστόσο απορρίφθηκαν απο τις Γαλλικές αρχές που διεξήγαγαν την έρευνα, καθώς και απο την μετέπειτα έρευνα της Metropolitan Police.

Με το πέρασμα των χρόνων όμως, το ενδιαφέρον για τα πραγματικά αίτια του θανάτου της πριγκίπισσας αυξήθηκε και πολλοί κάνουν ακόμα λόγο για «θεωρίες συνομωσίας» εκ των οποίων οι επικρατέστερες είναι τρεις:

Οι Μυστικές Υπηρεσίες οργάνωσαν τη κούρσα του θανάτου, γιατί θεωρούσαν ότι οι επιλογές της πριγκίπισσας απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα της χώρας, ενώ οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της απο τον Αλ-Φαγιέντ είχαν δυσαρεστήσει πολύ το παλάτι.

Η δεύτερη εκδοχή που κυκλοφορεί είναι ότι ο Ντόντι ήταν ο πραγματικός στόχος και η Νταϊάνα απλώς παραπλευρη απώλεια. Ο Αλ- Φαγιέντ είχε ξεκινήσει κυριολεκτικά απο το μηδέν και είχε ανελιχθεί πολύ ψηλά, γεγονός που του δημιούργησε πολλούς αντιπάλους που ήθελαν να «τον βγάλουν απ' τη μέση»

Η τρίτη και ίσως πιο ακραία θεωρία, αλλά που οι Βρετανοί θα ήθελαν πολύ να ισχύει, είναι η ίδια η πριγκίπισσα να σκηνοθέτησε το θάνατό της προκειμένου να ζήσει μία καινούρια ζωή στην αφάνεια μακριά απο τους παπαράτσι και ότι πλέον ζει ινκόγκνιτο μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ότι και να ισχύει πραγματικά από αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 31 Αυγούστου του 1997 η Βρετανία αλλά και όλος ο κόσμος έχασε μία πραγματικά αξιόλογη γυναίκα, ιδιαίτερα αγαπητή στη Βρετανία, που είχε αφιερώσει τη ζωή της στη φιλανθρωπία και είχε καθιερωθεί ως πρέσβειρα καλής θέλησης.

Οι εικόνες σοκ από το τροχαίο - Προσέξτε τα ξανθά μαλλιά στην άσφαλτο:

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της μετά το τροχαίο! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια!
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της μετά το τροχαίο! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια!
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έπεσαν στον δρόμο τα μαλλιά της μετά το τροχαίο! Η εικόνα που «θάφτηκε» μέσα στα χρόνια!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο! Η απαγορευμένη εικόνα μόλις διέρρευσε!

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο, όπως φαίνεται στην απαγορευμένη εικόνα που μόλις διέρρευσε! Αντέχετε να τη δείτε;

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι που δυστυχώς είχε κακό τέλος. Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σαπουνόπερα ή ένα κακό ριάλιτι σόου, αφού είχε από όλα: αγάπη, μίσος, έρωτες, πλούτη, πάθη, συνωμοσίες, χωρισμό, απιστία.

Ήταν η πριγκίπισσα της διπλανής πόρτας, φανερά διαφορετική από τα περισσότερα μέλη που κατάγονται από αριστοκρατικές οικογένειες. Φιλεύσπλαχνη, ανθρώπινη, ευγενική, γλυκιά και ευαίσθητη, μία γυναίκα που σκεφτόταν το καλό του λαού της.

Πριγκίπισσα Diana: Αποκάλυψη τώρα! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φορούσε συνεχώς το συγκεκριμένο φούτερ!

Λαϊκή και προσιτή δεν δίσταζε να λέει ότι είναι διαφορετική και ότι ίσως η θέση της να μην ήταν στο παλάτι. Τελικά μετά από μία συνταρακτική ζωή και έναν θυελλώδη έρωτα ο θάνατος της παραμένει για πολλούς μυστήριο, αφού μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Δείτε φωτογραφία από το νεκρό σώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σχεδόν διαμελισμένη μετά το τροχαίο! Η απαγορευμένη εικόνα μόλις διέρρευσε!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Με τα μάτια ανοιχτά μετά το τροχαίο! Το θέαμα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν με τα μάτια ανοιχτά μετά το τροχαίο! Το θέαμα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα και το κλικ ξεκάθαρα με δική σας ευθύνη!

Πριν από 22 χρόνια, στις 31 Αυγούστου 1997 στις 00.26', η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε η Νταϊάνα προσέκρουσε σε έναν πυλώνα της σήραγγας Αλμά στο Παρίσι. Ο θάνατος της "πριγκίπισσας του λαού" λίγες ώρες αργότερα θα προκαλούσε παγκόσμια συγκίνηση.

22 χρόνια μετά το θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών, ο πυροσβέστης που τη βοήθησε ενώ βρισκόταν ακόμη βαρύτατα τραυματισμένη στο πίσω κάθισμα της Mercedes μιλά για όσα έγιναν εκείνα, τα πρώτα κρίσιμα λεπτά.

Ο λοχίας Χαβιέ Γκουρμελόν, πυροσβέστης, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, δευτερόλεπτα αφότου αυτό συνέβη. Ο πυροσβεστικός σταθμός που υπηρετούσε απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη γέφυρα Αλμά. «Οι άνδρες μου ήταν ήδη στα οχήματά τους, μας πήρε λιγότερο από τρία λεπτά για να φθάσουμε, ήμασταν οι πρώτοι», λέει.

Όταν πλησίασε τη Νταϊάνα, είχε τις αισθήσεις της. Ήταν στο πάτωμα του αυτοκινήτου, είχε τα μάτια της ανοιχτά. Ήταν ανήσυχη. «Θεέ μου, τι συνέβη;», έλεγε.

«Κάναμε ό,τι σε κάθε τροχαίο. Πιάσαμε αμέσως δουλειά, κοιτάξαμε ποιοι είναι ζωντανοί, ποιοι νεκροί. "Θεέ μου, τι συνέβη;", μου είπε η Νταϊάνα. Κουνιόταν ελαφρά. Μπορούσα να δω ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένη στον δεξιό της ώμο, αλλά εκτός από αυτό δεν έβλεπα κάποιο άλλο σημαντικό τραύμα. Δεν υπήρχε καθόλου αίμα. Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα ότι θα ζήσει. Της κρατούσα το χέρι και της έλεγα να είναι ήρεμη και να μείνει ακίνητη, της έλεγα ότι ήμουν εκεί για να την βοηθήσω. Εκείνη μου έλεγε συνεχώς: “Θεέ μου τι συνέβη;”», περιέγραψε ο πυροσβέστης, μιλώντας στη Sun.

Όπως εξήγησε, εκείνη τη στιγμή έφθασε ένας γιατρός και είπε ότι πρέπει να την απεγκλωβίσουν, κάτι το οποίο έκαναν σχετικά εύκολα, αφού δεν χρειάστηκε να κόψουν το αυτοκίνητο. «Της έδωσα οξυγόνο και η ομάδα μου έμεινε στο πλευρό της, καθώς τη βγάζαμε από το αυτοκίνητο. Τη βγάλαμε έξω, τη βάλαμε σε μια σανίδα και μετά στο φορείο. Ο φόβος σε ένα τροχαίο είναι μην τυχόν υπάρχει χτύπημα στη σπονδυλική στήλη, οπότε για να προφυλάξουμε τον τραυματία τον ακινητοποιούμε», είπε, εξηγώντας ότι λίγα λεπτά αργότερα σταμάτησε να αναπνέει και η καρδιά της άρχισε να χτυπά ξανά αφότου της έκαναν τεχνητή αναπνοή.

Ο 50χρονος σήμερα πυροσβέστης υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε, μέχρι εκείνο το σημείο, ποια ήταν η γυναίκα στο αυτοκίνητο. Το κατάλαβε όταν την είχαν βάλει ήδη στο φορείο: «Ήρθε ο υπεύθυνος της επιχείρησης απεγκλωβισμού και με ρώτησε αν τη γνώριζα. Δεν τη γνώριζα και τότε ξανακοίταξα πίσω στο ασθενοφόρο και αντιλήφθηκα ποια είναι. Θα κάναμε τα ίδια, όποια και να ήταν. Ένα πράγμα θυμάμαι πάντως: Ότι οι δύο επιβαίνοντες που κάθονταν στα πίσω καθίσματα της Mercedes δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας».

Σκάνδαλο με την δολοφονία της μυστικής κόρης της Diana! Άφησε την τελευταία της πνοή στην...

Άφησε την τελευταία της πνοή στην... Σκάνδαλο με την δολοφονία της μυστικής κόρης της Diana! Αποκάλυψη τώρα!

Μια απίστευτη ιστορία που το Παλάτι του Buckingham προσπαθεί να κρατήσει κρυφή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο…

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είδε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Diana από… σπόντα. Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Η ταυτότητα που έχει η μυστική κόρη της της Diana και του Καρόλου! Ντοκουμέντο φωτιά!

Δείτε την ταυτότητα που έχει η μυστική κόρη της της Diana και του Καρόλου! Ντοκουμέντο φωτιά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Το όνομα της κρυφής αδερφής του Γουίλιαμ και του Χάρι, είναι Σάρα και πρόκειται για ένα παιδί το οποίο αποκτήθηκε από την Λαίδη Ντι και τoν πρίγκηπα Κάρολο, με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το περιοδικό Globe έχει και φωτογραφία της κοπέλας, δίπλα από την Νταϊάνα, για να τονίσει και την ομοιότητα.

Και το story πάει κάπως έτσι!


Ηταν Δεκέμβριος του 1980 όταν Νταϊάνα Σπένσερ, 19 χρονών τότε, χωρίς σεξουαλικό παρελθόν, μετά από εντολή της Βασίλισσα, υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι ικανή να κάνει παιδιά.

Οπως λέει το story του περιοδικού, κατά τη διάρκεια αυτών των εξετάσεων, ωάρια της Νταϊάνα συλλέχθηκαν και στη συνέχεια γονιμοποιήθηκαν με σπέρμα του Πρίγκηπα Κάρολου.

Ωστόσο, δόθηκε εντολή να καταστραφούν τα έμβρυα. Εκτός από ένα.

Γιατρός από την ομάδα που εξέταζαν την Νταϊάνα, εμφύτευσε μυστικά το ένα έμβρυο που δεν καταστράφηκε, στη σύζυγό του! Εκείνη, εν αγνοία της έγινε παρένθετη μητέρα του βιολογικού παιδιού του Κάρολου και της Νταϊνα.

Το μωρό που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981 ήταν κορίτσι, δέκα εβδομάδες μετά τον γάμο του Κάρολου και της Νταϊάνα.

Οι γονείς της Σάρας σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μετά τον θάνατό του, η κοπέλα βρήκε ένα ημερολόγιο το οποίο της αποκάλυπτε ότι προήλθε από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Σάρα λέει ότι προσπάθησε να εντοπίσει από που προήλθε το έμβρυο για να μάθει ποια πραγματικά είναι. Αλλά, πριν από περίπου δύο χρόνια, δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα το οποίο την προειδοποιούσε να σταματήσει να ψάχνει, εάν θέλει τη ζωή της.

Πριγκίπισσα Diana: Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη μετά το θάνατο της! Το χειρόγραφο γράμμα στο γιο της!

Ραγίζει καρδιές η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τον θάνατο της! Ένα χειρόγραφο γράμμα που είδε δώσει στο γιο της, μας συγκίνησε.

Η πριγκίπισσα, είχε μεγάλη αδυναμία, τόσο στον Χάρι, όσο και στον Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, η οποία είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως προσωπική σεφ της Νταϊάνα και της οικογένειάς της στο παλάτι του Kensington το 1989, αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα άφηνε τον Harry να τρώει μίνι τάρτες με μαρμελάδα για πρωινό.

Σε μία συνέντευξή της για τους Sunday Times, η Carolyn αποκάλυψε πως μια φορά ο Χάρι μπήκε στην κουζίνα με χαρά θέλοντας κάποια λιχουδιά, με ένα σημείωμα από τη μητέρα του, που έγραφε: «Η μαμά λέει ότι είναι εντάξει μπορώ να φάω».

undefined