9 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρικά ιδρύματα!

Η τρίτη θα σας σοκάρει!

9 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρικά ιδρύματα!

Πρόκειται για 9 διάσημους Έλληνες και ξένους ηθοποιούς, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, καταξιωμένοι στο χώρο που για ένα διάστημα χρειάστηκαν την βοήθεια ειδικού, ενώ ορισμένοι μπήκαν σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα για να «συνέλθουν».

Σταρ της showbiz χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε κάποιο ίδρυμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν το στρες, προβλήματα υγείας, την κατάθλιψη που μπορεί να προέρχεται από τραύματα του παρελθόντος ή ακόμη και για να απεξαρτητοποιηθούν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όπως η Britney Spears.

Υπήρχαν περιπτώσεις όπως αυτή του Ανδρέα Μπάρκουλη και του Χάρη Σιανίδη, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν για ένα διάστημα, ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ψυχολογικά προβλήματα.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Έφη Θώδη, η οποία βρισκόταν στο εξοχικό της, όταν σύμφωνα με τον οδηγό της, έπαθε νευρικό κλονισμό και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι είναι «ο Θεός και ο Ναπολέων» και νοσηλεύτηκε το 2009 στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου.

newego_large_t_248161_107170136_type13063

Χάρης Σιανίδης

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι πήγε στην Ουγγαρία σε ένα συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο σε βοηθάει να φεύγεις από κάποια κολλήματα, είτε είναι ναρκωτικά, είτε είναι τζόγος, είτε είναι εμμονές. Έμεινε ένα πολύ μικρό διάστημα, για να μπορέσει να διαχειριστεί κάποια πράγματα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.newego_large_t_248161_107170140_type13063

Λάμπης Λιβιεράτος
Μετά τον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, ακολούθησε η αυτοκτονία του αδερφού του, που τον ισοπέδωσε. Ο ψυχίατρος τού συνέστησε να νοσηλευτεί και να διακόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του.

newego_large_t_248161_107170145_type13063
Έφη Θώδη

Σε καταστολή στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου νοσηλεύτηκε το 2009 η Έφη Θώδη, η οποία εισήχθη μετά από ισχυρό νευρικό κλονισμό. Η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στο εξοχικό της, όταν σύμφωνα με τον οδηγό της, έπαθε νευρικό κλονισμό και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ότι είναι «ο Θεός και ο Ναπολέων».

newego_large_t_248161_107170148_type13063
Ανδρέας Μπάρκουλης
Είχε νοσηλευτεί για ένα διάστημα στο Δρομοκαϊτειο το 1998, όπου γνώρισε και την τελευταία του σύζυγο, Μαίρη Μπάρκουλη. Τον γνωστό ηθοποιό τον κυνηγούσε το αλκοόλ και η κατάθλιψη από τα οποία προσπάθησε να ξεφύγει.

newego_large_t_248161_107170149_type13063
Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

Πιο πρόσφατο περιστατικό, είναι η ηθοποιός που υποστηρίζει ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους, ενώ ο πατέρας της, μιλώντας στην Espresso δηλώνει ότι η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και πρέπει επειγόντως να πάρει τα φάρμακα της!

newego_large_t_248161_107170646_type13063

Στο παρελθόν ανήκει η περιπέτεια της τηλεοπτικής «Χουρέμ», με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε και μετά την έξοδο της από το ψυχιατρείο, είναι πιο αισιόδοξη. Η ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί, φημολογείται ότι πιέστηκε ψυχολογικά λόγω ενός άσχημου ερωτικού χωρισμού.newego_large_t_248161_107170649_type13063

Britney Srears

Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από απόπειρα αυτοκτονίας το 2008. Ενώ μέχρι τότε μπαινόβγαινε σε κέντρα αποτιξίνωσης.

newego_large_t_248161_107170654_type13063

Drew Barrymore

Είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο παππούς της πρωταγωνίστριας του ET του Εξωγήινου πέθανε από κίρρωση του ήπατος και η ίδια ήταν αλκοολική στα 9 και ναρκομανής στα 12. Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στα 13, στα 14 δοκίμασε να κόψει τις φλέβες της, αλλά όλα αυτά τα ξεπέρασε και απέκτησε και δύο παιδιά.newego_large_t_248161_107170658_type13063
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Αναγκαστικά κάποια στιγμή μπήκε σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία,όπου έδωσε αγώνα για να χάσει τα πολλά περιττά κιλά και να ανακτήσει τη χαμένη φυσική κατάστασή του.

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Αυτοί είναι 5 Έλληνες διάσημοι, αν και είναι πολλοί περισσότεροι, που «έφυγαν» νωρίς και ξαφνικά από την ζωή! Τα φρικτά δυστυχήματά τους που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πρόκειται για διάσημους που πέθαναν αναπάντεχα εν μια νυκτί... έτσι ξαφνικά και ακαριαία.

Αυτό που έμεινε πίσω τους είναι η μνήμη τους και οι περιουσία που άφησαν στον καλλιτεχνικό κόσμο με την εμφάνιση τους.

Τα περιστατικά των θανάτων τους απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Άνθρωποι όλο δημιουργικότητα και ζωντάνια που κατάφεραν και εισέπραξαν τη δόξα και την αγάπη του κόσμου. Άλλοι όχι.

Ας δούμε μερικούς που τους ανθρώπους που «έφυγαν» ξαφνικά από την ζωή:

Τόμας Πρωτόπαπας

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς και ξαφνικά από την ζωή!

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαΐου 2013.

Ο 26χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ «Βασιλιάδες», κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο αλλά δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο.Ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό.

Ένα πρωινό Κυριακής και ενώ το smart αυτοκίνητό του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Κατευθυνόταν στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής Dr Cook που ανεμενόταν να κάνει πρεμιέρα της επόμενες ημέρες!

Νίκος Σεργιανόπουλος

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Στις 4 Ιουνίου 2008 ο 56χρονος Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ένας 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις 26 Ιουλίου του 2008.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξε ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς συμμετέχοντας σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Παντελής Παντελίδης

undefined

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε[5] αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης!

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Γιάννα Χατζημιχάλη

undefined

Η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη τον Απρίλιο του 2012 σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι γνώριζαν το Γολγοθά της.

Η μελαχρινή καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005. Το μοντέλο πάλευε με την επάρατη νόσο για δύο περίπου χρόνια. Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στη ΝΕΤ, στη σειρά «Ελλάς το Μεγαλείο σου», στη «Νταντά» και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Πέρα από το μόντελινγκ, η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική και το θέατρο.

Δημήτρης Βογιατζής

5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του Δημήτρη Βογιατζή αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας λίγο πριν το τέλος του 2012, καθώς ο ηθοποιός αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Τον Δημήτρη Βογιατζή, που είχε γίνει γνωστός από το σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» του MEGA το 2001, βρήκε νεκρό στο σπίτι του η μητέρα του.

Ο 42χρονος ηθοποιός είχε συνεργαστεί με αρκετούς ηθοποιούς, οι οποίοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Τραγική ειρωνεία: Από τους πρωταγωνιστές του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» είχε αυτοκτονήσει λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και η ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη.

Πηγή: gossiplife.gr