Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της μητέρας του! «Ήρθε η κολλητή της πάνω από το φέρετρο...»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη χρόνια μετά!

Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της μητέρας του! «Ήρθε η κολλητή της πάνω από το φέρετρο...»

Η ανατριχιαστική κίνηση που αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στην κηδεία της μητέρας του! «Ήρθε η κολλητή της πάνω από το φέρετρο...» τόνισε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, αφηγήθηκε τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του με ένα κείμενο το οποίο δημοσίευσε στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Η μητέρα του και ο χωρισμός που τον σημάδεψε! Τι έγινε στην κηδεία;

Η ανάρτησή του:


«Και ολα αυτά που έχεις, τα χρειάζεσαι ρε μαμά;»
«Να μην σε νοιάζει εσένα. Μπορεί να τα χρειαστώ..»
Αυτός ήταν ο μόνιμος καβγάς της μαμάς μου με την γιαγιά μου. Και μετά το γνωστό έργο. Εγώ με την μαμά μου πετούσαμε ο,τι βρίσκαμε μπροστά μας και η γιαγιά μου τύλιγε το κεφάλι της με έναν επίδεσμο γιατί την πονούσαν τα μηνίγγια της.
Και τώρα, αρκετά χρόνια αργότερα συνειδητοποιώ ότι έγινα η γιαγιά μου

Και έγινε πολύ ύπουλα η μεταμόρφωση. Όταν η μητέρα μου “έφυγε” όλα τα πράγματα της τα πήρα σπίτι μου με σκοπό να κάνω ένα ξεκαθάρισμα όταν θα μπορούσα..
Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια και τα πράγματα της μητέρας μου μαζί με άπειρα δικά μου από τις πολλές μετακομίσεις που απλά άλλαζαν σπίτι μέσα σε κούτες που δεν είχαν καν ανοιχτεί, έπιαναν χώρο σε ντουλάπες και συρτάρια.

Και επιτέλους έφτασε η αυτή η μέρα… η μέρα που ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω και το έκανα. Και αντιλήφθηκα ότι το σπίτι που μένω έχει πολύ χώρο. Και ότι το 70% των πραγμάτων που είχα μπουκώσει τις ντουλάπες, απλά δεν το χρειαζόμουν.

Για να μην πω πάντα, σχεδόν πάντα ότι δεν χρειαζόμαστε εμείς το έχουν απόλυτη ανάγκη οι άλλοι. Το συναισθηματικό δέσιμο με αντικείμενα είναι ένα κομμάτι που με ζόρισε αρκετά, αλλά δεν χρειάζομαι ένα αντικείμενο για να μου θυμίσει κάποιον που αγαπώ και δεν είναι πια κοντά μου. Είναι μέσα στην καρδιά μου που ο χώρος είναι άπειρος. Και σήκωσα μανίκια(το έβαλα το κοντομάνικο) και άνοιξα την πρώτη ντουλάπα..

Πέντε ώρες αργότερα η εικόνα που είδα ήταν σοκαριστική. Πάρα πάρα πάρα πολλά, άχρηστα για μένα αντικείμενα που δεν ήξερα καν ότι τα είχα.
Τα περισσότερα θα πάνε σε ιδρύματα, άλλα στην ανακύκλωση και άλλα στα σκουπίδια..
Η ικανοποίηση που νιώθω είναι τεράστια..
Κατάφερα να μην σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, να πετάξω πράγματα που τα έσερνα μαζί μου χωρίς να γνωρίζω τον λόγο και να σας πω και κάτι;
Πετώντας τα παλιά, κάνεις χώρο για τα καινούργια που έρχονται

Νίκος Μουτσινάς: Η κηδεία της μητέρας του και η στιγμή που «πάγωσε»! «Η εικόνα που είδα ήταν σοκαριστική»...

Τα άγνωστα περιστατικά από την κηδεία και τα χαστούκια

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια»!

Συγκλόνισε την Μελέτη ο Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου»! (Βίντεο)

Η άφιξη της Ζωής Λάσκαρη με άσπρα ρούχα

«Ήρθε και η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία. Μέσα σε όλο αυτό, γυρνάω και τους λέω: «Αν έρθει η Λάσκαρη με άσπρα εγώ θα ανοίξω το καπάκι! Δεν θα φύγουν όλοι και δεν θα θυμούνται τη μάνα μου και θα μπει η Λάσκαρη να κλέψει τις εντυπώσεις»! Σκάει η Λάσκαρη με κάτασπρα και ανοίγουν το καπάκι».

Το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη την ώρα της ταφής

«Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «ο αετός πεθαίνει στον αέρα»! Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα»;

Οι εικόνες από την κηδεία που συγκλόνισαν

Συντετριμμένος και ντυμένος στα μαύρα ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το 2015 τη μητέρα του Φρόσω, η οποία πέθανε στα 59 της χρόνια.

Στο πλευρό του είχε συγγενείς και φιλικά του πρόσωπα από το χώρο της showbiz.

Η κηδεία έγινε στο Κοιμητήριο του Παπάγου.

Η Φρόσω Μουτσινά «χτυπήθηκε» από επιθετικό καρκίνο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κάποιες επιπλοκές που είχε τον τελευταίο μήνα και την Τρίτη κατέληξε. Εκεί φυσικά, ανάμεσα σε όλους ήταν και η Ζωή Λάσκαρη, ντυμένη όπως πάντα με λευκά ρούχα, σαν ένας άλλος άγγελος από μια άλλη εποχή....

Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εικόνα της Λάσκαρη στην κηδεία της μητέρας του! Έμοιαζε με άγγελο!Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εικόνα της Λάσκαρη στην κηδεία της μητέρας του! Έμοιαζε με άγγελο!undefinedΝίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εικόνα της Λάσκαρη στην κηδεία της μητέρας του! Έμοιαζε με άγγελο!undefined

Νίκος Μουτσινάς: Η ανατριχιαστική εικόνα της Λάσκαρη στην κηδεία της μητέρας του! Έμοιαζε με άγγελο!

Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι και το δημόσιο μήνυμα!

Μια φωτογραφία με το τηλεοπτικό του ταίρι δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα όλο νόημα.

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι του και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και δεν σταματάει να μοιράζεται διάφορες στιγμές του στα social media.

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος εποχής στο «Για την παρέα»! Με άλλο όνομα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως του λείπει η καθημερινή επικοινωνία που είχαν.

«Ωραίες οι περιοδείες,ωραίο και το καλοκαιράκι, ωραία και τα μπάνια(που κάνετε εσείς) αλλά να σας πω και κάτι ρε παιδιά?? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕ «, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Νίκος Μουτσινάς ταίρι

Νίκος Μουτσινάς: Η συγκίνηση του και το δημόσιο ευχαριστώ! (Βίντεο)

Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά και το δημόσιο ευχαριστώ που είπε!

Αναμφισβήτητα ο γνωστός παρουσιαστής είναι ένας Ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και από τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν στον χώρο για τα κωμικά έργα τους.

Ο ίδιος μετά το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής του «Για την Παρέα», δεν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, αντίθετα ξεκίνησε τις περιοδείες με το έργο που «έσκισε» την «Βερβερίτσα». Νίκος Μουτσινάς: Αυτά είναι τα «παιδιά» του! Η φωτογραφία με τα πρόσωπά τους!

Σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και τον είδαμε να συγκινείται ενώ στην λεζάντα του έγραψε:

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε υπέροχες Παιδιαααααααααα τα λέμε σύντομα! #KaloKalokairaki».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια εξομολόγηση στην μεγάλη του αγάπη! «Σε αγαπώ»!

Μια δημόσια εξομολόγηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην μεγάλη του αγάπη, δηλώνοντας πως την αγαπάει, ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο παρουσιαστής της έχει μεγάλη αδυναμία. Έχουν συνεργαστεί και στην τηλεόραση, ενώ παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι στη ζωή.

Σήμερα, έχει γενέθλια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς: Σπάει τη σιωπή του για το γάμο! «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος»!

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία της, γράφοντας χρόνια πολλά αλλά και ένα μεγάλο σε αγαπώ.

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Έπιασε τον στόχο! Η ανακοίνωσή του και η μεγάλη αγάπη!

Ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να πιάσει τον στόχο που είχε θέσει και έκανε την ανακοίνωση με μία μεγάλη... φιέστα για την αγάπη που δέχεται!

Ο παρουσιαστής ήταν χαρούμενος και αυτό δεν μπορούσε να κρυφτεί!

Μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έφτασε στους 500.000 followers στο instagram!

Νίκος Μουτσινάς: Θα τρελαθείτε! Έβγαλε... μαλλιά και μάλιστα ξανθά!

Αυτή ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τον Νίκο, ο οποίος βλέπει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου και έτσι ήθελε να το γιορτάσει!

Πώς; Χορεύοντας loquita, γράφοντας: «Φτάσαμε 500.000 Followers και το γιορτάζω με #loquitadance».

Νίκος Μουτσινάς: Έπιασε τον στόχο! Η ανακοίνωσή του και η μεγάλη φιέστα!

Νίκος Μουτσινάς: H Ελένη Φουρέιρα τον προκάλεσε και δεν άργησε να έρθει η αντίδραση του!

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά και η αντίδραση του παρουσιαστή δεν άργησε να έρθει μέσα από το Instagram, όπου και "λιώσαμε" στα γέλια.

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, προκάλεσε τον παρουσιαστή και ηθοποιό να χορέψει όπως ακριβώς χορεύει η ίδια στο νέο της κομμάτι «Loquita»!

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά δεν άργησε και λίγες ώρες μετά δημοσίευσε ένα επικό βίντεο! Σε ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία με την «Βερβερίτσα», ο παρουσιαστής χόρεψε....άκρως αισθησιακά υπό τους ρυθμούς του Loquita και… έριξε το Instagram.