Αληθινή ιστορία: «Μου είχε πει πως συγκατοικούσε στην Αθήνα με τη ξαδέρφη του. Ώσπου βρήκα στη τσέπη του τη βέρα...»

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση της Λίνας;

Αληθινή ιστορία: «Μου είχε πει πως συγκατοικούσε στην Αθήνα με τη ξαδέρφη του. Ώσπου βρήκα στη τσέπη του τη βέρα...»

Η αληθινή ιστορία της Λίνας: «Μου είχε πει πως συγκατοικούσε στην Αθήνα με τη ξαδέρφη του. Ώσπου βρήκα στη τσέπη του τη βέρα...»

«Ο γάμος μας θα ήταν ονειρικός και ανυπομονούσε να κάνει παιδιά. Μια ημέρα, πώς έσπασε ο διάολος το πόδι του, μου ζήτησε να του σιδερώσω ένα κουστούμι που μόλις είχε φέρει και ήταν ακόμη στη βαλίτσα του.

Με τον Κώστα ήμασταν 6 χρόνια μαζί. Εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη και ο γελοίος και ψεύτης στην Αθήνα. Θα μου πείτε καλά και πώς συναντηθήκατε και τα φτιάξατε;

Η γνωριμία μας έγινε μέσω Facebook. Στην αρχή της γνωριμίας μας μου είχε πει πως ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος. Λόγω επαγγέλματος έκανε και συνεχίζει να κάνει ακόμη πολλά ταξίδια. Ασφαλώς, και μόνον από το τίτλο, θα έχετε την απορία πώς μου έταξε γάμο ενώ ήταν ήδη αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα…

Ο Κώστας μου είχε πει, πως για λόγους οικονομίας, συγκατοικούσε στην Αθήνα με μια ξαδέλφη του.

Επειδή ήταν μεγαλύτερη και κάπως παράξενη δεν μου είχε δώσει το τηλέφωνο του σπιτιού.

Μπορούσα, όμως, να τον καλέσω όποια ώρα της ημέρας ήθελα και να μιλήσουμε. Επειδή, δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα με είχε σώσει στο κινητό του ως «Μάστορας Θεσσαλονικιός». Ξέχασα να σάς πω πως εμπορεύεται ηλεκτρικές συσκευές.
Επειδή λοιπόν τον έβρισκα 9 φορές στις 10, στο τηλέφωνο, ο νους μου δεν είχε πάει ποτέ στο κακό. Γιατί άλλωστε; Η αλήθεια βέβαια είναι πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας ήταν στο αυτοκίνητο και στους πέντε δρόμους.

Το βράδυ για να ανακτήσει τις δυνάμεις του κοιμόταν γύρω στις 10.
Στη Θεσσαλονίκη περνούσε 15 ημέρες το μήνα. Άλλωστε έπρεπε, ως επόπτης, να επιβλέπει όλα τα καταστήματα της Βορείου Ελλάδος.

Τον είχα γνωρίσει στους γονείς μου, στους συγγενείς και τους φίλους μου. Παντού κυκλοφορούσαμε μαζί, άλλωστε. Έλεγε στους πάντες πως θα παντρευτούμε και είμαι η γυναίκα της ζωής του.

Ο γάμος μας θα ήταν ονειρικός και ανυπομονούσε να κάνει παιδιά. Μια ημέρα, πώς έσπασε ο διάολος το πόδι του, μου ζήτησε να του σιδερώσω ένα κουστούμι που μόλις είχε φέρει και ήταν ακόμη στη βαλίτσα του. Πράγματι την άνοιξα και πήρα το σακάκι να το πατήσω στο σίδερο.

Για να μη γυαλίσει το ύφασμα το γύρισα από την ανάποδη. Μέχρι εδώ καλά ε; Κρατιέστε; Αν όχι καθίστε στην καρέκλα για να μη σωριαστείτε στο πάτωμα όπως εγώ…

Από την αριστερή τσέπη έπεσε μια βέρα που μέσα της έγραφε Ελένη.
Νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα! Τα πόδια μου λύγισαν και σωριάστηκα στο πάτωμα. Όταν συνήλθα πήρα ένα ψαλίδι και έκανα κομμάτια όλο το κουστούμι. Έτσι σκισμένο το έβαλα στη βαλίτσα. Τη βέρα την πέταξα στον καμπινέ!

Έβγαλα τη βαλίτσα στο διάδρομο και φώναξα έναν κλειδαρά να αλλάξει τον ομφαλό της πόρτας. Κατά τις 10 το βράδυ άκουσα τον Κώστα να χτυπά το κουδούνι και να φωνάζει να του ανοίξω. Φυσικά δεν του άνοιξα ποτέ.

Έπαψα να απαντώ στις δαιμονισμένες κλήσεις του και εύχομαι να σωριαστεί και να χαθεί από προσώπου γης μια ώρα αρχύτερα!
Την κατάρα μου να έχει που με κορόιδεψε και έπαιξε με τα αισθήματά μου. Χώρια που κορόιδεψε και όλη μου την οικογένεια που τον είχε σαν παιδί της.

Στα τσακίδια να πάει αυτός και η αγάπη του….
Λυπάμαι και την άλλη γυναίκα.. Ποιος ξέρει τι ψέματα θα της έχει αραδιάσει της καημένης. Όλη η ιστορία είναι μια κακόγουστη φάρσα και απορώ με το θράσος του και τη ψυχραιμία να με κοιτάζει στα μάτια!

Ευτυχώς που η καλή μου τύχη με έσωσε από ένα γάμο “μαϊμού”!»

Πηγή: http://efisecrets.gr

Αληθινή ιστορία: «Η πεθερά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και βάζει λόγια στην κόρη της για να με χωρίσει!»

Αληθινή ιστορία που σοκάρει! : «Η πεθερά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και βάζει λόγια στην κόρη της για να με χωρίσει» τονίζει ο Μαρίνος!

Ο 23χρονος Μαρίνος από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα από το χωριό Γερμασόγεια βιώνει τη δική του αληθινή ιστορία. Πρόκειται για μια περιπέτεια μέσα από την οποία ο νεαρός Λεμεσιανός θέλησε να μοιραστεί με το TVONEnews.

Όπως μας περιγράφει, η ιστορία διαδραματίζεται στο σπίτι στο οποίο συγκατοικεί με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία επίσης 23 ετών εδώ και λίγους μήνες. Όλα φαίνεται να κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή τους η πεθερά του η οποία μένει ακριβώς πάνω από το σπίτι του ζευγαριού.


Η Κυρία Ελένη, μια ευπαρουσίαστη γυναίκα 46 χρονών που περιποιείται αρκετά τον εαυτό της, έδειξε από την αρχή τον ενθουσιασμό και τη συμπάθεια της για τον αρραβωνιαστικό της κόρης της και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τον πλησιάσει.

«Τι να κάνω, η κοπέλα μου έρχεται δυο ώρες αργότερα από μένα στη δουλειά. Η Πεθερά μου όμως, μπαίνει στο σπίτι χωρίς προειδοποίηση την ώρα που μπαίνω στο μπάνιο. Αισθάνομαι περίεργα και αμήχανα κάθε φορά με τον τρόπο της. Με ρωτά συνέχεια διάφορα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τι να κάνω; Δεν θέλω να χωρίσω με την κοπέλα μου, αλλά δυσκολεύομαι να πω το οτιδήποτε», λέει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ωστόσο ότι πολλές φορές η πεθερά του τον κατηγορεί στην σύντροφο του, ενώ στον ίδιο κατηγορεί την κόρη της.

«Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει για να με χωρίσει από την κόρη της. Έχει σκοπό να με πλησιάσει ερωτικά για να με ξεγελάσει. Δεν θα ήθελα να πέσω στην παγίδα της με τίποτα, αλλά καμιά φορά παρασύρομαι. Είμαι και εγώ άντρας και έχω ορμές…»