Μαρία Μπακοδήμου: Με πορτοκαλί μαλλιά και μπλε λεοπάρ φόρεμα! Η «συλλεκτική» εμφάνιση που θέλει να κάψει!

Μαρία μας.... εσύ;

Μαρία Μπακοδήμου: Με πορτοκαλί μαλλιά και μπλε λεοπάρ φόρεμα! Η «συλλεκτική» εμφάνιση που θέλει να κάψει!

Κι όμως, είναι η Μαρία Μπακοδήμου, με πορτοκαλί μαλλιά και μπλε λεοπάρ φόρεμα! Η «συλλεκτική» εμφάνιση που σίγουρα θέλει να κάψει αλλά εμείς ξεθάψαμε!

Είναι από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες! Παίζει την μόδα στα δάχτυλα, και όλες οι εμφανίσεις της είναι για μαθήματα στιλ.... σήμερα!

Μαρία Μπακοδήμου: Η γυναίκα που μπήκε στην επαγγελματική ζωή της και φέρνει τα πάνω κάτω!

Την δεκαετία του '90 όμως, η Μαρία Μπακοδήμου, όπως και όλες μας, είχε πέσει σε στιλιστικά ατοπήματα! Εμείς, εντοπίσαμε μια φωτογραφία της που μόνο ως συλλεκτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, και όταν την δείτε θα καταλάβετε το γιατί: Τα μαλλιά της είναι πορτοκαλί και φοράει ένα μπλε λεοπάρ φόρεμα! Ναι, ναι... καλά διαβάζετε! Ιδού λοιπόν και τα συμπεράσματα δικά σας:

Μαρία Μπακοδήμου: Με πορτοκαλί μαλλιά και μπλε λεοπάρ φόρεμα! Η «συλλεκτική» εμφάνιση που θέλει να κάψει!

Μαρία Μπακοδήμου: «Άνοιξε» μέτωπο με κορυφαία παρουσιάστρια! Τι της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια;

Η Μαρία Μπακοδήμου «άνοιξε» μέτωπο με κορυφαία παρουσιάστρια και δεν φαντάζεστε τι της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια! Φυσικά, σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Όπως ήδη σας έχω αναφέρει, η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για το Δικαστήριο μόδας στο Open tv. Ο σταθμός, ποντάρει πολλά στο νέο του εγχείρημα και έχει βάλει δίπλα στην Μαρία πολύ δυνατά χαρτιά!

Η Μαρία Μπακοδήμου, αναμένεται μάλιστα να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα για να γυρίσει το τρέιλερ της αλλά και να κάνει τις πρώτες - απαραίτητες- συσκέψεις με τους συνεργάτες της! Και εδώ είναι το ζουμί! Η Μαρία Μπακοδήμου, άνοιξε πραγματικά μέτωπο με κορυφαία παρουσιάστρια, γιατί της έκλεψε το δεξί της χέρι...κανονικότατα!

Μαρία Μπακοδήμου: «Άνοιξε» μέτωπο με κορυφαία παρουσιάστρια! Τι της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια;

Η Πάττυ Ξυράφη με την Ράνια Θρασκιά

Το Open tv, είχε κάνει μια κρούση στην Πάττυ Ξυράφη, η οποία και δέχτηκε να αναλάβει την αρχισυνταξία! Θα μου πείτε τώρα, ποια είναι η Πάττυ Ξυράφη; Είναι η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια του Shopping Star με την Βίκυ Καγιά στο Star! Ε, ρε γλέντια....

Μαρία Μπακοδήμου: Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στην ζωή της! Δεν κρύβεται πλέον...

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε για την Μαρία Μπακοδήμου στην ζωή της, και δεν κρύβεται πλέον! Η ίδια, τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά εγώ έχω στο Vanda's blog όλο το ρεπορτάζ!

Πριν λίγες ημέρες, σας είχα αναφέρει ότι η ίδια φέτος θα έχει διπλό ρόλο στο Open tv! Η Μαρία, επρόκειτο να παρουσιάζει το Δικαστήριο μόδας και ένα talk show αλλά... να που έσκασε καραμπόλα από το πουθενά!

Το δεύτερο πλάνο ανατράπηκε και η Μαρία αντί για την εκπομπή εκείνη θα παρουσιάζει και ένα τηλεπαιχνίδι, που άλλωστε και η ίδια έχει αναφέρει πόσο αγαπάει! Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και το μόνο που μένει είναι τα διαδικαστικά. Ο λόγος λοιπόν για το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους», το τρέιλερ του οποίου, μάλιστα, εδώ και μερικές μέρες έχει βγει στον αέρα του Open και καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Η Μαρία Μπακοδήμου, αν και ήθελε το όλο θέμα να γίνει γνωστό μέσω δελτίου Τύπου, τελικά δεν μπόρεσε να το κρύψει δεδομένου ότι σιγά σιγά οι πρώτες οντισιόν γίνονται για τους παίκτες. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το εν λόγω πρόγραμμα θα είναι καθημερινό και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα! Καλή επιτυχία Μαρία μας...

Μαρία Μπακοδήμου: Μεταγραφή "μεγατόνων" για την παρουσιάστρια! Εκτός ΣΚΑΙ;

Εκτός ΣΚΑΙ η Μαρία Μπακοδήμου; Μεταγραφή "βόμβα" για την παρουσιάστρια σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μπορεί στο κλείσιμο του φετινού Power of Love η Μαρία να άφησε αιχμές για το ότι το ριάλιτι της αγάπης θα επιστρέψει και τρίτη χρονιά εκεί που όλοι έλεγαν πως θα κοπεί, όμως το δικό μου ρεπορτάζ, στο Vanda's blog αναφέρει πως μετά τη νέα συμφωνία που έκανε ο Ατζούν με το κανάλι του Φαλήρου θα αφήσουν εκτός το Survivor και το Power Of Love.

Για τον λόγο αυτό η παρουσιάστρια φαίνεται πως ψάχνει να βρει νέα επαγγελματική στέγη και έχει έρθει σε κάποιες συζητήσεις με το κανάλι του OPENtv!

Οι πηγές μου αναφέρουν πως το κανάλι θέλει να την βάλει σε ρόλο παρουσιάστριας σε ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα φέρει στον αέρα και θα έχει θεματολογία μόδας!

Τονίζω πως τίποτα δεν έχει κλείσει στα σίγουρα και πως η Μαρία είναι πολύ μπερδεμένη! Σε 48 ώρες θα πάρει την μεγάλη απόφαση για το που θα μείνει τελικά καθώς έχει συνάντηση με τον ΣΚΑΙ, όπως μου μετέφεραν...

Μαρία Μπακοδήμου: Ο Τούρκος μεγιστάνας την παράτησε! Η αιτία που τους έφτασε στον χωρισμό...

Ο Τούρκος μεγιστάνας παράτησε την Μαρία Μπακοδήμου! Μόλις ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr η αποκλειστική αυτή είδηση - φωτιά! Έχουμε την αιτία που τους έφτασε στον χωρισμό...

Δεν είναι ο μήνας της παρουσιάστριας από ότι φαίνεται αφού μετά το ατύχημα που είχε ο γιος της και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, φαίνεται πως και η προσωπική της ζωή δεν "τσουλάει" ωραία.

Για την ακρίβεια, άνθρωπος από το περιβάλλον της μου αποκάλυψε πως εδώ και κάτι ημέρες η σχέση της με τον Τούρκο μεγιστάνα, Φικρέτ Ινάν δεν πάει καλά και πως... δεν θέλει πολύ ακόμα για να πέσουν οι τίτλοι τέλους!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται σε διάσταση αφού ο Τούρκος για δεύτερη φορά ζήτησε στην Μαρία Μπεκατώρου να τα παρατήσει όλα στην Ελλάδα και να πάει να μείνει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό, όμως, είναι κάτι που εκείνη δεν θέλει και το αρνήθηκε ξανά, αφού και πριν από λίγο καιρό της είχε ζητήσει το ίδιο ακριβώς πράγμα και είχε φάει "πόρτα".

Τώρα, όμως, φαίνεται πως η αρνητική απάντηση ήταν η πραγματική αιτία που άρχισαν να εκδηλώνονται ένα ένα τα προβλήματα σε αυτή την σχέση με αποτέλεσμα να κρατάνε απόσταση και να έχουν δώσει εδώ και λίγες ημέρες στην σχέση τους ένα "ρεπό" για να σκεφτούν πιο καθαρά...

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο Τούρκος μεγιστάνας που της έχει κλέψει την καρδιά! Χρυσάφι στα πόδια της!

Μια αποκάλυψη φωτιά θα σας κάνω σήμερα μέσα από το Vanda's blogτου Youweekly.gr, για την Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την παρουσίαση του Power of Love και τα... χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ανανεωμένη και αδυνατισμένη, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έρωτας είναι η αιτία! Η αλήθεια είναι ότι στην Τουρκία, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα του ριάλιτι, την πολιορκούσε ένας γοητευτικός Τούρκος μεγιστάνας.

Ο λόγος για τον Φικρέτ Ινάν.

Ο Φικρέτ Ινάν που εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου είναι πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FIYARI. Ο Τούρκος μεγιστάνας προσέγγισε την παρουσιάστρια και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ίδια! Μετά από πολύ στενή πολιορκία... το κάστρο της Μπακοδήμου έπεσε! Οι δυο τους, περνούν τα βράδια τους με ρομαντικές βόλτες στην Πόλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φικρέτ δεν της χαλάει χατήρι και απλώνει κυριολεκτικά χρυσάφι στα πόδια της!

undefined


Μάλιστα, ο Φικρέτ Ινάν είναι γνωστός στην Ελλάδα και όχι μέσα από σχέση που έχει κάνει με διάσημη Ελληνίδα. Το 2011 είχε εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την αγορά έξι νησιών. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για το Λυχνάρι, το Καλτσονήσι, τη Μικρή Αμοργό, τη Ναυσικά, τον Βούβαλο και την Καρδιώτισσα!

fikret-inan
Τα νησιά αυτά βρίσκονται σε γκρίζα ζώνη αλλά ο Φικρέτ το είχε βάλει πείσμα! Ε, με το ίδιο πείσμα μου λένε οι πηγές μου ότι πολιορκούσε και την Μπακοδήμου! Και να σου τα λουλούδια, να σου οι σοκολάτες, μέχρι και τον Ατζούν είχε βάλει να μεσολαβήσει ώστε να πέσει το οχυρό! Η παρουσιάστρια ωστόσο, κρατάει χαμηλούς τόνους στην Ελλάδα και προσέχει πολύ ώστε να μην δώσει δικαιώματα προς σχολιασμό! Εμείς, όμως, όπως ξέρετε είμαστε παντού.... Τσοκ γκιουζέλ βρε Μαρία μου Ο Φικρέτ και δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πλέον, ο έρωτας άλλωστε... δεν μπορεί να κρυφτεί και για πολύ!