Κάτια Ζυγούλη: Προκαλεί συγκίνηση με την μικρή Αναστασία στην εκκλησία! Το κεράκι που άναψαν...

Άκρως συναισθηματική στιγμή!

Κάτια Ζυγούλη: Προκαλεί συγκίνηση με την μικρή Αναστασία στην εκκλησία! Το κεράκι που άναψαν...

Η Κάτια Ζυγούλη μαζί με την μικρή Αναστασία στην εκκλησία, σε μία φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση με το κεράκι που άναψαν!

Μαμά και κόρη έκαναν την προσευχή τους στον ναό και η φωτογραφία μάζεψε χιλιάδες likes!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι!

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι δείχνει στιγμές από τη ζωή του στα social media.

Όπως η φωτογραφία με την μικρή Αναστασία που είχε ανεβάσει η Κάτια Ζυγούλη και προκάλεσε συγκίνηση.

Γενέθλια για τον Σάκη Ρουβά! Δείτε πως του ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη!

Η κορούλα της ανάβει το κεράκι στην εκκλησία και τα likes έπεσαν βροχή!

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα...

Η Κάτια Ζυγούλη μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα και θα κλέψεις την παράσταση!

Η όμορφη Κάτια, επέλεξε για μια παλαιότερη φθινοπωρινή της εμφάνιση λευκό φόρεμα και γόβες, με λευκό πανωφόρι! Ωστόσο, αυτή της η εμφάνιση λύνει με τον καλύτερο τρόπο την συχνή μας απορία «Πάνε τα λευκά το φθινόπωρο»;

Για εμάς, όχι μόνο πάνε, αλλά φοριούνται με τα κατάλληλα αξεσουάρ όλο το χρόνο! Η Κάτια Ζυγούλη πήρε το καλοκαιρινό της φόρεμα που σίγουρα έχει κι εσύ, σε λευκή απόχρωση και το απογείωσε μέσα στο φθινόπωρο και γιατί όχι και τον χειμώνα!

Κάτια Ζυγούλη: Πήρε τον Σάκη Ρουβά από το χέρι και όλοι κοίταγαν το παπούτσι της! Έκανε το μεγαλύτερο λάθος...

Δες τις φωτογραφίες με το απόλυτο look και πάρε ιδέες:

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Σίγουρα έχεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου, ένα απλό, μαύρο φόρεμα! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να το έχεις βαρεθεί ή να το έχεις φορέσει τόσες φορές, που πλέον το θεωρείς... συνηθισμένο!

Αν σου συμβαίνει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) ακολούθησε το παράδειγμα της Κάτιας Ζυγούλη και δεν θα χάσεις. Η Κάτια, έβαλε το μαύρο της φόρεμα με μεγάλη, φαρδιά ζώνη και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια και αποθεώθηκε κανονικά δίπλα στον Σάκη Ρουβά.... Πήρε το απόλυτο 10άρι και αν κάνεις copy paste την εμφάνισή της, δεν θα χάσεις! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε το πιο «συνηθισμένο» φόρεμα και έκανε την διαφορά! Αποθεώθηκε δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!

Αυτή η εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη είναι ξεκάθαρα για βραβείο! Η καλλονή «έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά και όχι άδικα...

Η ίδια, επέλεξε ένα κατάλευκο σύνολο το οποίο συνδύασε με καφέ τσάντα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Αν έχεις να πας σε ένα κάλεσμα ή να κάνεις και εσύ μια επίσημη εμφάνιση, αυτό το look είναι ξεκάθαρα για copy paste!

Η Κάτια, παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας και για εμάς πήρε το απόλυτο 10άρι! Άλλωστε, η ίδια, σαν μοντέλο γνωρίζει από πρώτο χέρι τις τάσεις της μόδας αλλά και τι της ταιριάζει!

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαγιό όλο ρίγες και προκάλεσε «σεισμό»! Αυτή είναι...

Να σημειώσουμε ότι τα κομμάτια που επέλεξε είναι τόσο διαχρονικά, που μπορείς να τα έχεις στη ντουλάπα σου για χρόνια... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!Κάτια Ζυγούλη: Αυτή η εμφάνισή της είναι για βραβείο! «Έλαμψε» δίπλα στον Σάκη Ρουβά!