Αυτή είναι η ελληνική σειρά που έκανε 80% τηλεθέαση! Όταν ξεκινούσε οι δρόμοι ερήμωναν!

Όλοι άφηναν τις δουλειές τους για να την δουν!

Αυτή είναι η ελληνική σειρά που έκανε 80% τηλεθέαση! Όταν ξεκινούσε οι δρόμοι ερήμωναν!

Αυτή είναι η ελληνική σειρά που έκανε 80% τηλεθέαση και όταν ξεκινούσε στην τηλεόραση οι δρόμοι για 3,5 χρόνια ερήμωναν από ανθρώπους.

Αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από τον «Άγνωστο Πόλεμο» που προβλήθηκε στην ΥΕΝΕΔ την περίοδο 1971 - 1974 σε σενάριο του Νίκου Φώσκολου με τον Κώστα Κουτσομύτη να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Κάθε επεισόδιο είχε ως κεντρική θεματολογία υποθέσεις αντικατασκοπείας στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες αναλάμβανε ο κεντρικός ήρωας συνταγματάρχης Βαρτάνης (Άγγελος Αντωνόπουλος), επικεφαλής μιας επιτροπής που ερευνούσε τις κινήσεις των κατασκόπων του Άξονα.

ΑΝΤ1: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πιο μεγάλης παραγωγής του σταθμού!

Παραδόξως το πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Καταδικασμένη σε θάνατο» πέρασε σχεδόν απαρατήρητο απογοητεύοντας τους δημιουργούς του. 'Όλα όμως άλλαξαν με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου με τίτλο «Ο άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα» και την εμφάνιση ενός σωσία του λοχαγού Έκτορα Ψάχου το οποίο κυριολεκτικά χάλασε κόσμο.

Μάλιστα όλοι οι ήρωες της σειράς έγιναν τόσο δημοφιλείς, ώστε αργότερα τηλεοπτική κριτικός κατηγόρησε τον Νίκο Φώσκολο πως φτιάχνοντας τόσο συμπαθείς χαρακτήρες συμφιλίωνε τους Έλληνες με το δικτατορικό καθεστώς.

Δυστυχώς η σειρά δεν διασώζεται στο Αρχείο της ΕΡΤ, καθώς η μαγνητική ταινία πάνω στην οποία γυρίστηκαν οι πρώτες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές ξαναχρησιμοποιήθηκαν αργότερα ή καταστράφηκαν λόγω κακής συντήρησης.

Πηγή: eradio.gr

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!

Όνομα «βόμβα» προβλέπεται να δούμε στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος»!

Το κανάλι του Αμαρουσίου την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά επενδύει αρκετά στη μυθοπλασία, αφού την περασμένη χρόνια είδαν αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέα σειρές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Επιστροφή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 μετά από 12 χρόνια για γνωστή παρουσιάστρια!

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μπέσυ Μάλφα, αλλά και η Νίκη Σκιαδαρέση.

Το νέο όνομα «βόμβα» που θα προστεθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Τσακίρη. Η ίδια συμμετείχε πέρυσι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» και είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για το κανάλι, αφού το κοινό την έχει αγαπήσει!

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!