Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος "γιος" της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

Το μυστικό που βγήκε στη φόρα!

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος

Δείτε το πρόσωπό του άγνωστου "γιου" της θρυλικής ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη! Αποκάλυψη τώρα...

Δεν ήταν μόνο σταρ, ντίβα ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένα μυστικό της που έρχεται στο φως, το επιβεβαιώνει ξανά.

Όταν το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως πέθανε η Ζωή Λάσκαρη, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, αποχαιρετούσε τη «γυναίκα που με μεγάλωσε», λίγοι φαντάστηκαν το λόγο.

Το αποκαλύπτει η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μιλώντας τη Δευτέρα (21.08.2107) στην εφημερίδα Espresso. Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη.

Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη! Η θέα που "κόβει" την ανάσα!

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος 'γιος' της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

«Ο Νικόλας ήταν και «παιδί» της! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο «Αν θυμηθείς στο όνειρό μου» και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος 'γιος' της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω», λέει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη λέει πως είχε καταλάβει πως κάτι κακό θα συνέβαινε εξαιτίας ενός ονείρου που είχε δει. «Το βράδυ της Πέμπτης είδα στον ύπνο μου τον Ανδρέα. Κρατούσε ένα κρυστάλλινο μπολ και μου ζήτησε να το γεμίσω με ρόδια. Ύστερα ξάπλωσε στο πάτωμα, που ήταν όμως γεμάτο νερό.

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος 'γιος' της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

«Σήκω, γλυκέ μου, να πέσεις στο κρεββάτι. Θα γίνεις μούσκεμα» του είπα κι εκείνος μου απάντησε πως αυτά τα νερά δεν ήταν δικά του. Το μεσημέρι της επόμενης έμαθα για τον θάνατό της και κατάλαβα πως τα νερά ήταν τα δάκρυά μας».

Όπως λέει, η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν «υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δεν βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του».

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος 'γιος' της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

Όταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ήταν 23 Αυγούστου 2016, ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφευγε από τη ζωή, εκείνη τον είχε αποχαιρετίσει ένα συγκινητικό post και μια φωτογραφία τους από ταινία στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει.

Ζωή Λάσκαρη: Ο λόγος που άλλαξε το όνομά της! Πώς την έλεγαν στην πραγματικότητα;

Ο λόγος που η Ζωή Λάσκαρη άλλαξε το όνομά της! Πώς έλεγαν στην πραγματικότητα την αξέχαστη ηθοποιό;

Αυτή είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει.

H Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2017, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και κάνοντας του πάντες να συγκινηθούν.

Η σταρ του ελληνικού σινεμά ωστόσο δεν ονομάζεται Λάσκαρη, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Κουρκύκλη!

Το 1961 ο Γιάννης Δαλιανίδης επέλεξε τη Ζωή Λάσκαρη για την ταινία "Ο Κατήφορος" και η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ.

Ζωή Λάσκαρη: Η ανατριχιαστική προφητεία της που βγήκε αληθινή! «Έτσι θα γίνει....»

Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια.

Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός Ιταλού.

Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη! Η θέα που "κόβει" την ανάσα!

Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη ήταν το αγαπημένο σπίτι της αξέχαστης ηθοποιού, με τη θέα να κόβει την ανάσα!

Είχε δεθεί με το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς είχε επιλέξει η ίδια τα πάντα για τη διακόσμησή του!

Τον Αύγουστο του 2017 στο Πόρτο Ράφτη η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Εκεί, υπήρχε η εντυπωσιακή της βίλα όπου είχε επιλέξει ως μόνιμη κατοικία τα τελευταία περίπου 15 χρόνια, όπως είχε δηλώσει και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μάλιστα μετά τον θάνατό της το συγκεκριμένο σπίτι έγινε Μήλον της Έριδος, με τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου.

Ζωή Λάσκαρη: Τα κρυφά της σημειώματα προκαλούν ανατριχίλα! Τι φανερώθηκε μετά την κηδεία;

Εν συγκεκριμένη βίλα, λοιπόν, βρίσκεται στο συγκρότημα "Απολλώνιο" στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, σε έναν μικρό λόφο από τον οποίο η θέα "κόβει" την ανάσα!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!Ζωή Λάσκαρη: Η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη!