Αννίτα Πάνια: Πέταξε τις τρέσες από πάνω της! Αυτά είναι τα μαλλιά που έχει...

Υπάρχει βίντεο!

Αννίτα Πάνια: Πέταξε τις τρέσες από πάνω της! Αυτά είναι τα μαλλιά που έχει...

Αυτά είναι τα μαλλιά που έχει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια! Πέταξε επιτέλους τις τρέσες από πάνω της και έχουμε και βίντεο - απόδειξη!

Το περιστατικό που θα σας παραθέσουμε παρακάτω έλαβε χώρα στο παρελθόν, τότε που παρουσίαζε την εκπομπή, Parole.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε καλεσμένη την Σαμπρίνα. Η τραγουδίστρια κάποια στιγμή είπε ότι έκαψε τα δάχτυλά της με την πρέσα για το ίσιωμα των μαλλιών.

Και η Αννίτα Πάνια βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να αποκαλύψει: «Εγώ την έβγαλα την τρέσα και τα εξτένσιονς! Έφαγα φρίκη χθες κι έχω μείνει με αυτό που υπάρχει και θα πορευτώ με αυτό... Έκανα τον αυτοπροσδιορισμό μου και είπα "αυτά είναι τα μαλλιά που έχω, με αυτά θα πορευτώ". Πρέπει να δω την αλήθεια κατάματα. Αυτό υπάρχει! Μετά από τόσα χρόνια αυτό έμεινε...».

Αννίτα Πάνια: Σε αυτό το κανάλι "μετακομίζει"! Παίρνει τη θέση πολυσυζητημένης εκπομπής!

Δείτε το βίντεο:

Αννίτα Πάνια: Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια! Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατό του πατέρα της!

Χαρμόσυνα νέα έρχονται μετά το θάνατό του πατέρα της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια χαμογελά ξανά μετά τις δύσκολες ώρες.

Τι συμβαίνει στην ζωή της παρουσιάστριας;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο της γνωστής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Η πρόταση έγινε από τον στενό φίλο και συνεργάτη της Όμηρο Ευστρατιάδη, συνεπώς η ίδια δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Αννίτα Πάνια Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατό του πατέρα της!

Η Αννίτα θα αναλάβει έναν ρόλο-έκπληξη, καθώς θα υποδυθεί μια καθηγήτρια ψυχολογίας στο sequel της ταινίας.

Αννίτα Πάνια: Εφιαλτικές οι μέρες και οι νύχτες μετά τον θάνατο του πατέρα της! Ζει ένα δράμα...

Εφιαλτικές μέρες και νύχτες ζει η Αννίτα Πάνια μετά τον θάνατο του πατέρα της! Ζει ένα δράμα και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Δυστυχώς, σήμερα, μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω κάποιες, όχι και τόσο, καλές καταστάσεις για την παρουσιάστρια του EPSILON.

Πριν από λίγες ημέρες η Αννίτα έδωσε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μετά τον χαμό του από την πολύχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ κι από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης και την ίδια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά με την παρουσιάστρια και βιώνει καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες, σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog, πως η Αννίτα έχει χάσει τον ύπνο της! "Βλέπει τον πατέρα της πολλές φορές στα όνειρά της. Βασικά εδώ και 2 ημέρες τον βλέπει κάθε μέρα! Ξυπνάει με κλάματα μερικές φορές στον ύπνο της και επειδή δεν κοιμάται καλά τις νύχτες η καθημερινότητά της γίνεται πολύ εξοντωτική για εκείνη! Τις έχει κοπεί και λίγο η όρεξη αλλά προσπαθεί να το παλέψει για το παιδί της. Δεν θέλει να την βλέπει έτσι."

Αυτά είναι όσα μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω με την σειρά μου κι εγώ στο Youweekly.gr.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρεις τι να πεις σε τέτοιες καταστάσεις...

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση! Όλη η αλήθεια!

Αυτή είναι η σχέση της Αννίτας Πάνια με την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. Όλη η αλήθεια με αποδείξεις.

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να έχει χωρίσει από την τραγουδίστρια, αλλά και από την παρουσιάστρια με την οποία έχει αποκτήσει επίσης ένα παιδί, οι σχέσεις και των τριών είναι άψογες.

Η Άννα Βίσση, είναι πολύ καλή καλή φίλη με την Αννίτα Πάνια, αφού το παρελθόν τους τις ενώνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ έχουν κάνει και κοινές αναρτήσεις στα social media.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Μάλιστα, Αννίτα Πάνια είχε βρεθεί και στο πλατό του Star Academy στην πρεμιέρα, και ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Στο πλατό μαζί τους είχε βρεθεί επίσης και η Σοφία Καρβέλα με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο γυναίκες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ χαρούμενη που η Αννίτα Πάνια της χάρισε ένα αδερφάκι.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση