Σίσσυ Χρηστίδου: Στο "Αγρότης μόνος ψάχνει" ήταν ξανθιά! Σίγουρα δεν την θυμάστε! Αδιανόητο...

Σοκ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο

Σίγουρα δεν την θυμάστε την Σίσσυ Χρηστίδου στο "Αγρότης μόνος ψάχνει"! Αδιανόητο αλλά... ήταν ξανθιά! Είστε έτοιμοι;

Με αφορμή το παιχνίδι που αποφάσισε να επαναφέρει ο ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη κάναμε μια αναδρομή στο παρελθόν τότε που η αγαπημένη πλέον παρουσιάστρια του OPEN, Σίσσυ, βρισκόταν στο τιμόνι!

Ήταν μια άλλη σε σχέση με την σημερινή της εικόνα και το σοκαριστικό ήταν πως είχε κάνει τα μαλλιά της ξανθά! Εμείς προσωπικά δεν το θυμόμασταν καθόλου!

Βέβαια, και τότε και τώρα θεωρείτο μια από τις πιο όμορφες γυναίκες...

Σίσσυ Χρηστίδου: Μετράει αντίστροφα με εντυπωσιακή μαύρη φούστα!

Δείτε την:

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο 'Αγρότης μόνος ψάχνει' ήταν ξανθιά! Σίγουρα δεν την θυμάστε! Αδιανόητο...

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Στο «κόκκινο» είναι η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με τη νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Η ίδια ψάχνει να δει τι θα κάνει....

Φυσικά εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Η Σίσσυ, πέρασε μια σεζόν από 40 κύματα, αφού από τη μία είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, και από την άλλη είχε και την εκπομπή της, Έλα χαμογέλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σάρωσε κανονικά όλη τη σεζόν στην τηλεθέαση, και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει και φέτος! Βέβαια, η ίδια δεν είχε υπολογίσει κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους. Μια από αυτές, είναι και η «μεταφορά» του Παύλου Σταματόπουλου, του άντρα που είχε δίπλα της, σε νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η εκπομπή τους μάλιστα, το Καλοκαίρι ΝΟΤ, πήγε τόσο καλά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους δώσουν μια δική τους εκπομπή και τη χειμερινή σεζόν! Έτσι, η Σίσσυ έμεινε χωρίς συμπαρουσιαστή.... Η ίδια, ψάχνει να δει πώς θα αναπληρωθεί το κενό και μάλιστα συζητά το ενδεχόμενο ο Πάυλος να μην φύγει τελικά από την εκπομπή, αν και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εμποδιστεί. Η δεύτερη εκδοχή λοιπόν, και η πιο πιθανή, είναι στη θέση του Παύλου, να μπει ο Πέτρος Κουσουλός.

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Προσέξτε όμως: Ο Πέτρος, δεν θα μπει ως συμπαρουσιαστής, θα συμπληρώνει απλά την παρέα και θα έχει και την ενημερωτική στήλη στην εκπομπή. Η Σίσσυ επομένως, θα έχει τον πρώτο ρόλο μόνη της, όπως και το μεγαλύτερο βάρος. Το άγχος της είναι στο «κόκκινο», αλλά εμείς είμαστε σίγουρη ότι θα σκίσει και φέτος!

Σίσσυ Χρηστίδου: Χτύπησε στο αμάξι! Το σημάδι στο πρόσωπο της! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου χτύπησε στο αμάξι! Το σημάδι στο πρόσωπο της!

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε ένα σοβαρό ατύχημα και το μαρτυρούν τα σημάδια στο πρόσωπό της!

Η όμορφη Σίσσυ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στην γενέτηρά της, στην Χαλκιδική είχε ένα ατύχημα

Είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και τις προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποια Instastories που αποκάλυπταν το ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με την ίδια χτύπησε στη μύτη της με το πορτ μπαγκαζ όταν πήγε να το ανοίξει.

Δείτε τα σημάδια στο πρόσωπό της:

Σίσσυ Χρηστίδου: Χτύπησε στο αμάξι! Το σημάδι στο πρόσωπο της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Χτύπησε στο αμάξι! Το σημάδι στο πρόσωπο της!

Δείτε τα σχετικά βίντεο: