Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι 4 λέξεις που είπε πριν πεθάνει στο τροχαίο! Ανατριχιαστικό....

Σοκάρει η αποκάλυψη! Θα σας συγκλονίσουν....

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι 4 λέξεις που είπε πριν πεθάνει στο τροχαίο! Ανατριχιαστικό....

Οι 4 λέξεις που είπε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν πεθάνει στο τροχαίο! Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ηταν 31 Αυγούστου του 1997, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το πιο διάσημο πρόσωπο στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή, έχασε τη ζωή της στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη σήραγγα της γέφυρας Αλμά, στο Παρίσι. Κυνηγημένη από τους παπαράτσι.

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ενός προσώπου τόσο διάσημου, αλλά και με τόση ιδιαίτερη ιστορία στις πλάτες της, φούντωσε τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα. Αυτόπτες μάρτυρες υπήρχαν. Οχι μόνο οι παπαράτσι που ακολουθούσαν τη μαύρη Mercedes του συντρόφου της Νταϊάνα καθώς κατευθύνονταν από το παρισινό Ritz στο σπίτι του Ντόντι αλ Φαγιέντ, αλλά και περαστικοί.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι ζήτησε ο Χάρι από τον Κάρολο μετά το τροχαίο και αρνήθηκε; Μπήκε στην «μέση» η Ελισάβετ!

Στις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία δεν πέθανε ακαριαία αλλά μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière όπου μεταφέρθηκε, μάλιστα, βρέθηκαν γιατροί, πυροσβέστες και διασώστες. Και κάπως έτσι, πέρα από όλες τις άλλες θεωρίες που κυκλοφόρησαν αυτά τα 22 χρόνια για το θάνατο της Νταϊάνας, κυκλοφόρησαν και πολλές για τα τελευταία της λόγια, με τους αυτόπτες μάρτυρες κατά καιρούς να διηγούνται διάφορες ιστορίες. Πραγματικότητα; Φαντασία; Κανείς δεν το γνωρίζει.

Τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο πίσω κάθισμα της διαλυμένης Mercedes


Αυτό που προκύπτει είναι πάντως ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αν και ψυχορραγούσε, κατάφερε να ψελίσσει κάποιες λέξεις. Και οι δύο μαρτυρίες που υπάρχουν για τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είναι πάνω κάτω οι ίδιες.

Ο Γάλλος γιατρός Φρεντερίκ Μαλιέ ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο του δυστυχήματος και σταμάτησε για να προσφέρει πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες, χωρίς να γνωρίζει καν την ταυτότητά τους, είχε δηλώσει, ότι ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για να καταφέρει να πάρει ανάσα, έβγαζε κραυγές πόνου και επαναλάμβανε πόσο πονάει, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.


Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα


Μια άλλη ιστορία που κυκλοφόρησε, προφανώς από αυτόπτη μάρτυρα, ήθελε την Νταϊάνα να λέει: «Ω Θεέ μου, αφήστε μόνη μου». Πριν δύο χρόνια, στην 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα,τ το 2017, ο Γάλλος πυροσβέστης Xavier Gourmelon είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Sun ότι εκείνος με την ομάδα του ήταν οι πρώτοι που έφθασαν στο σημείο του δυστυχήματος στη γέφυρα Αλμά στο Παρίσι. Υποστήριξε ακόμη ότι έμεινε στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταΐάνα καθώς ήταν χτυπημένη μέσα στην μαύρη Mercedes και χωρίς να έχει αντιληφθεί για ώρα την ταυτότητά της. Πριν οι διασώστες την απεγκλωβίσουν, ο Xavier Gourmelon υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε:

«Ω θεέ μου, τι συνέβη;». Αμέσως μετά άρχισε η καρδιαγγειακή αναζωογόνηση. Ο Xavier Gourmelon ανέφερε ότι της έκανε CPR και ότι έμοιαζε σταθερή πριν την βάλουν στο ασθενοφόρο. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι δεν μίλησε ποτέ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στα μέσα πριν το 2007 καθώς οι Γάλλοι πυροσβέστες απαγορεύεται να μιλούν στα ΜΜΕ.

Στο τροχαίο στη σήραγγα της γέφυρας Αλμά στο Παρίσι εκείνη τη νύχτα της 31ης Αυγούστου, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ο σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα Ντόντι αλ Φαγιέντ και ο οδηγός του Ανρί Πολ. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Μόνος επιζών του δυστυχήματος ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς, ο σωματοφύλακας του αλ Φαγιέντ.

Δεκαετίες αργότερα η μνήμη της Νταϊάνα συνεχίζεται με τους γιους της, να τιμούν κάθε χρόνο τέτοια μέρα -αλλά και σε κάθε ευκαιρία- τη μητέρα τους.


Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η Ελισάβετ της επιτέθηκε όταν έπεσε νεκρή στο τροχαίο! Τι συνέβη με την σορό;

Αποκάλυψη σοκ για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η Ελισάβετ της επιτέθηκε όταν έπεσε νεκρή στο τροχαίο! Τι συνέβη με την σορό και μόλις έγινε γνωστό;

Από το να παίζουν μαζί στο παλάτι μέχρι το να ιππεύουν και οι τρεις μαζί,ο δεσμός της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τους δύο γιους της Χάρι και Ουίλλιαμ ήταν πολύ ισχυρός.

Οι τρεις τους περνούσαν αρκετές βραδιές βλέποντας βίντεο στο παλάτι τους Κέσινγκτον και η Νταϊάνα ήταν αποφασισμένη να μεταδώσει στους γιους της το πάθος της για τη φιλανθρωπία, ώστε να ακολουθήσουν τα βήματα της.

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στον Martin Bashir, η Νταϊάνα δήλωσε ότι ήθελε οι δύο γιοι της να μπορούν να καταλάβουν τα συναισθήματα των ανθρώπων, τις αγωνίες , τις ανασφάλειες, τις ελπίδες και τα όνειρα τους.

Συχνά οι δύο πρίγκιπες συγκρίνονται με την μητέρα τους , σε ότι αφορά στο κοινωνικό της έργο. Και η πριγκίπισσα φρόντισε τα δύο παιδιά της να μάθουν από νωρίς πόσο τυχερά ήταν.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι παίρνει μαζί της τον Ουίλιαμ και το Χάρι όταν επισκέπτεται τους άστεγους , ή όταν πηγαίνει σε ανθρώπους που πεθαίνουν από Aids. "Πηγαίνω τα παιδιά σε μέρη που κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν πήγε όταν ήταν σε αυτή την ηλικία. Έτσι θα αποκτήσουν από νωρίς γνώση για το τι συμβαίνει στον κόσμο και ελπίζω ότι κάποτε αυτή η γνώση θα μετατραπεί σε δύναμη και σε θέληση να βοηθάνε όποιον έχει ανάγκη", είχε δηλώσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αλλά όλα αυτά τελείωσαν νωρίς. Ο Ουίλιαμ ήταν όλις 15 χρονών και ο Χάρι μόλις 12 όταν η αγαπημένη τους μαμά σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997. Οι δύο πρίγκιπες ήταν διακοπές με τον πατέρα τους στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Μπαλμόραλ , όταν ήρθαν τα νέα για την τραγωδία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο πρώτος που έμαθε από το τηλέφωνο τα νέα για τον τραγικό θάνατο της πρώην συζύγου του.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Τι θα γίνουν τα παιδιά μου»; Κραυγή αγωνίας λίγο πριν το τέλος στο τροχαίο!

Σοκαρισμένος ενημέρωσε την βασίλισσα Ελισάβετ και οι δύο τους προσπάθησαν να βρουν τρόπο να πουν στον Ουίλιαμ και στο Χάρι τα χειρότερα νέα που θα μπορούσαν να ακούσουν. Κύριο μέλημα της βασίλισσας και του πρίγκιπα Κάρολου ήταν να προστατέψουν τους δύο πρίγκιπες από την τραγωδία. Ο Κάρολος μάλιστα, πήγε μόνος του να φέρει τη σορό της Νταϊάνας στη Μεγάλη Βρετανία.

Βέβαια προκειμένου να φθάσει στο σημείο να μπει μόνος του στο βασιλικό τζετ έπρεπε να δώσει μάχη με τη μητέρα του τη βασίλισσα Ελισάβετ που του απαγόρευσε να μεταφέρει τη σορό της πρώην συζύγου του καθώς ήταν ανάρμοστο για τον ρόλο του ως πρίγκιπα.

Η απόφαση του Κάρολου να φέρει μόνος του τη σορό της πριγκίπισσας Νταϊάνας προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο δημοσιογράφος και φίλος της Νταϊάνα Richard Kay δήλωσε: " Η άποψη της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ότι τα δύο μικρά αγόρια ήταν τώρα η κύρια προτεραιότητά τους."

Ο Κάρολος πολέμησε για την Νταϊάνα στον θάνατο όσο δεν πολέμησε ποτέ για εκείνη όταν ήταν ζωντανή. Και νίκησε.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αρνήθηκε να υποχωρήσει και τελικά η βασίλισσα συμφώνησε να του επιτρέψει να πετάξει με βασιλικό αεροπλάνο για να φέρει το σώμα του πρώην συζύγου του στη Βρετανία. Και ήταν εκείνος που μπήκε στο βασιλικό σκάφος και έφερε το φέρετρο με τη σορό της.

Αυτή ήταν , όπως λέει ο Κέι, μία αιφνιδιαστική και γενναία κίνηση εκ μέρους του καθώς στο κάτω κάτω αυτό που ήταν ήταν ένας πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, δεν είχε πλέον κανένα ρόλο στη ζωή της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αποκάλυψη που συγκλονίζει! Τα τελευταία λόγια στον πυροσβέστη που της έκανε τεχνητή αναπνοή!

Αποκάλυψη που συγκλονίζει για την Πριγκίπισσα Νταΐάνα και τα τελευταία της λόγια στον πυροσβέστη που της έκανε τεχνητή αναπνοή, μετά το θανατηφόρο τροχαίο!

Αμέσως μετά το δυστύχημα είχε ακόμη τις αισθήσεις της!

Ο πυροσβέστης Χαβιέ Γκουρμελόν ήταν εκείνος που έτρεξε αμέσως στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά το τροχαίο στο Παρίσι!

Η Πριγκίπισσα ήταν ακόμη ζωντανή μέσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου που είχε διαλυθεί και σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Νταϊάνα!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το παιδί της που σκότωσε η Ελισάβετ! Το μυστικό «χάθηκε» στο τροχαίο...

«Θεέ μου, τι μας συνέβη», είπε ψελλίζοντας η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν χάσει τις αισθήσεις της και ο πυροσβέστης της κάνει τεχνητή αναπνοή, δίχως όμως αποτέλεσμα!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η φωτογραφία που δεν είχαν δει ποτέ τα παιδιά της από το φονικό τροχαίο!

Η φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα την οποία δεν είχαν δει ποτέ τα παιδιά της από το φονικό τροχαίο!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε απαγορεύσει τη δημοσίευσή της, ωστόσο η φωτογραφία κυκλοφόρησε!

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι που δυστυχώς είχε κακό τέλος. Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σαπουνόπερα ή ένα κακό ριάλιτι σόου, αφού είχε από όλα: αγάπη, μίσος, έρωτες, πλούτη, πάθη, συνωμοσίες, χωρισμό, απιστία.

Ήταν η πριγκίπισσα της διπλανής πόρτας, φανερά διαφορετική από τα περισσότερα μέλη που κατάγονται από αριστοκρατικές οικογένειες. Φιλεύσπλαχνη, ανθρώπινη, ευγενική, γλυκιά και ευαίσθητη, μία γυναίκα που σκεφτόταν το καλό του λαού της.

Πριγκίπισσα Diana: Αποκάλυψη τώρα! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φορούσε συνεχώς το συγκεκριμένο φούτερ!

Λαϊκή και προσιτή δεν δίσταζε να λέει ότι είναι διαφορετική και ότι ίσως η θέση της να μην ήταν στο παλάτι. Τελικά μετά από μία συνταρακτική ζωή και έναν θυελλώδη έρωτα ο θάνατος της παραμένει για πολλούς μυστήριο, αφού μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Δείτε φωτογραφία από το νεκρό σώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η φωτογραφία που δεν είχαν δει ποτέ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πόρτα του αυτοκινήτου «μίλησε» για το τροχαίο! Το στοιχείο που έκρυβε η Ελισάβετ!

Η πόρτα του αυτοκινήτου «μίλησε» για το τροχαίο που είχε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Το στοιχείο που έκρυβε η Ελισάβετ για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Είναι η πρώτη φορά που ο συνταξιούχος δικηγόρος, Stanlee Culbreath, ένας από τους πρώτους μάρτυρες του θανατηφόρου τροχαίου της Νταϊάνα, σπάει τη σιωπή του.

Είκοσι χρόνια μετά το τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο δικηγόρος Stanlee Culbreath που ήταν μάρτυρας του μοιραίου τροχαίου στο Παρίσι ομολογεί ότι οι πιθανότητες επιβίωσής της μειώθηκαν σημαντικά.

Και αυτό διότι όπως λέει καθυστέρησαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Stanlee Culbreath ήταν από τους πρώτους μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Κρατούσε μια αξιοπρεπή στάση από σεβασμό για τους νεαρούς πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ομολογεί πλέον πως πιστεύει ότι «άλλες δυνάμεις» βρίσκονταν πίσω από το τραγικό τροχαίο.

Στα 69 του χρόνια σήμερα αποκαλύπτει νέες λεπτομέρεειες για το μοιραίο τροχαίο. Αναρωτιέται κατά πόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να ζήσει αν οι γαλλικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν ενεργήσει γρηγορότερα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πόρτα του αυτοκινήτου «μίλησε» για το τροχαίο! Το στοιχείο που έκρυβε η Ελισάβετ!

Φωτογραφία: Ο Stanlee Culbreath συνταξιούχος δικηγόρος και από τους πρώτους μάρτυρες του τροχαίου

«Πάντα πίστευα ότι ήταν ύποπτο. Ότι άλλες δυνάμεις έπαιξαν κάποιο ρόλο. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, αμφισβητώ περισσότερο από ποτέ αν ήταν δυστύχημα. Νομίζω ότι είναι αμφίβολο. Γιατί χρειάστηκαν 20 λεπτά για να φτάσει το ασθενοφόρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα; Και γιατί όταν τελικά την απεγκλώβισαν πέρασαν ένα νοσοκομείο και την πήγαν σε άλλο;».

Αν και τότε δεν γνώριζε ότι ήταν η Νταϊάνα, σχολίασε σε φίλο του: «Γαμώτο, ένας τοξικομανής στη Main Street θα μεταφερόταν πιο γρήγορα από ό,τι σε αυτή την περίπτωση». «Υπάρχουν τόσα ερωτηματικά που αναρωτιέμαι ξανά και ξανά για το πώς χειρίστηκαν το τροχαίο και αν θα μπορούσε να σωθεί.

Ο Stanlee Culbreath βρισκόταν στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997 με τους φίλους του Clarence Williams και Michael Walker. Έφτασαν στην πόλη λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο και έκαναν βόλτα στον Πύργο του Άιφελ. Ενώ γύριζαν στο ξενοδοχείο τους με ταξί, μπήκαν στην Pont de l’Alma και βρέθηκαν μπροστά στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της Νταϊάνα.

«Σταματήσαμε μια ανάσα από τη λιμουζίνα»


«Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά από τη λιμουζίνα. Η πόρτα του συνοδηγού ήταν ήδη ανοιχτή. Δεν είχαμε ακούσει το τροχαίο. Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς. Πλησίασα και ο Trevor Rees-Jones είχε τα πόδια του έξω από το αυτοκίνητο. Κρατούσε μια πετσέτα ή κάτι άλλο στη μύτη του γιατί αιμορραγούσε πολύ.

Στο σημείο υπήρχαν μόνο 4-5 άνθρωποι και έτσι πλησίασα και κοίταξα μήπως μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ήξερα ποιος ήταν στο πίσω κάθισμα.

Προσπαθούσα να κοιτάξω από το παράθυρο. Θυμάμαι να λέω σε όσους ήταν εκεί αν έρχεται ασθενοφόρο. Είχαν περάσει 15 με 20 λεπτά και δεν είχε έρθει ασθενοφόρο. Τότε είπα στους φίλους μου πως ένα πρεζόνι στη Main Street θα μεταφερόταν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο.

Υπήρχε μόνο ένας αστυνομικός που μας έλεγε να απομακρυνθούμε. Από τη στιγμή που τα τζάμια ήταν φιμέ δεν μπορούσα να δω ποιος ήταν πίσω. Έλεγα στον αστυνομικό να ανοίξει την πόρτα. Έμοιαζε ότι θα μπορούσε να ανοιχτεί. Δεν έκανε τίποτα.

Ήταν σαν να είχαν αποφασίσει πως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Είναι απλά η γνώμη μου αλλά τους πήρε πολύ ώρα να την απεγκλωβίσουν. Μπορεί να πέρασαν και 30 λεπτά μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ήμασταν εκεί για τουλάχιστον 15 λεπτά. Γιατί δεν έφτασε νωρίτερα ασθενοφόρο;

Δεν άκουσα ασθενοφόρο όση ώρα ήμουν εκεί. Ούτε σειρήνες. Μου φάνηκε ότι χρειάστηκε ώρα για να ανταποκριθεί ασθενοφόρο. Είπα στους φίλους μου πως «δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε τροχαίο στο Παρίσι. Κανείς δεν εμφανίζεται».

Ίσως οι πιθανότητες επιβίωσής της μειώθηκαν σημαντικά λόγω της αργοπορίας. Είναι κοινή λογική. Όσο περισσότερο παραμένει κάποιος σε τέτοια κατάσταση, τόσο οι πιθανότητες επιβίωσης είναι λιγότερες. Όταν φύγαμε δεν είχε φτάσει ακόμα ασθενοφόρο. Η ταχύτητα που ανταποκρίθηκαν ήταν ανεπαρκής. Πρέπει να απαντηθούν ερωτήσεις».

Χρειάστηκε μία ώρα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!


Στην έρευνα που διενεργήθηκε το 2007 προέκυψε ότι χρειάστηκε 1 ώρα και 6 λεπτά από τη στιγμή που απεγκλωβίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Είχε αναφερθεί μάλιστα ότι η πριγκίπισσα μπορεί να ζούσε αν οι γιατροί δεν είχαν σπαταλήσει κρίσιμα λεπτά για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο.

Ο μάρτυρας είναι επίσης σκεπτικός και για το γεγονός ότι άργησε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο. Ισχυρίστηκε ότι η πόρτα από την πλευρά της θα μπορούσε να είχε ανοίξει. «Το αυτοκίνητο ήταν σε κατάσταση που μπορούσες να ανοίξεις την πόρτα. Δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχε τέτοια ζημιά που να μην μπορούν να ανοίξουν την πίσω πόρτα. Η μπροστινή ήταν ήδη ανοιχτή».