Αγνώριστη ηθοποιός από το Τατουάζ! Έχασε 35 κιλά!

Έβαλε το μαγιό της και έκοψε ανάσες!

Αγνώριστη ηθοποιός από το Τατουάζ! Έχασε 35 κιλά!

Ηθοποιός από το Τατουάζ έχασε 35 κιλά και έγινε αγνώριστη! Σίγουρα θα σας πέσει το σαγόνι μόλις την δείτε!

Η ίδια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της ότι πάλεψε και κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά, τόλμησε και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό!

Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!

Η Έλενα Λιασίδου που υποδύθηκε την Αφροδίτη κόβει πλέον ανάσες και προκαλεί ταραχές σε κάθε της εμφάνιση! Δείτε την με μαγιό και θα πάθετε εγκεφαλικό:

Αγνώριστη ηθοποιός από το Τατουάζ! Έχασε 35 κιλά!

Ποια είναι η Έλενα Λιασίδου:

Η Έλενα Λιασίδου γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1985 στη Κύπρο, και είναι ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων: στη κοινωνική σειρά του Sigma TV "Σε Φόντο Κόκκινο (2008)", στη κοινωνική σειρά του Mega Κύπρου "Όνειρο Ήταν... (2013)" ως Εύα, και στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Ρουά Ματ (2014)".

Στο κινηματογράφο, έπαιξε στην ταινία θρίλερ "Αλυσιδωτή Εξέλιξη (2009)", σε σκηνοθεσία Γιώργου Βούλγαρη.

Η Έλενα Λιασίδου στις 14 Ιουνίου 2012 παντρέυτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Μυλωνά.

Αποκαλυπτικό: Αυτή η πίσω όψη ανήκει σε πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ"! Τα έδειξε όλα...

Αυτή η πίσω όψη ανήκει σε πρώην ηθοποιό του "Τατουάζ" και μας τα έδειξε όλα! Μιλάμε για άκρως αποκαλυπτικό υλικό...

Υποδυόταν τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν που ζει στο Λονδίνο! Ακόμα να θυμηθείτε το πρόσωπό του;

Αναφερόμαστε φυσικά στον Μιχάλη Λεβεντόγιαννη που στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει μια αρκετά αποκαλυπτική φωτογραφία.

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει μάρκετινγκ. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του. Στα 22 του χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης σπουδάζοντας στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013[1].

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015 συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου της αστυνομικής σειράς 10η εντολή[2] [3]. Τη σεζόν 2015-2016 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ! στο MEGA[4]. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ANT1, Δίδυμα Φεγγάρια[5]. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά Το Τατουάζ στον ALPHA έχοντας το ρόλο του Τόνυ Νίβεν[6][7][8].

Αποκαλυπτικό: Αυτή η πίσω όψη ανήκει σε πρώην ηθοποιός του Τατουάζ! Τα έδειξε όλα...

Αποκαλυπτικό: Αυτή η πίσω όψη ανήκει σε πρώην ηθοποιός του Τατουάζ! Τα έδειξε όλα...

Πηγή: wikipedia

Αγνώριστος! Το αγοράκι αυτό είναι πασίγνωστος ηθοποιός του "Τατουάζ"! Φαντάζεστε ποιος;

Το αγοράκι αυτό είναι πασίγνωστος ηθοποιός του "Τατουάζ" και δεν φαντάζεστε σίγουρα ποιος είναι! Σήμερα αν τον δείτε θα φωνάξετε "αγνώριστος"!

Ένα παιδί που δοκιμάστηκε στην παιδική του ηλικία με την ασθένεια και τον θάνατο της μητέρας του από AIDS, ένας έφηβος που είχε φάρο ελπίδας τα όνειρά του και την αγάπη από τα αδέρφια του, με πείσμα και υπομονή κατόρθωσε να γίνει ο νέος ταλαντούχος... Μίδας της ελληνικής τηλεόρασης. Ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης και ως παραγωγός την τελευταία πενταετία σαρώνει σε τηλεθέαση με μοναδική ευκολία. Φέτος επιστρέφει με τις «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ο ανταγωνισμός ακόμη μεγαλύτερος. Το YOU μέσα από ένα ρεπορτάζ της Κατερίνας Μπούσιου ξεδιπλώνει το άλμπουμ της ζωής του που είναι γεμάτη συναισθήματα. Από τη χαρά στη λύπη, από την αποτυχία στην επιτυχία!

Αγνώριστος! Το αγοράκι αυτό είναι πασίγνωστος ηθοποιός του

8 Λέξεις: Επικές ατάκες στο twitter για την πρεμιέρα! "Έπρεπε να πάρει τον Παπακαλιάτη για πρωταγωνιστή"

Οι γονείς του Ανδρέα Γεωργίου, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία. Στα 20 του χρόνια ο πατέρας του απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Ξένια, μεγαλύτερη αδερφή του Αντρέα. Η οικογένεια ζούσε στο Λονδίνο, εκεί όπου και ο ίδιος γεννήθηκε. Όταν ήταν μαθητής της Α' Δημοτικού θα πάρουν την απόφαση να επιστρέψουν στην Κύπρο και να κατοικήσουν στην Αγία Νάπα. Σε μια καθαρά ανεπτυγμένη τουριστική περιοχή ο πατέρας του θα γίνει ψαράς και στη συνέχεια θα ανοίξει εστιατόριο. «Ο πατέρας μου ήταν καλλονός. Περπατούσε και όλοι τον κοιτούσαν. Πηγαίναμε μαζί για κυνήγι, για ψάρεμα, για ποδόσφαιρο, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί», όπως θα πει. Λίγα χρόνια μετά θα γεννηθούν και τα δύο μικρότερα αδέρφια του, ο Κρίστοφερ και ο Ραφαέλο-Αντώνης. Ο Αντρέας μπορεί μικρός να μην είχε αποφασίσει ακόμη με τι θα ασχοληθεί, αλλά ήταν ένα πολύ κοινωνικό παιδί και πάντα επεδίωκε να είναι μαζί με κόσμο. «Ένιωθα πάντα ότι είμαι μεγάλος και ήθελα να βρίσκομαι πάντα σε συζητήσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Εκείνοι πίστευαν ότι δεν καταλάβαινα, αλλά εγώ άκουγα και κρατούσα στο μυαλό μου τα πάντα». Έβλεπε τηλεόραση από μικρός, παρακολουθούσε τα ξένα κανάλια, διάβαζε πολύ, απόλυτα στοχοποιημένος από τότε σε ό,τι ήθελε να αποκτήσει. Μέχρι που όλα ξαφνικά θα αλλάξουν. Η παιδική ανεμελιά χάθηκε μεμιάς.

Ο θάνατος της μητέρας του από AIDS και οι κακές σχέσεις με τον πατέρα του

Αγνώριστος! Το αγοράκι αυτό είναι πασίγνωστος ηθοποιός του

Πάντα στη ζωή ενός ανθρώπου υπάρχει ένα κομβικό σημείο που μπορεί να τα αλλάξει όλα. Αυτό ο Αντρέας το έζησε μόλις στα 12 του χρόνια. Ένας εφιάλτης, ένα τεράστιο σοκ όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με Aids. Υπεύθυνος για τη μεταφορά του ιού ο πατέρας του, κάτι που κλόνισε για πολλά χρόνια τις σχέσεις του μαζί του. «Αυτό έπεσε σαν βόμβα μέσα στο σπίτι μας. Σε μια εποχή που δεν γνωρίζαμε τι ήταν αυτή η ασθένεια, που δεν ξέραμε τι είναι η προστασία. Ήθελα να είμαι συνέχεια με τη μαμά μου, πήγα μαζί της ακόμη και στις θεραπείες που έκανε στην Αγγλία» είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Ήμασταν μια πολύ αγαπητή οικογένεια στην Κύπρο, το σπίτι μας είχε πάντα κόσμο από φίλους και συγγενείς. Όταν έγινε γνωστό ότι αρρώστησε η μαμά μου όλοι εξαφανίστηκαν. Κάποια στιγμή άκουσα κάποιους να λένε για εμένα και τα αδέλφια μου "τι κρίμα, θα καταστραφούν τα παιδιά". Αυτό όμως ήταν κάτι που με πείσμωσε πολύ. Υποσχέθηκα στη μαμά μου πριν "φύγει" πως ό,τι και να γίνει εγώ και τα αδέρφια μου θα μείνουμε ενωμένοι και θα κάνουμε πάντα το σωστό». Ο Αντρέας ενηλικιώθηκε απότομα, ωρίμασε και για πολλά χρόνια δεν συγχώρεσε στον πατέρα του ότι ήταν εκείνος ο υπαίτιος που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. «Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Του έλεγα "σε μισώ". Εκείνος καθόταν ήρεμος και μου απαντούσε πως όταν θα μεγαλώσω θα καταλάβω. Και έτσι έγινε. Δύο χρόνια πριν πεθάνει ήρθαμε πολύ κοντά. Είπαμε τα πάντα, αυτά που έπρεπε να πούμε. Και ένιωσα πολύ καλά μέσα μου και εκείνος "έφυγε" όπως θα έπρεπε να φύγει», συνέχισε στη συνέντευξή του. Στα 18 του ο Αντρέας αποφάσισε πως έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του, να κυνηγήσει τα όνειρά του και έφυγε στο Λονδίνο για σπουδές στα media και στη σκηνοθεσία. Η δουλειά δεν τον φοβίζει και θα εργαστεί ακόμη και ως πωλητής για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Πιστεύοντας πως η ενέργεια της μητέρας του είναι κάπου εκεί ψηλά και τον προστατεύει, θα θελήσει να κυνηγήσει όποια ιδέα και όποιο στόχο βάζει ως προτεραιότητα στη ζωή του. Θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα ξεκινήσει από τα... χαμηλά ως βοηθός παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών. Και κάπως έτσι ξαφνικά θα κάνει αίτηση για να λάβει μέρος σε ένα... τηλεοπτικό ριάλιτι!

Από παίκτης ριάλιτι, κυρίαρχος του prime time!

Από βοηθός παραγωγής θα γίνει ηθοποιός με μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο και θα πάρει ξαφνικά την απόφαση να λάβει μέρος στο «Dream show the theater» στον Alpha κάνοντας την πρώτη γνωριμία του με το κοινό, που στη συνέχεια θα του δείξει αγάπη και εμπιστοσύνη. Ήταν απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του γιατί, όπως λέει «τότε το είδα σαν είσοδο στον χώρο της Ελλάδας.

Δεν ήταν τραγουδιστικό, ήταν υποκριτικής. Ήμουν σε ένα τάλεντ σόου. Τότε μέναμε σε σπίτι, είχε ένα κομμάτι ριάλιτι, το οποίο ήταν τρομερή εμπειρία. Στο σπίτι είχαμε καθημερινά μαθήματα για να παρουσιάσουμε μία δουλειά. Στην κριτική επιτροπή ήταν ο Ψινάκης, η Βάνα Μπάρμπα και ο Κώστας Σπυρόπουλος». Βγαίνει τελικά νικητής, παίρνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα θα αγοράσει ένα σπίτι στην Κύπρο, θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του και θα φύγει στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές του στην υποκριτική και στη σκηνοθεσία. Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Αντρέας δεν μετανιώνει γι' αυτή τη συμμετοχή, γιατί στόχος του ήταν να γνωρίσει πώς λειτουργεί η τηλεόραση εκ των έσω.

Μια πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια. Παρ' όλο που το σίριαλ «31 δρόμοι» μετέπειτα, με τη Σοφία Καρβέλα ως συμπρωταγωνίστρια και κάτω από την ομπρέλα του Mega, δεν πήγε καθόλου καλά και κόπηκε, εκείνος δεν το βάζει κάτω, γιατί είναι πεισματάρης. Επιστρέφει στην Κύπρο και συνεχίζει τη συνεργασία του σε επίπεδο παραγωγής με το ΡΙΚ και το ΣΙΓΜΑ σε δύο σίριαλ και ως σκηνοθέτης κάνει το ντεμπούτο του με τη σειρά «Ανθρώπων πάθη» το 2010, μέχρι να έρθει η καρμική εκείνη στιγμή έναν χρόνο μετά στο σίριαλ «Άσπρα μπαλόνια» όπου θα γίνουν ομάδα αγαπημένη και αδιαίρετη με τον Κούλλη Νικολάου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Εκείνη η εποχή ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά. Υπήρχαν φορές που όπως λέει ο ίδιος «δεν πληρωνόμασταν, όμως αντέξαμε και βγήκαμε νικητές. Μαγειρεύαμε όλοι μαζί και τρώγαμε, μοιράζαμε κανονικά το φαγητό μεταξύ μας, βάζαμε όλοι λεφτά για βενζίνη να πάμε στη δουλειά». Μια ακόμη φορά ο Αντρέας και ο Κούλλης, ως παραγωγοί πια, θα αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα με τα capital controls και θα βρεθούν ένα βήμα πριν τη... φυλακή.

Όμως η αδιαίρετη τριάδα των τηλεοπτικών θαυμάτων θα τα ξεπεράσει όλα. Με το «Βαλς με 12 θεούς» ως σκηνοθέτης και με το «Μπρούσκο» στη συνέχεια με τον τριπλό του ρόλο ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, θα γίνει υπολογίσιμη δύναμη στην τηλεόραση. Επενδύει όλα του τα χρήματα στην τεχνική υποστήριξη της παραγωγής και στο μοντάζ, βάζει μεγάλα ονόματα ως ηθοποιούς και, όπως έχει αποκαλύψει, εκπληρώνει ένα όνειρο του πατέρα του να κάνει γυρίσματα και να έχει κέντρο αναφοράς την αγαπημένη του πόλη, τα Χανιά. Ο Αντρέας αφοσιώνεται στη δουλειά και αφήνει πίσω του την προσωπική ζωή. Το μόνο ειδύλλιο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Το προσωπικό του στοίχημα να πετύχει το κέρδισε.

Το «Μπρούσκο» πωλείται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και μαζί με την Ελένη Βαΐτσου ταξιδεύουν σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και αποθεώνονται. Κάποιοι τους θεωρούν και ζευγάρι στη ζωή, αλλά αυτό παραμένει μυστήριο ακόμη, καθώς κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει. Η μεταγραφή του μαζί με τους συνεργάτες του στον Alpha ξαφνιάζει, αλλά με το «Τατουάζ» όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Ρισκάρει, όπως έχει μάθει να κάνει πάντα, και επιλέγει τον νικητή του «Survivor» Γιώργο Αγγελόπουλο για την πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός. Θα ακούσει πολλά γι' αυτή την επιλογή αλλά εκείνος, όπως πάντα, λέει πως έτσι έπρεπε να γίνει. «Με τον Γιώργο υπήρξε το πακέτο. Είχε την εμφάνιση, είχε αυτό που χρειαζόταν για τη σειρά, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, είναι αξιοπρεπέστατος και “κουβαλάει” και όλο αυτό με το μάρκετινγκ. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή;». Όλοι πιστεύουν ότι θα συνεχίσει η σειρά, ο Αντρέας όμως αποφασίζει να πάει τις «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ και να αφήσει τον στενό του συνεργάτη Κούλλη Νικολάου να επιμελείται σε επίπεδο παραγωγής το δεύτερο τηλεοπτικό του παιδί για φέτος, τα «Αστέρια στην άμμο» στον Alpha.

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ"! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια από το κοριτσάκι στην συγκεκριμένη κεντρική φωτογραφία; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ" σήμερα...

Η ηθοποιός ήταν από αυτά τα μωράκια που θα ήθελε κανείς να τσιμπά διαρκώς.

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Γερονικολού! Τα μάτια της είναι ίδια ακριβώς...

Η Κατερίνα Γερονικολού (Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 1985 ) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μετά το σχολείο, πέρασε στη Νομική Αθηνών και παράλληλα φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.[1] Αφού αποφοίτησε, συνέχισε με σπουδές δημοσιογραφίας στη σχολή Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Κατερίνα Γερονικολού: Φόρεσε το μαύρο μαγιό της και πόζαρε στον φακό! Δείτε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2008, μέσα από τη σειρά του ALPHA, "Σε είδα", συμμετέχοντας στο επεισόδιο "Η Καίτη, η Λούση και η Μπομ". Την ίδια χρονιά, έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά "Υπάρχουν άντρες και άντρες" ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά του MEGA, "Λάκης ο γλυκούλης" (2008-2010), όπου ενσάρκωσε την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2011, έκανε δύο σύντομες εμφανίσεις από τις σειρές "Η Πολυκατοικία" του Βασίλη Θωμόπουλου και "Η γενιά των 592€" του Γιάννη Λαπατά ενώ πέρασε και από οντισιόν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στη σειρά "Οι Βασιλιάδες". Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2012 και παρ' όλο που σημείωνε αρκετή επιτυχία, ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω προβλημάτων.

Από το το 2013 μέχρι το 2017, παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την ψυχαγωγική εκπομπή "Lifetime" στο συνδρομητικό κανάλι Novalifε. Ενδιάμεσα, συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Κλεμμένα Όνειρα" για την τέταρτη σεζόν (2014-2015), κάνοντας ένα πέρασμα από τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, "Δικαίωση" (2015), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του STAR, "Τρελή Οικογένεια" (2015-2016) αλλά και στη σειρά "Ζωή μου" (2016-2017) στο ίδιο κανάλι. Από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το φθινόπωρο του 2019, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, "Το Τατουάζ".