Αληθινή ιστορία: «Έπιασα τον άντρα μου να φοράει τα σουτιέν μου - Μου είπε ότι το κάνει μία στις τόσες»

Εσείς τι θα κάνατε;

Αληθινή ιστορία: «Έπιασα τον άντρα μου να φοράει τα σουτιέν μου - Μου είπε ότι το κάνει μία στις τόσες»

Η αληθινή ιστορία που διχάζει! «Έπιασα τον άντρα μου να φοράει τα σουτιέν μου - Μου είπε ότι το κάνει μία στις τόσες» λέει αναγνώστρια!

«Πάνω στην απόγνωσή μου έψαξα το κινητό και τον υπολογιστή του, μα δεν βρήκα τίποτα το περίεργο εκτός από κάτι σελίδες για online αγορά γυναικείων εσωτούχων. Καλύτερα γιατί δεν μου έχει αφήσει βρακί για βρακί και σουτιέν για σουτιέν»


Ο άντρας μου έχει διπλή ζωή και δεν το ήξερα. Έξω φοράει αντρικά, παντελόνια, κουστούμια, πουκάμισα και τέτοια και μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί με το σλιπάκι του, όλα μου τα κοσμήματα, τα αρώματά μου, τις γόβες μου, κραγιόν και σουτιέν παραγεμισμένα με ψεύτικα στήθη.

Μη με ακούτε ψύχραιμη. Την πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπη με την αλήθεια, μου ήρθε ο ουρανός σφονδύλι. Δεν υπάρχει καλύτερος σύζυγος από αυτόν. Με αγαπάει, με προσέχει και μου κάνει όλα τα χατίρια. Όταν ντύνεται γυναίκα γίνεται ο καλύτερος εραστης που υπάρχει. Με κάνει και βλέπω αστεράκια.

Είναι διχασμένη προσωπικότητα, δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν είναι ντυμένος γυναίκα, είναι άλλος άνθρωπος. Με το που σηκωθεί το πρωί, φοράει τα…γυναικεία του και άγιος ο Θεός. Όσο τα φοράει είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Δεν τα βγάζει από πάνω του μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει για τη δουλειά. Μόλις γυρίσει πρώτα πετάει την αντρική του φορεσιά για να βάλει τη γυναικεία και μετά αφήνει κάτω την τσάντα της δουλειάς.

Αληθινή ιστορία που συγκλονίζει! «Είχα καρκίνο τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα!»


Είμαστε και οι κοντά στα 40 χωρίς παιδιά. Είμαστε μαζί 15 χρόνια εκ των οποίων τα 7 παντρεμένοι. Όλο αυτό το βιολί άρχισε λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή είπε ότι το έκανε για να τονώσει τη σεξουαλική μας ζωή. Μου φάνηκε εν μέρει λογικό, οπότε συμφώνησα. Δεν είναι κακό να κάνουμε μερικές αλλαγές. Που να ‘ξερα ότι θα του γινόταν συνήθειο.

Τον αγαπώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Θέλω να το συζητήσω μαζί του, αλλά αρνείται οποιαδήποτε κουβέντα. Το μόνο που είπε είναι ότι το έχει ανάγκη και ότι κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε, αλλά όχι ακόμα. Μου είπε επίσης ότι δεν είναι gay και ότι δεν έχει πάει ποτέ με άντρα και ούτε θέλει.


Πάνω στην απόγνωσή μου έψαξα το κινητό και τον υπολογιστή του, μα δεν βρήκα τίποτα το περίεργο εκτός από κάτι σελίδες για online αγορά γυναικείων εσωτούχων. Καλύτερα γιατί δεν μου έχει αφήσει βρακί για βρακί και σουτιέν για σουτιέν. Δεν μου άρεσε που το έκανα, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δω μέχρι που έχει φτάσει. Δεν θέλω να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.

Διάβασα στο διαδίκτυο και άλλες μαρτυρίες, αλλά κανένα άλλο περιστατικό δεν έχει την ένταση και τη συχνότητα της δικής του περίπτωσης. Τί να κάνω; Να πάω σε ψυχολόγο ή θα του περάσει;

Αληθινή ιστορία: «Η πεθερά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και βάζει λόγια στην κόρη της για να με χωρίσει!»

Αληθινή ιστορία που σοκάρει! : «Η πεθερά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου και βάζει λόγια στην κόρη της για να με χωρίσει» τονίζει ο Μαρίνος!

Ο 23χρονος Μαρίνος από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα από το χωριό Γερμασόγεια βιώνει τη δική του αληθινή ιστορία. Πρόκειται για μια περιπέτεια μέσα από την οποία ο νεαρός Λεμεσιανός θέλησε να μοιραστεί με το TVONEnews.

Όπως μας περιγράφει, η ιστορία διαδραματίζεται στο σπίτι στο οποίο συγκατοικεί με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία επίσης 23 ετών εδώ και λίγους μήνες. Όλα φαίνεται να κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή τους η πεθερά του η οποία μένει ακριβώς πάνω από το σπίτι του ζευγαριού.


Η Κυρία Ελένη, μια ευπαρουσίαστη γυναίκα 46 χρονών που περιποιείται αρκετά τον εαυτό της, έδειξε από την αρχή τον ενθουσιασμό και τη συμπάθεια της για τον αρραβωνιαστικό της κόρης της και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τον πλησιάσει.

«Τι να κάνω, η κοπέλα μου έρχεται δυο ώρες αργότερα από μένα στη δουλειά. Η Πεθερά μου όμως, μπαίνει στο σπίτι χωρίς προειδοποίηση την ώρα που μπαίνω στο μπάνιο. Αισθάνομαι περίεργα και αμήχανα κάθε φορά με τον τρόπο της. Με ρωτά συνέχεια διάφορα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τι να κάνω; Δεν θέλω να χωρίσω με την κοπέλα μου, αλλά δυσκολεύομαι να πω το οτιδήποτε», λέει χαρακτηριστικά, εξηγώντας ωστόσο ότι πολλές φορές η πεθερά του τον κατηγορεί στην σύντροφο του, ενώ στον ίδιο κατηγορεί την κόρη της.

«Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει για να με χωρίσει από την κόρη της. Έχει σκοπό να με πλησιάσει ερωτικά για να με ξεγελάσει. Δεν θα ήθελα να πέσω στην παγίδα της με τίποτα, αλλά καμιά φορά παρασύρομαι. Είμαι και εγώ άντρας και έχω ορμές…»

Αληθινή ιστορία: «Η πεθερά μου ήρθε καλοκαιριάτικα στη βάπτιση με κατακόκκινο μίνι φόρεμα και μαλλί καρπολάχανο»!

Αληθινή ιστορία για γέλια και για κλάματα: «Η πεθερά μου ήρθε καλοκαιριάτικα στη βάπτιση με κατακόκκινο μίνι φόρεμα και μαλλί καρπολάχανο»!

Γίνεσαι μητέρα φέρνεις στον κόσμο μια ζωή το ομορφότερο συναίσθημα και η μεγαλύτερη ευλογία όλου όλου του κόσμου..από την πρώτη στιγμή ότι και αν δεις παιδικο σκέφτεσαι τη βάφτιση του μωρού σου που θέλεις όλα να είναι τόσο τέλεια κ τόσο μοναδικά..η πεθερά από τη στιγμή που πας στο σπίτι με το μωρό από το μαιευτήριο σκέφτεται το όνομα του παιδιού..τραγική κατάσταση…και όσο δεν της λες κάτι σίγουρο τόσο εκνευριζεται.

Η βάφτιση..Μηνα Αύγουστο η μέρα Σάββατο 11 και μισή το πρωί όλοι έτοιμοι για την εκκλησία κόσμος χαμός φωτογραφίες..η ωρα 12 παρα ειρκοσι όλοι οι καλεσμένοι έχουν έρθει και η πεθερά πουθενά..

Λέω τον άντρα μου που είναι δεν θα έρθει πάρε τηλέφωνο έχουμε γίνει ρεζίλι πρεπει να ξεκινησουμε…

12 παρά τέταρτο και ναι έχει φτάσει σταματάει το αυτοκίνητο του αρραβωνιαρη (οντας χηρα )ακριβώς έξω από την εκκλησία και κατεβαινει… Το απόλυτο σοκ..κατεβαίνει με ένα φόρεμα κατακόκκινο τιραντε… όχι απλά μίνι …αλλά ότι έχει απομείνει μια γόβα 13ποντη από αυτές τις χοντροκομμενες κιόλας ένα τσαντάκι μέσα στο στρας και ένα μαλλί καρπολαχανο

Περιττό να σας πω ότι γέλαγε κάθε πικραμένος…
Ο πάτερ κατά τη διαρκεια του μυστηρίου έλεγε χαρακτηριστικά …
«Ησυχία παρακαλω»
Πρέπει να το είπε και 10 φορές εκείνη την ημέρα..
Άσε που την κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω..ο άντρας μου??να ανοίξει η γη να τον καταπιεί..
Λεω οκ μια μερα θα περάσει θα μείνουμε στην ιστορία …
Μετά από 9 χρόνια ακόμη το συζητάνε τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω..

Ένα μήνα μετά είναι έτοιμες οι φωτογραφίες της βάφτισης..μόλις της βλέπει έχει αφινιασει…

Γιατί με έβγαλε έτσι ο φωτογράφος ,το φόρεμα δεν ήταν τόσο κοντό..δεν ήταν τόσο κόκκινο..το μαλλί μου δεν ήταν έτσι..μου έχει «κοψει» το χέρι σε αυτή τη φώτο..γκρίνια όλη την ημέρα..

Τέλος θα σας πω ότι πήρε όλες τις φωτογραφίες και πήγε να κάνει photoshop για να μακρυνει λίγο το φόρεμα να «φτιάξει» μαλλί …ενα δραμα φυσικα και τις πληρωσε ολες εκείνη δεν της έκανε και ακριβώς όπως τα ήθελε αλλά κάτι έγινε..όταν μάλιστα της είπα γιατί φόρεσε τόσο κοντό φόρεμα η απάντηση της ήταν …»εγώ που έχω το κορμί και μπορώ να τα βάλω θα τα βάλω, εσύ να φοράς τα μακρυά να καλύπτουν όσο μπορούν..»

Βίκυ

singleparent.gr

Νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα από την πεθερά σου; Οι πιο επικές ατάκες που έχουν ακούσει ποτέ οι νύφες!

Νομίζετε πως η πεθερά σας, πρώην ή νυν, είναι απαίσιο άτομο; Πάντα να έχετε κατά νου ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.

Χρήστες του διαδικτύου, μοιράστηκαν σε συγκεκριμένη πλατφόρμα (Reddit) τις εμπειρίες τους από τις γυναίκες που έφεραν στη ζωή τους συζύγους τους.

Ιδού οι χειρότερες ατάκες:

1. «Η πεθερά μου μου είπε: ''ξέρω ότι θέλεις να κάνεις παιδιά, αλλά είσαι πια τόσο μεγάλη''. Και δεν είμαι ούτε 35»

2. «Η πρώην πεθερά μου, με φώναζε με το όνομα της πρώην του άντρα μου τα πρώτα τρία χρόνια του γάμου μας».

3. «Μου έκλεψε έναν πάκο από προσκλητήρια και τα έστειλε κρυφά στις φίλες της που δεν είχαμε καλέσει. Θέλαμε έναν μικρό γάμο, με καλεσμένους που ξέραμε και αγαπούσαμε και ήρθαν άγνωστοι».

4. «Παραθέτω τον παρακάτω διάλογο:

-Πεθερά: Τι ωραίες που ήταν οι μπαλαρίνες στον Καρυοθραύστη!
-Νύφη: Ναι, ήταν
-Πεθερά: Έκανες ποτέ μπαλέτο;
-Νύφη: Όχι, δυστυχώς
-Πεθερά: Εννοείται
-Νύφη: Τι εννοείτε;
-Πεθερά: Αυτές φροντίζουν πραγματικά το σώμα τους»

5. «Εγώ: ''δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου''. Η πεθερά μου: ''λοιπόν, μόνο οι έξυπνοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο''»

6. «Η πεθερά μου με μισεί τόσο πολύ που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή μου. Το καλό είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίσω ότι σαχλαμάρα μου λέει»

7. «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τη πεθερά μου, μου είπε όταν μείναμε μόνες ''είναι παράξενο που δεν είσαι κοκκινομάλλα, γιατί συνήθως τέτοιες γυναίκες του αρέσουν''».

8. «Ανέβασε ένα βίντεο με γυμναστική στο Facebook όπου με είχε κάνει tag, με τη φράση από κάτω ''τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία''».

9. «Όταν ο σύντροφός μου ανακοίνωσε στους γονείς του ότι πρόκειται να με παντρευτεί, η μητέρα του τον ρώτησε αν έχει ξεπεράσει την Amy, μια πρώην του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αληθινή εξομολόγηση που «ραγίζει» καρδιές! «Έχασα τη γυναίκα μου και έμεινα μόνος με ένα μωρό 13 μηνών»!

Απαράδεκτος πατέρας: Έγκατέλειψε το 8 μηνών μωρό του για να πάει για ποτό!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr