Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το σπίτι τους είναι ο ίδιος ο παράδεισος! Φωτογραφίες από μέσα...

Θα πάθετε την πλάκα σας κανονικά!

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το σπίτι τους είναι ο ίδιος ο παράδεισος! Φωτογραφίες από μέσα...

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρης Θεοδωρίδη! Είναι ο ίδιος ο παράδεισος, πραγματικά...

Περιμένουν το δεύτερό τους παιδάκι και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η παρουσιάστρια μας έδωσε μια γεύση από το υπνοδωμάτιο της πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, γι' αυτό το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, στο οποίο διαμένει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Πώς σας φαίνεται το εντυπωσιακό τους σπίτι στην Κηφισιά;

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του, που είναι διακοσμημένο με το εκλεπτυσμένο γούστο της Δούκισσας Νομικού:

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηundefinedΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη ΘεοδωρίδηΤο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού: Λύθηκε ο γρίφος! Αυτό είναι το όνομα της κόρης της!

Επιτέλους λύθηκε ο γρίφος με την Δούκισσα Νομικού και αυτό είναι το όνομα της κόρης της! Η αποκάλυψη μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Πολλά είχαν ακουστεί για την κόρη της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η μικρή είναι σταρ από... την κοιλιά της μαμάς της και το όνομά της μας έχει απασχολήσει πολύ!

Αν και η Δούκισσα είχε τονίσει ότι η μικρή της κόρη θα πάρει το όνομα της μαμάς της, στην πορεία κάτι άλλαξε και στο baby shower έκανε την εμφάνισή του το γράμμα Α σαν αρχικό ονόματος. Εκεί, φυσικά, ξεκίνησε το μπέρδεμα για όλους, μιας και την κούκλα μαμά της, την λένε Ούρσουλα!

Έψαξα και έψαξα, και δεν σας το κρύβω ότι ζορίστηκα αρκετά μέχρι να ανακαλύψω από πού προέρχεται το όνομα της δεσποινίς Θοεδωρίδη και τελικά σας έχω την λύση για τον γρίφο! Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι πράγματι, το όνομα προέρχεται από την οικογένεια της Δούκισσας!

Δούκισσα Νομικού: Λύθηκε ο γρίφος! Αυτό είναι το όνομα της κόρης της!

Ο μικρός Σάββας, ο πρωτότοκος γιος της, έχει πάρει το όνομα του πατέρα του Δημήτρη και έτσι η Δούκισσα είχε σειρά για να «βγάλει» και εκείνη όνομα από την μεριά της! Όχι όμως... επειδή σίγουρα πήγε και εκεί το μυαλό σας, ούτε τον μπαμπά της θα βγάλει!

Δούκισσα Νομικού: Λύθηκε ο γρίφος! Αυτό είναι το όνομα της κόρης της!

Ο Νίκος Νομικός, είναι η αδυναμία της αλλά... μάλλον θα περιμένει! Ποιο είναι λοιπόν το όνομα της μικρής και από πού προέρχεται; Κρατιέστε..; Η κορούλα της Δούκισσας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και εκτός απροόπτου- το τονίζω αυτό- θα ονομαστεί Αλεξάνδρα - Αναστασία, όπως λένε την αγαπημένη της γιαγιά και όπως έχει βαφτιστεί η μαμά της! Έτσι λοιπόν, εξηγείται και το Α στο baby shower της!

Δούκισσα Νομικού: Επιτέλους εμφανίστηκε η κοιλίτσα της! Το στενό μαγιό που την αποκάλυψε!

Επιτέλους εμφανίστηκε η κοιλίτσα της Δούκισσας Νομικού. Το στενό μαγιό της έκανε την αποκάλυψη μια ανάσα πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις εγκυμονούσες που δεν έχει μεγάλη κοιλίτσα και μας έκαμε εντύπωση πως σε πολλές εμφανίσεις της δεν φαινόταν πολύ.

Ωστόσο, μια ανάσα πριν τον τοκετό πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει. Πόζαρε με ολόσωμο μαγιό και έγραψε: «Καλημέρα. Με βουτιές όσο ακόμη προλαβαίνουμε. (Ποια από τις 2 φωτογραφίες σου αρέσει περισσότερο;)».

Δούκισσα Νομικου: Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα τα απίστευτα μάτια της!

Βούτηξε στο νερό και μας έδειξε με ένα βλέμμα της η Δούκισσα Νομικού, τα απίστευτα μάτια της. Μια ανάσα πριν τον τοκετό απολαμβάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στην Μύκονο, όπου ταξιδεύουν όταν θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού σαν λάτρης που είναι του Instagram δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από βουτιά της, δείχνοντας μας τα απίστευτα μάτια της.

Δούκισσα Νομικου μάτια