"Κωνσταντίνου και Ελένης" - ντοκουμέντο: Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες! Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι...

Δείτε το για πρώτη φορά!

Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Φωτογραφία - ντοκουμέντο πίσω από τις κάμερες!

Το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' αποτελεί δικαίως μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση. Μέχρι σήμερα, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη, με τους φανατικούς της Ελένης Βλαχάκη και του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού να μην χάνουν επεισόδιο ακόμα και τόσα χρόνια μετά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Πολλοί, πίστευαν πως το πανέμορφο νεοκλασικό στο Μαρούσι ήταν πραγματικό σπίτι, ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, όμως, έχει παραδεχτεί πως επρόκειτο για ένα απλό studio που μάλιστα… είχε και τις ατέλειές του.

Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως το νεοκλασικό του παππού Κατακουζηνού δεν ήταν παρά ένα sudio, είχε άλλωστε κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Αυτό που κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι σήμερα, είναι πως μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το επιτυχημένο σίριαλ, προδίδει πως και το μπαρ ''Απρόβλεπτο'' που εργαζόταν η Ελένη Βλαχάκη μαζί με την Πέγκυ και τον Νικόλα δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο σκηνικό.

Πάνε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να δούμε πού πραγματικά γυρίστηκε το αγαπημένο μας ''Κωνσταντίνου και Ελένης'';

'Κωνσταντίνου και Ελένης' - ντοκουμέντο: Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες! Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι...

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Το Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το 1998 και διήρκεσε δύο σεζόν (έως το 2000).

Μετά από 21 χρόνια βλέπουμε ακόμη την συγκεκριμένη σειρά με την ίδια ευχαρίστηση, έχοντας μάθει σχεδόν απέξω τις ατάκες από όλες τις σκηνές.

Λίγο πολύ έχουμε δει τους πρωταγωνιστές πως είναι σήμερα μετά από 21 χρόνια, έχουμε όμως καιρό να συναντήσουμε τον οινοχόο, όπως τον αποκαλούσε και ο κύριος Κατακουζινός, Νικόλα Βαρθακούλια.

Θυμάστε την Ιωάννα από το My Style Rocks; Ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη!

Ο barman και φίλος της Ελένης και της Πέγκυς, καθώς και απωθημένο της Ματίνας, έχει πια μεγαλώσει, όπως όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Στέργιο Νενέ να διασκεδάζει σε γνωστό bar της πρωτεύουσας και θα λέγαμε πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Εσείς τι λέτε; Θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου, από την πιο επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα οι ηθοποιού του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ήταν οι μαθητές του καθηγητή της Βυζαντολογίας ή όπως τον αποκαλούσε η Ελένη του «Κατακουζήνα», με τους οποίους ήταν πολύ αυστηρός.

Ήταν επίσης, οι αιώνιοι φοιτητές του, αφού δεν διάβαζαν καθόλου και δεν περνούσαν το μάθημα του. Μάλιστα, ο ένας ήταν τρελά ερωτευμένος με την Ελένη Βλαχάκη.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Τι κάνουν σήμερα όμως; Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους!

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Τον «Πύρο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον θυμάστε; Σήμερα δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Τον «Πύρο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον θυμάστε; Σήμερα ο επιτυχημένος ηθοποιός που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε λόγω του ρόλου του, δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον ρόλο του «Πύρου» του Αλβανού που έκλεψε ένα σαλάμι από το μαγαζί και έτρεξε στην μονοκατοικία στο Μαρούσι για να κρυφτεί. Χαρακτηριστική του ατάκα που μένει μέχρι και σήμερα η «Φάε με Πύρο, φάε με».

Αυτή την ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την θυμάστε; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζαμε ούτε και εμείς!

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος

Ο Τάσος Παλαντζίδης μετά τον guest ρόλο του στη σειρά είδε μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά.

Πρόσφατα, έδωσε το παρών στο Θέατρο Άλσο όπου πόζαρε στο φακό μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος