Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πόλεμος πίσω από τις κάμερες! Αποκάλυψη τώρα!

Άπλυτα του παρελθόντος, απειλές και... όλα στην φόρα!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πόλεμος πίσω από τις κάμερες! Αποκάλυψη τώρα!

Πόλεμος πίσω από τις κάμερες για Γρηγόρη Αρναούτογλου, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα! Όλο το παρασκήνιο! Αποκάλυψη τώρα!

Η αναζήτηση παρουσιαστή για το «The Voice» πυροδότησε την τελευταία εβδομάδα μια άνευ προηγουμένου διαμάχη μεταξύ δύο καναλιών, τριών παρουσιαστών και τριών συνεργατών! Ακραίοι χαρακτηρισμοί, υπονοούμενα... άπλυτα του παρελθόντος, απειλές, σε έναν κύκλο δηλώσεων και αλληλοκατηγοριών δίχως τέλος. Ωστόσο πριν από λίγα 24ωρα η διαμάχη αυτή έβγαλε ξανά στην επιφάνεια την τεταμένη εδώ και πολύ καιρό σχέση στον ΑΝΤ1 μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Όλα ξεκίνησαν με ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα πριν από μία εβδομάδα για την πιθανολογούμενη τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή του show. Η φράση του «είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής, αλλά δεν έχει την προσωπικότητα να είναι νούμερο ένα» έφερε τη χιουμοριστική απάντηση του δεύτερου με ένα... καρφάκι ενδιάμεσα. «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα. Με ζηλεύει. Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το "The Voice"», δήλωσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera fm, ενώ ο συμπαρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ένιωσε εκ θέσεως υπερασπιστής του, λέγοντας «για τέτοια είσαι Λιάγκα, για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα. Γιατί, ρε Λιάγκα, δεν χόρτασες;

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! «Έκραζε» την καλεσμένη της Σκορδα, ενώ εκείνη της έπαιρνε συνέντευξη!

Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα». Και κάπου εκεί ενεπλάκη ο Δημήτρης Παπανώτας που είχε συμμεριστεί την άποψη Λιάγκα: «Παπανώτα, ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε». Ο Γιώργος την επόμενη μέρα από την εκπομπή του έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν ενδιαφέρεται για την παρουσίαση του show, και στον διαμαρτυρόμενο συνεργάτη του Δημήτρη Παπανώτα για τα... άπλυτα για τα οποία απειλείται, δήλωσε πως ο Γρηγόρης έκανε πλάκα με τον τρόπο που τα είπε και πως του είχε στείλει σχετικό μήνυμα στο κινητό του, τονίζοντας μάλιστα πως με τον Γρηγόρη έχουν μια καλή επικοινωνία.

Οι απειλές του Γρηγόρη στη Φαίη

Η Φαίη φημίζεται για την ψυχραιμία και την ηρεμία της στον τηλεοπτικό αέρα. Και παρ' όλο που ήθελε να παραμείνει αμέτοχη στο όλο θέμα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όσο παιζόταν το βίντεο με την ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τελικά έλαβε μέρος στη συζήτηση με τους συνεργάτες της, λέγοντας έκπληκτη μετά το τέλος του βίντεο: «Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση... Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό... Δεν πήρε μια μέρα τηλέφωνο και σένα, Άρη μου, και σε σένα, Δημήτρη μου, και απειλούσε;». Και όταν οι συνεργάτες της απάντησαν με ένα «όχι εμάς», η Φαίη αναρωτήθηκε: «Απείλησε εμένα;». Η συζήτηση τηλεοπτικά σταμάτησε εκείνη τη στιγμή και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να πυροδοτήσει εκ νέου την κατάσταση, ούτε το πρωί της Δευτέρας, όταν πληροφορήθηκε πως ο Γρηγόρης έκανε σχόλιο στη ραδιοφωνική του εκπομπή που δημιούργησε νέους γρίφους. Εκείνος, εμφανώς ταραγμένος είπε: «Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!». Δεν μίλησε ευθέως για το ποια γυναίκα αφορά το σχόλιό του, αλλά αν παρατηρήσει κανείς, από τότε που ξεκίνησε το όλο θέμα καμία άλλη γυναίκα δεν εμπλέκεται πλην της Φαίης! Ένα σενάριο που συμμερίστηκαν και οι έτερες τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την ίδια ημέρα. Ο Γιώργος φυσικά παραδέχτηκε πως όλα έχουν ξεκινήσει από τη στιγμή που η Φαίη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ και δεν βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη στον ΑΝΤ1. Δικαιολόγησε όμως την πρώην σύζυγό του λέγοντας πως τα κριτήρια της επιλογής της στηρίζονταν στην πολύχρονη φιλία της με τον Θέμη. Στο τέλος όμως της σκέψης του και ενώ δήλωσε πως δεν είναι «εξουσιοδοτημένος», ανέφερε πως ο Γρηγόρης έχει κάνει ένα μεγάλο φάουλ στο παρελθόν -λέγοντας τη λέξη παρασκήνιο- απέναντι στη Φαίη και είναι η αιτία της όλης έντασης μεταξύ τους.

Τυπικές σχέσεις

Η παρουσία της Φαίης στην εκπομπή του Γεωργαντά δημιούργησε κλυδωνισμούς που κανείς δεν περίμενε. Ο Γρηγόρης εξέφρασε πριν από έναν χρόνο τη δυσαρέσκειά του εσωτερικά στα στελέχη του καναλιού, αλλά τότε η Φαίη χωρίς να τον κατονομάζει προτίμησε να πει λιτά και έμμεσα στην εκπομπή της θέτοντάς το ως αυτονόητο ότι επέλεξε την εκπομπή του φίλου της και πρώην συνεργάτη της που έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα σε ένα νέο κανάλι. Οι όποιες επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστών διεκόπησαν, ενώ από την εκπομπή της, παρά το γεγονός πως η ίδια εκφραζόταν θετικά για το ταλέντο του, δεν έπαιζαν τόσο συχνά αποσπάσματα της εκπομπής του, αλλά συχνότερα εκείνα της ανταγωνιστικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Τα κριτήριά της ωστόσο ήταν επαγγελματικά και όχι προσωπικά. Στην πρόσφατη πάντως παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 οι δύο παρουσιαστές χαιρετήθηκαν και συνομίλησαν για λίγη ώρα, ωστόσο οι περισσότερο παρατηρητικοί διέκριναν μια αμηχανία.

Ο πυροσβεστικός ρόλος των στελεχών του ΑΝΤ1

Τα πυρά, τα υπονοούμενα και οι εντάσεις επί προσωπικού έχουν φέρει αναστάτωση, όπως είναι φυσικό, εντός του ΑΝΤ1 που βλέπει δύο από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του να μη διατηρούν τη φιλοσοφία του καναλιού... «Είμαστε ένα». Η Φαίη, η οποία διατηρεί αρμονικές σχέσεις με το σύνολο των στελεχών και υπολοίπων παρουσιαστών του ΑΝΤ1 και είναι η κορωνίδα του προγράμματος, όπως και ο Γρηγόρης, δεν θέλουν να συζητήσουν προς το παρόν το θέμα εντός του καναλιού. Αφενός μεν γιατί η πρώτη αισθάνεται θιγόμενη και εμπλεκόμενη χωρίς η ίδια να έχει προκαλέσει τα συμβάντα, ο δε δεύτερος γιατί υποστηρίζει πως ουδέποτε κατονόμασε εκείνη, παρ' όλο που ο τρόπος που εκφράζει το θυμικό του και η πλάγια υπονοούμενη δυσφορία του δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Τα ψυχραιμότερα στελέχη του καναλιού στη Διεύθυνση Προγράμματος έχουν με το κύρος τους ηρεμήσει τα πνεύματα, θεωρώντας πως το θέμα δεν τίθεται προς συζήτηση και πως οι προσωπικές διαφορές δεν έχουν θέση σε ένα κανάλι που κάνει φέτος μια τεράστια προσπάθεια να επανέλθει στις τηλεοπτικές δόξες του παρελθόντος. Τονίζοντας, βέβαια, πως εκτιμούν και τους δύο παρουσιαστές για την πορεία τους στο κανάλι και πως η προσωπική τους επιτυχία έχει συμβάλει στη γενικότερη επιτυχία του καναλιού.

Γιώργος Λιάγκας: Έδωσε «στεγνά» τον Αρναούτογλου! «Εγώ ξέρω και είναι φάουλ του»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε «στεγνά» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα της εκπομπής του και μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ ξέρω και είναι φάουλ του»!

Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, σχολίασε με τους συνεργάτες του διάφορα «παρατράγουδα» των Ελλήνων celebrities, όπως κάθε φορά.

Ένα θέμα που απασχόλησε στην εκπομπή ήταν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάποια έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν η αναφορά του ήταν σπόντα για την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως επέλεξε να πετάξει με την σειρά του την δική του σπόντα και είπε χαρακτηριστικά:

«Eγώ ξέρω ότι υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο και ένα μεγάλο φάουλ του Γρηγόρη, προφανώς έχω εσωτερική πληροφόρηση… αλλά δεν είμαι σε θέση, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να τα πω… Αλλά αν ισχύουν αυτά που ξέρω, ήταν φάουλ του… δεν μπορώ να πω όμως»!