Απίστευτο: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Γυναίκα χωρίς όνομα"! Θα "τυφλωθείτε" με το σαλόνι...

Βίντεο από το εσωτερικό του!

Απίστευτο: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Απίστευτο αλλά αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από την σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα" και σίγουρα θα "τυφλωθείτε" από το σαλόνι!

Υπάρχει βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού, όταν η συγκεκριμένη κυρία είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA! Μεταξύ άλλων η ηθοποιός δήλωσε πως: «Σαφέστατα νιώθω Ελληνίδα πια. Τη μισή μου ζωή την έχω περάσει στην Ελλάδα. Δεν έχω δεχτεί ρατσισμό και ρατσιστικά σχόλια. Οι άνθρωποι που συνάντησα ήταν άκρως φιλικοί, και ο απλός κόσμος και οι άνθρωποι του χώρου μου».

Ο λόγος για την Ταμίλα Κουλίεβα.

Απίστευτο: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Γυναίκα χωρίς όνομα'! Θα 'τυφλωθείτε' με το σαλόνι...

Δείτε το βίντεο

Ταμίλα Κουλίεβα: "Κλονίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι ο γιος μου..."

Μπήκε στα σπίτια πολλών τηλεθεατών πριν από 20 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να το κάνει μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στην απογευματινή ζώνη.

Σήμερα η Ταμίλα Κουλίεβα ανταποδίδει τη χάρη και μας υποδέχεται στο δικό της σπίτι, εξιστορώντας τη ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Στέφανο Καραντινάκη.

Η ηθοποιός εκμυστηρεύεται στο youweekly.gr ποιο ρόλο παίζει ο γιος της στην ζωή της αλλά και πως ένιωσε όταν ο νεαρός Στέφανος έφυγε από το σπίτι!

Ο γιος σας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Πρωταγωνιστικό, και πάντα θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι περήφανη γι’ αυτό το παιδί. Έχει μέταλλο, υπομονή και επιμονή, είναι ανεξάρτητος και ξέρει τι θέλει, τον θαυμάζω για τον τρόπο που σκέφτεται. Έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο, κάνει μεταπτυχιακό και δουλεύει σε μία εταιρεία πάνω στο αντικείμενό του.

Στον κ. Γρηγόρη Καραντινάκη τι θαυμάζετε;

Τον εκτιμώ πολύ και κάναμε μία κοινή διαδρομή στη ζωή, αλλά δεν είμαστε μαζί εδώ και καιρό. Με κάποιους ανθρώπους δεν χωρίζεις ποτέ βέβαια, η σχέση που χτίζεις συνεχίζει να υφίσταται, πόσω μάλλον όταν υπάρχει ένα παιδί.

Δυσκολευτήκατε όταν ο γιος σας έφυγε από το σπίτι;

Όταν συνειδητοποίησα ότι ο Στέφανος ανεξαρτητοποιήθηκε πλήρως, αυτό με κλόνισε αλλά το δέχτηκα με τεράστια χαρά. Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα απ’ όταν πήγε να σπουδάσει στην Πάτρα, γιατί τότε ήξερα ότι θα γυρίσει πίσω. Τώρα του ψωνίζω διάφορα και του το λέω (γέλια).

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η μεγάλη ανατροπή στον γάμο Έλλης - Άρη!

Σούπερ αποκλειστικό θέμα για την σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα έρχεται στον γάμο Έλλης - Άρη!

Πιο δημιουργικό καλοκαίρι από το φετινό δεν θα μπορούσε να έχει η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Κάθε βράδυ υποδύεται τη γλυκύτατη Εμιλυ στο θέατρο Λαμπέτη, κάνει πρόβες για τον ρόλο της Δήμητρας, στο νέο θεατρικό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ έχει ξεκινήσει και γυρίσματα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τα πεδία πολλά...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου


Πώς είναι το φετινό καλοκαίρι σου;

«Πρόβες, γύρισμα και παράσταση. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να κάνω διακοπές ούτε φέτος... αλλά όλα γίνονται για καλό».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρόμος από τον σεισμό στη διάρκεια της φωτογράφισης! (Βίντεο)

Πρωταγωνιστείς σε μια όμορφη παράσταση, που όμως θα περίμενε κανείς να δει χειμώνα.

«Αυτό ήταν το εγχείρημα του Γιάννη Καλλέα. Να κάνουμε μια πρόταση για κάτι διαφορετικό στην Αθήνα. Δεν χρειάζεται όλες οι καλοκαιρινές παραστάσεις να είναι με χορό και τραγούδι. Προσεγγίζει την άλλη όψη της ζωής, στην οποία ο σκηνοθέτης μας έχει δώσει μια γλυκιά νότα».

Πώς είναι η συνύπαρξη με τους άλλους κατοίκους της «Μικρής πόλης»;

«Περνάμε πολύ ωραία. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, έχουμε όλοι μια μεγάλη ανάγκη να κάνουμε την παράσταση ακόμα καλύτερη».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η μεγάλη ανατροπή στον γάμο Έλλης - Άρη!

Ποια είναι η Εμιλυ που υποδύεσαι;

«Είναι ένα κορίτσι αγνό. Η εικόνα που έχω για εκείνη στο κεφάλι μου είναι πως πρόκειται για ένα λουλούδι που ανθίζει σε μια έρημο. Που σπάει αυτό το ξερό τοπίο και ανθίζει. Επιλέγει όμως να μην ανέβει άλλο. Αναφέρει στην αρχή της παράστασης πως θέλει να βγάζει λόγους... Αν αυτό το κορίτσι λοιπόν υπήρχε στο σήμερα, σίγουρα θα σπούδαζε. Η Εμιλυ όμως αποτελεί μια τραγική φιγούρα καθώς αποφασίζει να μείνει στη μικρή πόλη για έναν έρωτα και να μην προχωρήσει την προσωπική της ανάγκη. Υποτάσσεται σε αυτό και πεθαίνει με τον πιο τραγικό τρόπο τελικά. Φέρνοντας στη ζωή ένα παιδί».

Θα έλεγες ότι το έργο του Thornton Wilder είναι επίκαιρο στις μέρες μας;

«Μιλάει για το μεγαλύτερο ζήτημα της ζωής. Πόσες φορές εσύ έχεις σκεφτεί στη ζωή σου αν όλα αυτά που κάνεις προλαβαίνεις να τα χαρείς; Τρέχουμε όλη μέρα, κάνουμε πράγματα και το βράδυ αναρωτιόμαστε αν χαρήκαμε καθόλου όλα αυτά. Είναι ανθρώπινο, γι’ αυτό είναι και τόσο διαχρονικό... Ισως πρέπει να σου στερήσουν κάτι για να φτάσεις σε αυτό το σημείο».

Εχεις φτάσει εσύ σε παρόμοια κατάσταση;

«Δεν κουράζομαι καθόλου με τη δουλειά μου γιατί μου αρέσει. Δεν νιώθω κούραση κάνοντας τρία διαφορετικά πράγματα την ημέρα. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που κι εγώ αναρωτιέμαι... τώρα καταλαβαίνω τι κάνω ή θα περάσουν τα χρόνια και θα τα βλέπω όλα αυτά σαν άλμπουμ; Ολα ανθρώπινα είναι».

Τον χειμώνα ωστόσο θα είσαι στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Οποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»!

«Πολύ δημιουργική χρονιά για μένα. Εκεί θα υποδυθώ τη Δήμητρα, μια κοπέλα σύγχρονη, οργανωτική, συναισθηματική και ιδιαίτερη... Το έργο είναι κωμωδία σε συναισθηματικούς τόνους και με πολλά κοινωνικά μηνύματα και αγάπη προς το διαφορετικό και ιδιαίτερο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι άσος σε αυτά. Εγώ εξεπλάγην με το κείμενο ακόμα και από την πρώτη ανάγνωση».

Παράλληλα έχεις και την Ελλη να διαχειριστείς.

«Πάμε για τη δεύτερη σεζόν...».

Πώς θα πορευτεί λοιπόν η Ελλη και πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει με τον Αρη;

«Την έχει ηρεμήσει αρκετά ο Αρης και η σχέση τους θα εξελιχθεί αρκετά. Βέβαια θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή κάποια στιγμή. Νομίζω πως η ανατροπή θα έρθει πριν τα... σκαλιά της εκκλησίας».

Η ανατροπή θα αφορά σε χωρισμό;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλήθεια. Πάντως ο Αρης θα παραμείνει στη ζωή της».

Και η σχέση της με την Κάτια έχει αρχίσει να αλλάζει...

«Εδώ και καιρό. Εχουν έρθει κοντά και είναι πιο αγαπημένες. Νομίζω πως έχει γίνει μια αντιστροφή ρόλων. Τόσα χρόνια ανησυχούσε η Κάτια τι κάνει η Ελλη και τώρα συμβαίνει το αντίθετο».

Τι θα γίνει όμως αν η Ελλη μάθει ότι η Μαρίνα είναι κόρη της Κάτιας;

«Ελα μου ντε... Δεν νομίζω πως θα με αφήσουν και πολύ να αγιάσω! Η Ελλη είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, δεν θα αλλάξει ως άνθρωπος».

Και με τον πατέρα της όμως φτιάχνουν τα πράγματα. Θα δεχτεί το παιδί που έκανε με τη Σοφία;

«Νομίζω όχι. Αφού είναι η μόνιμη απειλή. Δεν θέλει η Ελλη να μοιραστεί την περιουσία και σίγουρα δεν θέλει να μοιραστεί την αγάπη που της έχει. Αυτό κυρίως».

Θα νιώσει ποτέ η Ελλη ευτυχισμένη και πλήρης;

«Ευελπιστώ. Είναι σε ένα καλό δρόμο αυτή τη στιγμή. Εχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα που είχαν λείψει από τη ζωή της. Ο Αρης έχει βοηθήσει αρκετά σε αυτό. Το σημαντικό είναι πως έχει αρχίσει να γλυκαίνει με τη Μελίτη. Αυτό το παιδί πραγματικά είναι κάτι ιδιαίτερο... Η Κατερινούλα που την υποδύεται είναι απίστευτη επαγγελματίας και είναι μόνο 8 χρονών, δεν ξέρω από πού το έχει πάρει αυτό και πώς την έχουν μεγαλώσει. Τη χαζεύω όταν παίζει...».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Μόνο εδώ! Έχουμε το πρώτο επεισόδιο της σεζόν με φωτογραφίες!

Μόνο εδώ έχουμε το πρώτο επεισόδιο της σεζόν με φωτογραφίες, για την σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι η μεγάλη επιτυχία, που ξεπέρασε το 20% σε τηλεθέαση, να αρχίσει να προβάλλεται με ανανεωμένο καστ που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό... Το TV24 σας μεταφέρει εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η δεύτερη σεζόν μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, αλλά ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι ανεβασμένο καθώς την περασμένη σεζόν η σειρά τελείωσε σε κρίσιμο σημείο για όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού μας κατέγραψε και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που θα κάνουν για μια ακόμη φορά τα μηχανάκια της AGB να διαγράφουν άνοδο.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Σε πρώτη φάση θα δούμε τη Σοφία με το παιδί της αποφασισμένη να θέλει να εισχωρήσει στο σπίτι του Δημήτρη Μακρή. Εκείνος δεν μπορεί να της το αρνηθεί, αλλά η Ελλη θα φέρει σαφώς τις αντιρρήσεις της καθώς δεν θέλει κανείς να της στερήσει την αγάπη αλλά και τα χρήματα του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η συγκατοίκηση όμως είναι τετελεσμένη. Ισως τελικά η Ελλη να αρχίσει να δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ωστόσο, νέος άντρας θα εμφανιστεί στη ζωή της Μαρίνας και μάλιστα με καθόλου καλές προθέσεις. Η εξέλιξη όμως θα είναι διαφορετική καθώς εκείνος, ενώ σύμφωνα με το καλά οργανωμένο σχέδιό του θέλει να την καταστρέψει, το μόνο που θα κατορθώσει τελικά θα είναι να την ερωτευτεί. Η Μυρτώ (Εριέττα Μανούρη) θα είναι η νέα νταντά των παιδιών της Ελλης και του Κωστή. Αυτό που κανείς δεν θα γνωρίζει ή που τουλάχιστον θα αργήσει να γίνει γνωστό, είναι πως η κοπέλα αυτή είναι κόρη του Νίκου Γεωργίου (Κώστα Φαλελάκη), ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά την Κάτια Μακρή από το παρελθόν και θα εμφανιστεί στη ζωή της όταν εκείνη θα είναι πιο αδύναμη από ποτέ, όταν δηλαδή χάσει τη μνήμη της και όταν λίγο αργότερα θα μπει σε ψυχιατρείο. Θα έρθει όμως η στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν. Στο μεσοδιάστημα η Κλειώ θα ερωτευτεί τον Κωστή και μάλιστα θα καταφέρει να ζήσει μαζί του τον απόλυτο έρωτα, όταν όμως γνωρίσει τον Φώτη θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον δολοφόνο της μητέρας της. Σκοπός λοιπόν της ζωής της θα γίνει το να τον εκδικηθεί. Το γεγονός αυτό μπορεί και να φέρει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Κωστή, όμως εκείνη θα συνεχίσει απτόητη.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Γυναίκα χωρίς όνομα