Θυμάστε την σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Τον ερωτεύτηκαν όλες στο Τατουάζ!

Θυμάστε την σειρά

Θυμάστε την αγαπημένη σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι! Τον είχαν ερωτευτεί όλες...

Γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Πάτρας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως σιδεράς, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1, Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για 2 επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ"! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2012 στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, "Το Αμάρτημα της Μητρός μου" στον ANT1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου αποχώρησε από τη σειρά εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμών των ηθοποιών, ενώ τελικά δεν πληρώθηκε από τη σειρά λόγω χρεοκοπίας της εταιρίας παραγωγής. Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2015-2016 έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς Μπρούσκο. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν, στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην δραματική σειρά του ALPHA, Το Τατουάζ ερμηνεύοντας το ρόλο του Ορφέα Μακρή, ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Ο λόγος για το Νίκο Πολυδερόπουλο που έκανε ένα μικρό πέρασμα κι από την σειρά "Λόλα"!

Θυμάστε την σειρά 'Λόλα'; Είχε παίξει ηθοποιός από το 'Τατουάζ' και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Θυμάστε την σειρά 'Λόλα'; Είχε παίξει ηθοποιός από το 'Τατουάζ' και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός "πέταξε" το μπλε μαλλί και είναι άλλος άνθρωπος! Αδιανόητη μετάλλαξη!

Αδιανόητη μετάλλαξη γι αυτή την ηθοποιό της σειράς "Τατουάζ"! "Πέταξε" από πάνω της το μπλε μαλλί κι έγινε άλλος άνθρωπος!

Σίγουρα την θυμάστε! Στην αγαπημένη σειρά του ALPHA έπαιζε την "Σάσα" και εμφανιζόταν τόσο εκεί όσο και στην πραγματική της ζωή με πολύχρωμα μαλλιά! Άλλοτε τα είχε μπλε, άλλοτε ροζ.... Αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή στην ποιότητα κι έχει εμφανιστεί με μαύρο μακρύ μαλλί και είναι πραγματικά αγνώριστη!

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Δείτε την σήμερα:

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Κάνεις πλάκα: Πασίγνωστος ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Σας πάει κάπου το μυαλό;

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες... Υπήρχε μία διαφορά ηλικίας 11 χρόνων, στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30- 19 είναι δύο άλλοι κόσμοι... Ήμουν τότε πάνω στα φόρτε μου, στην τρέλα τη μεγάλη, τι να ξέρω κι εγώ;» παραδέχτηκε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε «Δεν λες ότι το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί να είναι χειρότερα τα πράγματα;».

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το

Για τη σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη, ανέφερε ο Απόστολος Γκέτσος «Και με την Ζωή και με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι, τους λάτρευα και τους δύο... Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος.

Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος, ανεξάντλητος, που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι είναι ο Αλέξανδρος ο Λυκουρέζος. Είναι απίστευτός άνθρωπος!».

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το

Έκανε, δε και μία μεγάλη αποκάλυψη για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και το πώς έγινε η πρόταση γάμου. «Το αποφασίσαμε εγώ και η Ζωή, απουσία της Μαρίας Ελένης, μετά την ρωτήσαμε... Μετά της κάναμε πρόταση. Την είχα δει, την είχα γνωρίσει και της λέω "Ρε συ, να παντρευτώ την Μαρία Ελένη;", μου λέει "Ναι ρε συ! Πως δεν το σκέφτηκα;", μου λέει η Ζωή. Την παίρνουμε τηλέφωνο, της λέμε "Μαρία Ελένη θες;" της λέω εγώ, μου λέει "Ναι". Κάτσε να ρωτήσουμε και τον Αλέξανδρο, μας λέει "Παιδιά δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά!", μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει "Ναι εντάξει, κανένα πρόβλημα"...».

Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!

Η μικρή Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι τόσο ίδιες που σίγουρα αν την δείτε θα πείτε.... «Όντως τώρα»;

Η «Λήδα» την πρώτη σεζόν του Τατουάζ δεν είχε μεγάλο ρόλο, αλλά αργότερα ο ρόλος της μεγάλωσε και ολοένα και περισσότερο και αγαπήθηκε πολύ μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha.

Η Τζουλιάνα παίζει στη σειρά με την… κούκλα μαμά της, την Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδύεται τη νταντά της. Η Τζουλιάνα έχει και μία αδερφή, σχεδόν δύο χρόνια μεγαλύτερη, την Ανδριάνα και μοιάζουν με δίδυμες!

Και οι δύο μικρούλες είναι φτυστές η μαμά τους και δεν έχουν πάρει μόνο την ομορφιά της, αλλά και… το ταλέντο στην υποκριτική, όπως φαίνεται!

Δείτε την αδερφή της «Λήδας» που κλέβει τις εντυπώσεις στο Τατουάζ και θα πάθετε πλάκα:
Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!Όντως τώρα; Η μικρή «Λήδα» από το «Τατουάζ» έχει αδερφή και είναι ίδιες!