Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το χαμόγελο αγγέλου είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα "τρελαθείτε"!

Έχουν κι ένα παιδί μαζί!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το χαμόγελο αγγέλου είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα
STORIES 06.10.2019 12:23

Αυτή η κοκκινομάλλα με το χαμόγελο αγγέλου είναι γυναίκα πρώην παίκτη του Master Chef! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα "τρελαθείτε" από το πόσο ταιριάζουν!

Είναι φουλ ερωτευμένοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μαζί έχουν κι ένα παιδάκι! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο σεφ δημοσιεύει φωτογραφίες της αγαπημένης του ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δείχνει την αγάπη του και τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της! Πόσο ζηλεύουμε... Φτου, φτου!

Η αλήθεια... γυμνή: Παίκτρια Master Chef μπήκε στην κουζίνα χωρίς να φοράει τίποτα! Δείτε φωτογραφίες!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το αγγελικό πρόσωπο είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα 'τρελαθείτε'!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το αγγελικό πρόσωπο είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα 'τρελαθείτε'!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το αγγελικό πρόσωπο είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα 'τρελαθείτε'!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το αγγελικό πρόσωπο είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα 'τρελαθείτε'!

Είναι, λοιπόν, σύντροφος του...

Σταμάτη Κωβαίου!

Master Chef: Αυτή η κοκκινομάλλα με το αγγελικό πρόσωπο είναι γυναίκα πρώην παίκτη! Αν δείτε τις φωτογραφίες θα 'τρελαθείτε'!

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τις φωτογραφίες...

Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τις φωτογραφίες από αυτόν τον πρώην παίκτη του Master Chef! Έχει πλέον... άλλο κεφάλι εντελώς!

Θυμάστε τον Σταμάτη Κωβαίο από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR; Σήμερα αν τον δείτε στο δρόμο το μόνο σίγουρο είναι πως θα κοιτάτε τα μαλλιά του αφού έχει κάνει μια από τις πιο extreme αλλαγές στην εμφάνισή του.

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας

Έχει αφήσει λοφίο στο μαλλί του και μάλιστα είναι πολύχρωμα! Απλά δείτε φωτογραφίες που βρήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram...

Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά το κορμί του Μανώλη Σαρρή με μαγιό!

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας

Master Chef: Αυτός ο πρώην παίκτης έχει... άλλο κεφάλι πλέον! Θα σας

Όσα πρέπει να ξέρουμε γι αυτόν:

Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνον είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία. Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος, αποφασιστικός και αστείος. Για τον Σταμάτη μέντορας σημαίνει έμπνευση, δημιουργία και εξέλιξη. Νιώθει υπερήφανος, που είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ανυπομονεί, με τη βοήθειά του, να φτάσουν πολύ ψηλά. Νιώθει απόλυτα έτοιμος για όλες τις αλλαγές και τα απρόβλεπτα, που θα συμβούν στο MasterChef και αν έφτιαχνε το πιάτο του έρωτα θα έκανε καβούρι Μπένεντικτ με καπνιστή πάπρικα. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ό,τι καλύτερο μαγειρικά μπορεί, θα δώσει όλη του την ενέργεια και θα βγάλει όλη του την εμπειρία για να δημιουργήσει. Πιστεύει πως με τη βοήθεια του μέντορα του, τα καλύτερα πιάτα θα τον φτάσουν στον τελικό. Για να συνεχίσει μέσα στο MasterChef θα σκέφτεται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του. Αν περιέγραφε τον εαυτό μου με μαγειρικό τρόπο, σίγουρα θα ήταν μπάτης, το χτυπητήρι της μπριζόλας!

MasterChef: Το απίστευτο ξέσπασμα του Κωβαίου μετά την αποχώρηση του! «Εγώ αυτό δεν το μπορούσα...»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε ο Σταμάτης Κωβαίος μετά την αποχώρηση του από το MasterChef και ξέσπασε.

Αναφέρθηκε στα όσα έγιναν και ακούστηκαν μέσα στο παιχνίδι του Star. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν ανέφερα τον Μάνο στο γράμμα κατά λάθος, πάνω στην συναισθηματική μου φόρτιση, δεν έγινε εσκεμμένα. Με κανένα παιδί δεν είχα ποτέ τίποτα, δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι με 21 άτομα, με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Όσο περνούσε ο καιρός και με τον Παντελή και με τα άλλα παιδιά είπαμε κάποια πράγματα στο σπίτι, είδαν τι άνθρωπος είμαι και αυτό φάνηκε στην πορεία του παιχνιδιού. Γενικά ήμουν πολύ ειλικρινής, δεν κρύφτηκα πίσω από τις κάμερες, ότι έλεγα το έλεγα μπροστά στην κάμερα.

undefined

Να σας θυμίσουμε το αποκλειστικό μας για το MasterChef το οποίο διακόπτεται!

Με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τεστ δημιουργικότητας. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας γιατί και ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι και παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν μέσα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef;

undefined

Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα μέσα. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά, σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά επέλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ότι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω στον εξώστη, πάνω από ένα παιδί και το βοηθούσα. Τρεις μήνες τους μαγείρευα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα όλους στο τραπέζι για να φάμε μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει να κάτσουμε μαζί εδώ σε εσάς ή όπου θέλει και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κλίκα, να μιλήσουμε για μένα, να είμαι κι εγώ μπροστά όμως», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κωβαίος.

Βίντεο αποκάλυψη: Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια!

Το "σπίτι" του Master Chef βρίσκεται ανάμεσα σε ερείπια και στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο - αποκάλυψη!

Αναρωτιέσαι που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ελληνικού σόου μαγείρικης; Σου έχουμε την απάντηση, αφού η ομάδα κινηματογράφησης UP DRONES κατέγραψε την τοποθεσία με μοναδικό τρόπο χάρη στη χρήση drones και παραθέτει και ιστορικά στοιχεία για το πανέμορφο αυτό μέρος!

Μίλαμε, φυσικά, για τα παλιά και εγκαταλελειμμένα, πλέον, Μεταλλεία του Λαυρίου. Πιο, συγκεκριμένα για το Τεχνολογικό και Βιομηχανικό πάρκο Λαυρίου, ένα μοναδικό μέρος λόγω της υψηλής αισθητικής του!

Master Chef 4: Πότε επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες; Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα! (Βίντεο)

Το Τεχνολογικό και Βιομηχανικό πάρκο Λαυρίου έχει μια ιδιαίτερη ιστορική σημασία και ομορφιά, αφού αποτελλεί μια ξεχωριστή πρόταση για τη φιλοξενία συνεδρίων, εκθέσεων, πολλιτιστικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Η ιστορία της περιοχής, η βιομηχανική παράδοση, αλλά και ο πλούτος των μνημείων αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την προσέλκυση επισκεπτών! Λίγα περισσότερα λόγια για το που είναι το σπίτι του Master Chef!

Το Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου ιδρύθηκε στη θέση της παλαιάς Γαλλικής Εταιρείας Λαυρίου (Compagnie Française des Mines du Laurium) το 1992, με πρωτοβουλία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και με τη συνεργασία και στήριξη των φορέων της κοινωνίας του Λαυρίου, της Ελληνικής Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου περιλαμβάνουν συνεδριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας περίπου 1.280 τ.μ.. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν όλο το χρόνο και διαθέτουν επίσης χώρο εστίασης, καφετέρια, όπως επίσης και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Το ΤΠΠΛ διαθέτει επίσης υπαίθριο θέατρο 700 θέσεων και εκτεταμένους κήπους, οι οποίοι προσφέρονται για εκδηλώσεις, όπως και χώρο στάθμευσης.

Οι εγκαταστάσεις του ΤΠΠΛ περιλαμβάνουν βιομηχανικούς, εργαστηριακούς και επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής αξίας, οι οποίοι χτίσθηκαν στην πλειονότητά τους κατά τη χρονική περίοδο 1875-1940 και εξακολούθησαν να στεγάζουν βιομηχανική δραστηριότητα μέχρι το 1988.Στα 120 χρόνια βιομηχανικής λειτουργίας τους, τα κτίρια του ΤΠΠΛ υπέστησαν σημαντικές κτιριακές μετατροπές, συμπληρώσεις και προσθήκες, προκειμένου να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της τεχνολογικής εξέλιξης.

Σήμερα το Πάρκο διαθέτει ενιαίο χώρο 245 στρεμμάτων, ο οποίος περιλαμβάνει 41 κτιριακές μονάδες συνολικού εμβαδού 25.000 τ.μ., που έχουν διατηρηθεί διατηρητέα μνημεία από το Υπουργείο Πολιτισμού. Τα βιομηχανικά κτίρια έχουν ανακατασκευαστεί συνδυάζοντας την καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία με τη λειτουργικότητα. Από τον περασμένο Ιούλιο, φιλοξενούνται από το Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο στους χώρους του ΤΠΠΛ καλλιτεχνικές και συνεδριακές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και διάφορα events, μεταξύ των οποίων και τηλεοπτικά γυρίσματα, όπως το σίριαλ «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Πιο συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2005 έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 40 εκδηλώσεις. Ο χώρος έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, 5 φωτογραφίσεις (κυρίως μόδας), 5 παρουσιάσεις προϊόντων, 7 meeting μεγάλων εταιρειών, περίπου 15 κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και μουσικά γυρίσματα, 2 συναυλίες, 2 γυρίσματα video clip κλπ.

Δες τα εκπληκτικά πλάνα εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef: Αυτό το αγγελικό πρόσωπο είναι κόρη κριτή και δεν σας πάει το μυαλό ποιανού! Δείτε...

Master Chef: Αγνώριστη και... νεότερη αυτή η παίκτρια! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share