Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!

Είχε γράψει ιστορία με τον ρόλο του!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης «έφυγε» μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα, αφού είχε γράψει ιστορία με τον ρόλο του!

Το τραγικό τέλος για εκείνον γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.... Ωστόσο, οι φανς της σειράς θα τον θυμούνται για πάντα!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για τον Σωτήρη Βάγια! Ποιος ήταν όμως ο ηθοποιός και ποιον ρόλο έπαιξε;

Ο «Μάνθος Φουστάνος» έκανε την αποκάλυψη για την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη»! (Βίντεο)

Ο Σωτήρης Βάγιας ήταν ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Ο Σωτήρης Βάγιας συνήθιζε να κυκλοφορεί στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».
Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια» Στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο ίδιος έπαιξε τον σκηνοθέτης Γιάννη Μαυρέας, που ερωτεύτηκε η Ελένη και είχε έναν σκύλο, τον Τσέχοφ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!
Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε μόνος μέσα στο αμάξι του! Σίγουρα τον θυμάστε ακόμα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η μεγάλη «νίκη» της Ματίνας 20 χρόνια μετά! Τα κατάφερε και...

Η «Ματίνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης, και η μεγάλη «νίκη» 20 χρόνια μετά! Τα κατάφερε και... Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις!

Η Ελένη Ράντου και η Καλλιρρόη Μυριαγκού συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο και η ερώτηση είναι κατά πόσο οι θεατές τις ταυτίζουν με τους ρόλους που είχαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Η Ελένη, μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει....

Θυμάστε τον «χαρτοπαίκτη» του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

«Όταν βλέπουν την παράσταση, ξεχνούν εντελώς το Κωνσταντίνου και Ελένης και βλέπουν μια ιστορία που τους συνεπαίρνει κι αυτό είναι άλλο ένα μέσα μου που λέω «σε νικήσαμε». Νικήσαμε τη δική μας ιστορία ουσιαστικά. Αλλά είναι ωραίο να φτιάχνεις μια καινούρια ιστορία, να έχεις τη δυναμική να πεις ότι «όχι, δεν θα εγκλωβιστώ στην παλιά ιστορία και όταν εμφανιστούμε με την Καλλιρρόη δεν θα είναι αυτή η ιστορία, θα είναι μια άλλη»…»

«Η Ελένη Βλαχάκη 20 χρόνια μετά μπορεί να φέρει και θλίψη. Η ανεμελιά θέλει μια ηλικία για να είναι αστεία. Μετά από μια ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται και θλιβερό», αναφέρει!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την δικηγόρο την θυμάστε; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε!

Την δικηγόρο την θυμάστε από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε.

Μετά το τέλος του κωμικού σήριαλ στο οποίο είχαν ταυτιστεί οι τηλεθεατές με πολλούς χαρακτήρες, η συγκεκριμένη ηθοποιός κάνεις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, ενώ δεν την έχουμε δει ούτε στην τηλεόραση.

20 χρόνια μετά την σειρά, φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Γκλόρια, δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Σκούπα».

Η Έλλη Ρούσσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη, στην πραγματική ζωή, Ελένη Φίλιππα, έχει αλλάξει πολύ, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τους Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου, από την πιο επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα οι ηθοποιού του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ήταν οι μαθητές του καθηγητή της Βυζαντολογίας ή όπως τον αποκαλούσε η Ελένη του «Κατακουζήνα», με τους οποίους ήταν πολύ αυστηρός.

Ήταν επίσης, οι αιώνιοι φοιτητές του, αφού δεν διάβαζαν καθόλου και δεν περνούσαν το μάθημα του. Μάλιστα, ο ένας ήταν τρελά ερωτευμένος με την Ελένη Βλαχάκη.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και πώς είναι σήμερα η "Αλέκα"! Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο "οινοχόος"!

Τι κάνουν σήμερα όμως; Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες τους!

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης

Τον «Πύρο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον θυμάστε; Σήμερα δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Τον «Πύρο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον θυμάστε; Σήμερα ο επιτυχημένος ηθοποιός που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε λόγω του ρόλου του, δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον ρόλο του «Πύρου» του Αλβανού που έκλεψε ένα σαλάμι από το μαγαζί και έτρεξε στην μονοκατοικία στο Μαρούσι για να κρυφτεί. Χαρακτηριστική του ατάκα που μένει μέχρι και σήμερα η «Φάε με Πύρο, φάε με».

Αυτή την ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» την θυμάστε; Σήμερα δεν θα την αναγνωρίζαμε ούτε και εμείς!

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος

Ο Τάσος Παλαντζίδης μετά τον guest ρόλο του στη σειρά είδε μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά.

Πρόσφατα, έδωσε το παρών στο Θέατρο Άλσο όπου πόζαρε στο φακό μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Κωνσταντίνου και Ελένης Πύρος

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Το Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το 1998 και διήρκεσε δύο σεζόν (έως το 2000).

Μετά από 21 χρόνια βλέπουμε ακόμη την συγκεκριμένη σειρά με την ίδια ευχαρίστηση, έχοντας μάθει σχεδόν απέξω τις ατάκες από όλες τις σκηνές.

Λίγο πολύ έχουμε δει τους πρωταγωνιστές πως είναι σήμερα μετά από 21 χρόνια, έχουμε όμως καιρό να συναντήσουμε τον οινοχόο, όπως τον αποκαλούσε και ο κύριος Κατακουζινός, Νικόλα Βαρθακούλια.

Θυμάστε την Ιωάννα από το My Style Rocks; Ποζάρει με μαγιό και ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη!

Ο barman και φίλος της Ελένης και της Πέγκυς, καθώς και απωθημένο της Ματίνας, έχει πια μεγαλώσει, όπως όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Στέργιο Νενέ να διασκεδάζει σε γνωστό bar της πρωτεύουσας και θα λέγαμε πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του.

Εσείς τι λέτε; Θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τον κούκλο γυμναστή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι 18 χρόνια μετά και θα πάθετε πλάκα!

Τον γνωρίσαμε όλοι ως σέξι γυμναστή στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», όταν έκανε ένα γκεστ στο επεισόδιο «Στα όρη στ’ άγρια βουνά».

Ο Ευδόκιμος Τσολακίδης ήταν ο Στέφανος που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα όταν γυρίστηκε το επεισόδιο ο Ευδόκιμος Τσολακίδης ήταν 37 ετών και με την παρουσία του έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά ο Ευδόκιμος είναι πλέον 55 ετών του και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική αλλά δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με την τότε εικόνα του!

Δείτε τον: