Ατζούν Ιλιτζαλί: Το τροχαίο που στοίχισε την ζωή των γονιών του - «Ήμουν μουδιασμένος και ανήμπορος»!

Η στιγμή που στιγμάτισε τη ζωή του!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Το τροχαίο που στοίχισε την ζωή των γονιών του - «Ήμουν μουδιασμένος και ανήμπορος»!

Για το τροχαίο που στοίχισε την ζωή των γονιών του είχε μιλήσει ο Ατζούν Ιλιτζανί. «Ήμουν μουδιασμένος και ανήμπορος», είχε εξομολογηθεί.

Το σοβαρό τροχαίο που είχε ο Τούρκος παραγωγός πριν λίγες ώρες, δεν ήταν το μόνο που στιγμάτισε τη ζωή του.

Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο Πρώτο Θέμα δύο τραγικά τροχαία τον έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα. Στο ένα έχασε τους γονείς του ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η κορούλα του η οποία ήταν και η μόνη που επιβίωσε.

«Φαντάσου, παντρεύτηκα για πρώτη φορά στα 20 μου. Έναν χρόνο αργότερα έχασα τους γονείς μου σε ένα τραγικό δυστύχημα. Σκέψου ότι η κόρη μου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και η μόνη που επιβίωσε. Χώρισα και για έναν χρόνο δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Ήμουν σε κατάθλιψη, απόλυτα μουδιασμένος και ανήμπορος», είχε εξομολογηθεί στη δημοσιογράφο Νεφέλη Λυγερού στην όποια τόνισε πως η ατυχία του δεν είχε τελειώσει εκεί, καθώς σε τροχαίο με τη μηχανή του έχασε τον καλύτερο του φίλο και ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρους μήνες.

«Τα βάσανά μου, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Όταν ήμουν 23 ετών πτώχευσα… Και άκου και το άλλο: λίγο αργότερα είχα ένα φρικιαστικό ατύχημα με τη μηχανή μου, όπου ένας αγαπημένος φίλος μου πέθανε κι εγώ έμεινα στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρους μήνες» είχε εξομολογηθεί ο Τούρκος παραγωγός.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Εικόνες σοκ από το αμάξι του μετά το τροχαίο!

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες σοκ από το αμάξι του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το τροχαίο! Ο ίδιος, ζει από θαύμα!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ατζούν Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ατζούν, λίγο μετά το τροχαίο, έκανε ανάρτηση στα social media, που ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Ατζούν Ιλιτζαλί - έκτακτο: Σε θρίλερ εξελίσσεται το καλοκαίρι του! Τι συμβαίνει;


Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δείτε τις:

Ατζούν Ιλιτζαλί: Εικόνες σοκ από το αμάξι του μετά το τροχαίο!Ατζούν Ιλιτζαλί: Εικόνες σοκ από το αμάξι του μετά το τροχαίο!

Τροχαίο σοκ για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Ποια η κατάστασή του;

Ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε τροχαίο ατύχημα! Ποια η κατάστασή του; Έκτακτο!

Ο ίδιος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Τροχαίο σοκ για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Ποια η κατάστασή του;

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα! Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί! Περισσότερα σε λίγο!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Έμπλεξε με τις Αρχές! Τι συνέβη;

Μοιάζει αδιανόητο αλλά είναι αληθινό! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έμπλεξε με τις Αρχές και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι άνδρες των Λιμενικών Αρχών στη Χίο σταμάτησαν τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό για έλεγχο στο λιμάνι της Αγίας Ερμιόνης, όπου είχε κλείσει τραπέζι σε ταβέρνα του οικισμού. Στο σκάφος επέβαιναν μαζί με τα παιδιά του και φίλοι του Ατζούν.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για… καρφωτή από ανταγωνιστές του ιδιοκτήτη της εν λόγω ταβέρνας, επειδή ο Ατζούν τού κάνει μεγάλους λογαριασμούς στην ταβέρνα που συνηθίζει να τρώει (άνω των 600 ευρώ).

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Απόβαση στην Μύκονο! Βόλταραν στα σοκάκια με τον Ατζούν!

Μάλιστα η καταγγελία για έρευνα στο σκάφος του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία, που στην χώρα μας έχει γίνει γνωστός από το Survivor έγινε με αφορμή το γεγονός ότι στην Αγία Ερμιόνη στην Χίο οι διακινητές προσφύγων και μεταναστών έχουν βρει το τέλειο άλλοθι προκειμένου να αιτιολογήσουν την παρουσία τους εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά και να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, που δεν είναι άλλη από το να αφήσουν σε στέρεο έδαφος το ανθρώπινο εμπόρευμά τους.

Με πρόσχημα ότι πάνε να φάνε σε κάποιο από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της περιοχής που φημίζονται για το ψάρι τους, βρίσκουν την ευκαιρία να αποβιβάσουν καραβάνια ταλαιπωρημένων ψυχών που έχουν πληρώσει αδρά για τη μετάβασή τους ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.