Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Σεισμός» από την αποκάλυψη 23 χρόνια μετά! «Είδα ξαφνικά στο μπράτσο της ότι....»

Το μυστικό πριν τον θάνατο για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Σεισμός» από την αποκάλυψη 23 χρόνια μετά! «Είδα ξαφνικά στο μπράτσο της ότι....»

«Σεισμός» από την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 23 χρόνια μετά! «Είδα ξαφνικά στο μπράτσο της ότι....» αναφέρει ο Φώτης Μεταξόπουλος!

Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκάλυψε στην Espresso και στον Αλκίνοο Μπούνια, μυστικά για τις εμφανίσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πασίγνωστη ηθοποιός είχε σχέση με τον αδερφό της! Δείτε το πρόσωπό της...

«Είχα δει τη Συνοδινού στην «Ιουλιέτα» να είναι νορμάλ και μετά βλέπω την Αλίκη στον ίδιο ρόλο, κάθε βράδυ που ήταν στο μπαλκόνι να κλαίει με δάκρυ-κορόμηλο. Ρωτάω «πού το βρίσκει τόσο δάκρυ κάθε βράδυ;» και μου λένε «βάζει λεμόνι». Η Αλίκη ήταν δαιμόνια» λέει ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Συνεχίζοντας την παραστατική του διήγηση προσθέτει «Μια φορά σε μια ταινία την είχα ανεβάσει σε ένα τραπέζι και χόρευε με τα χέρια ψηλά. Παρατηρώντας την καλά διαπίστωσα ότι στα μπράτσα της υπήρχε μια χαλάρωση των μυών και διέκοψα το γύρισμα. Την κάλεσα στο καμαρίνι και της έδειξα στον καθρέφτη την άσχημη εικόνα των χεριών της. Μόλις το είδε με ρωτάει έντρομη «και τώρα τι κάνουμε»; Της λέω «μη σε νοιάζει» και της δείχνω μια άλλη κίνηση με τα χέρια στην ανάταση. Με αγκάλιασε, με φίλησε και από τότε δεν έκανε τίποτα χωρίς να με συμβουλευτεί, μέχρι τον θάνατό της»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το συγκλονιστικό τελευταίο φιλί στον άντρα της! Ντοκουμέντο λίγο πριν «φύγει»...

Ντοκουμέντο λίγο πριν «φύγει» η Αλίκη Βουγιουκλάκη με το συγκλονιστικό τελευταίο φιλί στον άντρα της! Το σπάνιο βίντεο στην δημοσιότητα!

Οι δυο τους αποτέλεσαν το απόλυτο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Οι τηλεθεατές τους λάτρεψαν, ενώ το διαζύγιό τους δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί στις συνειδήσεις τους. Το κοινό τους ήθελε πάντα μαζί και δεν ξεπέρασε τον χωρισμό τους!

Ο λόγος, φυσικά, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ οι οποίοι παρά τους καυγάδες και τον ανταγωνισμό που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους, οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη ενώ εννέα χρόνια αργότερα τα δημοσιεύματα θα έγραφαν για τη σκληρή αντιδικία τους με αφορμή το διαζύγιό τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήθελε να τον δει τελευταία φορά...» Σπαραγμός από την επιθυμία της!

Όταν τα χρόνια πέρασαν, οι τόνοι έπεσαν και η βαθιά αγάπη που τους ένωνε κατάφερε να νικήσει οποιαδήποτε διαφωνία ή ασυμφωνία.

Στο παρακάτω βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ». Μάλιστα, δε δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα τη στιγμή που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Ήταν το τελευταίο τους τηλεοπτικό φιλί. Έναν χρόνο μετά, η Αλίκη θα έφευγε για πάντα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πλήρης εγκατάλειψη στον τάφο του άντρα της! Οι εικόνες ντροπής....

Πλήρης εγκατάλειψη στον τάφο του άντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Οι εικόνες ντροπής που σοκάρουν!

Περίπου 19 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που «έφυγε» από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχάηλ.

Η τελευταία κατοικία του άντρα που σημάδεψε όσο κανένας την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείχνει σημάδια εγκατάλειψης. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε γνωστό περιοδικό, πρασινάδες έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τον περιποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει το καντήλι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις ταινίες του, οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.

Όταν ο ηθοποιός «έφυγε» στην κηδεία του εκτός από τον γιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους συγγενείς του βρέθηκαν και χιλιάδες θαυμαστές του για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η ζωή του Δημήτρης Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ μετά τον θάνατό του σχολιάστηκε και η διαθήκη του, η οποία δεν περιλάμβανε τον γιο του, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ακολούθησε διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό του… Δείτε τις εικόνες από τον τάφο του:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πλήρης εγκατάλειψη στον τάφο του άντρα της! Οι εικόνες ντροπής....Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πλήρης εγκατάλειψη στον τάφο του άντρα της! Οι εικόνες ντροπής....

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η «υιοθετημένη κόρη» της! Δείτε το πρόσωπό της!

Αυτή είναι η «υιοθετημένη κόρη» που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Δείτε το πρόσωπό της και τα λόγια αγάπης με τα οποία μιλούσε για εκείνη....

«Για πολλά χρόνια νομίζω ότι δεν είχα πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα και ηλικιακά, αλλά και ως προς το τι θέλω να κάνω. Ήμουν με το ένα πόδι, έλεγα πως η ζωή έχει κι άλλα πράγματα, με κόστος φυσικά. Έλεγα ότι δεν μπορώ και να επενδύσω στην οικογένεια, αλλά να κάνω και καριέρα γιατί όσες γυναίκες είχα δει που θαύμαζα και είχαν καριέρα, δεν ήταν πολύ καλή η οικογενειακή τους ζωή.

Ρένα Βλαχοπούλου: Αυτά τα λεφτά έπαιρνε η δεύτερη καλύτερη ηθοποιός μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ήταν σαν να μην είμαι ελεύθερη εγώ να αποφασίσω για εμένα. Είχα και λίγο παιδική συμπεριφορά ενδεχομένως. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη συνδέθηκα τόσο πολύ, σαν να ήταν η μαμά μου. Οπότε εγώ ως κόρη, έπρεπε να βγω αλλιώς, για να διεκδικήσω το δικό μου κομμάτι και τη δική μου θέση. Αυτό επειδή δεν είχα την ωριμότητα να το διαχειριστώ καλά, ήταν σαν να με έτρωγε μέσα μου. Η φήμη μου ήταν πιο μπροστά από εμένα. Ήταν λίγο άδικο για εμένα», είχε αναφέρει η ίδια!

Ποια είναι η «κόρη» της Αλίκης - Το όνομα της

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν το χαριτωμένο κοριτσάκι που πόζαρε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη αρχές της δεκαετίας του ’80.

Γνωρίστηκαν το 1981 λόγω, στην οντισιόν για το θεατρικό μιούζικαλ «Άννυ» που θα ανέβαινε στην Αθήνα.

Η Αλίκη την επέλεξε ανάμεσα σε 6.000 κορίτσια που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Όμως ήταν η Άριελ που θα κέρδιζε αμέσως την προσοχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον ρόλο της 9χρονης Άννυ.

Άριελ Κωνσταντινίδη. Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά, τα λεπτά χαρακτηριστικά και το αθώο και ναζιάρικο βλέμμα, σαν να επρόκειτο για την ίδια της την κόρη! Ένα κορίτσι που ενσάρκωνε την ιδανική φυσιογνωμία και την απαραίτητη σκηνική παρουσία για να υποστηρίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η Βουγιουκλάκη τη λάτρευε και της είχε μεγάλη αδυναμία. Συχνά μάλιστα την αποκαλούσε «υιοθετημένη κόρη» της! Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε. Η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική και έκανε αθόρυβα, συγκροτημένα βήματα σε τηλεόραση και θέατρο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα την βρείτε! Το κοριτσάκι που πόζαρε δίπλα της είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός!

Το κοριτσάκι που πόζαρε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός και δεν θα την βρείτε με τίποτα σίγουρα!

Εκείνη την εποχή ήταν το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιά και περισσότερα από 6 χιλιάδες κοριτσάκια διεκδικούσαν τον ρολό της Άνι. Τελικά η Άριελ μετά από πολλές οντισιόν κέρδισε τον ρόλο και έγινε η μικρούλα για την οποία ήθελαν να μάθουν τα πάντα, μια και έγινε το πιο αγαπητό κορίτσι όλης της Ελλάδας.

Είμαστε στο 1981 και το όμορφο ξανθό κοριτσάκι είναι η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη. Η Αλίκη αποφάσισε να ανεβάσει το διάσημο μιούζικαλ «Άνι» και έψαχνε το κοριτσάκι που θα έπαιζε το ρόλο της 9χρονης ορφανής που στο τέλος την υιοθετεί ένας μεγιστάνας.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα την βρείτε! Το κοριτσάκι που πόζαρε δίπλα της είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «Άνι» ανεβαίνει και πάλι φέτος στη θεατρική Αθήνα, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Άννα Παναγιωτόπουλου και την Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Θέατρον». Το κοριτσάκι που θα παίξει τον ομώνυμο ρόλο ακόμη αναζητείται. Αξίζει να αναφερθεί πώς στην τότε παράσταση την μεγαλύτερη φίλη της Άνι έπαιζε η 13χρονη Τάνια Τρύπη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα την βρείτε! Το κοριτσάκι που πόζαρε δίπλα της είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα την βρείτε! Το κοριτσάκι που πόζαρε δίπλα της είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μπει ανάμεσα σε γνωστό παντρεμένο ζευγάρι! Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα!

Είχε μπει ανάμεσα σε γνωστό παντρεμένο ζευγάρι η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα! Αποκάλυψη τώρα!

Μια ιστορία που λίγη γνώριζαν για το παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού!

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε πως ο άνδρας της υπήρξε άπιστος και μάλιστα διατηρούσε σχέση με την συνάδελφό της και μεγάλη σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μπει ανάμεσα σε γνωστό παντρεμένο ζευγάρι! Αυτό είναι το πρόσωπο του άντρα!

Ο σύζυγός της, Αριστείδης Καρύδης, όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οπως, όμως, διευκρίνισε η... παράλληλη σχέση συνέβη όταν ο γάμος τους είχε τελειώσει τυπικά και ήταν απλά ακόμη... παντρεμένοι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η "σχέση" της με γνωστό υπουργό! Αποκάλυψη τώρα για την ιστορία που δεν γνώριζε κανείς...

Αποκάλυψη τώρα για την ιστορία που δεν γνώριζε κανείς! Όλες οι λεπτομέρειες για την "σχέση" που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με γνωστό υπουργό!

Ενα άγνωστο περιστατικό που συνδέει την ηθοποιό και τον γνωστό υπουργό αποκάλυψε ο αδελφός της ηθοποιού, Τάκης, πριν από κάποια χρόνια...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο! Τι γράφτηκε με κόκκινα γράμματα στον τάφο της;

«Γυρίζαμε τη ''νεράιδα και το παλικάρι'' στην Κρήτη. Συμπτωματικά εκείνο το μεσημέρι ήρθε και ο Παττακός για μια περιοδεία στην Κρήτη. Το απόγευμα η πλατεία είχε γεμίσει κόσμο και πάνε οι γραμματείς του Παττακού και του λένε ''κύριε αντιπρόεδρε, έχει κόσμο έξω, πρέπει να βγείτε να χαιρετίσετε''», είπε ο Τάκης Βουγιουκλάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου του βιβλίου για την ζωή της πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η

«Βγαίνει ο Παττακός στο μπαλκόνι και με το που πάει να σηκώσει το χέρι ακούγεται από κάτω ''Αλίκη, Αλίκη'' και έκανε μεταβολή και μπήκε μέσα», πρόσθεσε.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Αποκάλυψη τώρα! Ο άντρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Στις 29 Αυγούστου του 1934 γεννιέται σε μία συνοικία στον Πειραιά το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Η συμφιλίωση μετά τον καυγά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Από τα εφηβικά του ακόμα χρόνια, γνώριζε πως η υποκριτική ήταν ο δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει και έτσι αποφασίζει να δώσει κρυφά εξετάσεις, στις οποίες πέτυχε και πέρασε στο Εθνικό. Εκεί γνωρίζει την θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη, που έμελλε να γίνει η μελλοντική του σύζυγος, όχι όμως και… η μοναδική.

Στην αρχή της καριέρας του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε σχέση με την Δέσπω Διαμαντίδου με την οποία δεν έκανε ποτέ το "επόμενο βήμα".

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύεται τον ηθοποιό στις 18 Ιανουαρίου 1965 και αποκτούν μαζί έναν γιο, τον Γιάννη. Παίζουν μαζί σε πολλές ταινίες και κατακτούν ως ζευγάρι την καρδιά του ελληνικού κοινού. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η «Μανταλένα», «Η Αλίκη στο Ναυτικό», «Αχ αυτή η γυναίκα μου».

Οι γυναίκες μετά την Αλίκη

Το 1975 ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χωρίζει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και παντρεύεται με την Νανά Ειλικρινή, με την οποία μένει μαζί έως το 1990, οπότε και χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Τελευταία σύντροφος του ηθοποιού ήταν η Νάντια Μουρούζη, η οποία πλέον είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας της ήταν σε σχέση και με άλλη πασίγνωστη ηθοποιό! Δείτε την...

Στις 8 Αυγούστου του 2004 ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παθαίνει έμφραγμα του μυοκαρδίου και αφήνει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.