Πάολα: Το πραγματικό της πρόσωπο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Αντέχετε;

Πάολα: Το πραγματικό της πρόσωπο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το πραγματικό της πρόσωπο, τραγουδίστριας, Πάολα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε;

Όταν ανεβαίνει στην πίστα καταφέρνει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της..Η παρουσία της πάντα εντυπωσιακή και προσεγμένη.... Είναι από τις αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες στον καλλιτεχνικό χώρο! Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να γεμίζει το μαγαζί και όλος ο κόσμος να διασκεδάζει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες....

Τι γίνεται όμως όταν όλα τα φώτα σβήσουν και αποχωριστεί το βαρύ μακιγιάζ στο πρόσωπο της; Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ:

"Φωτιά" το τσιφτετέλι Πάολας και Μελίνας Ασλανίδου! Βίντεο ντοκουμέντο!

Πάολα: Το πραγματικό της πρόσωπο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πάολα: Το πραγματικό της πρόσωπο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Ο αριθμός της πραγματικής της ηλικίας θα σας "στείλει"!

Πλάκα κάνεις τώρα! Αυτός είναι ο αριθμός της πραγματικής ηλικίας της Πάολα και θα σας "στείλει"! Δεν σας πάει με τίποτα το μυαλό!

Είναι λαμπερή, μέσα στην ενέργεια και έχει κορμάρα! Με κάθε της εμφάνιση κάνει το κοινό να παραληρεί! Ποια είναι όμως η τραγουδίστρια και τι ξέρουμε γι αυτήν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Βικιπαίδια, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 άρα είναι 37 ετών, στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.[2] Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».[3] Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013[εκκρεμεί παραπομπή]. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.

Στις 8 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα

Πάολα: Έχει αυτοκίνητο που θα ζήλευε κάθε άντρας! Είναι πανάκριβο! Δείτε το...

Δείτε το αυτοκίνητο της Πάολα! Είναι πανάκριβο και θα το ζήλευε σίγουρα κάθε άντρας...

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού και έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Ωστόσο, μάθαμε πως το αυτοκίνητό της έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά από τα video clip της και δεν το ξέραμε! Δεν σας πάει το μυαλό τι μάρκα είναι.

Η Πάολα έχει στην κατοχή της Bentley Continental.

Η Πάολα στο Μπάκιγχαμ! Η διαμονή, τα 2.000 ευρώ και οι φωτογραφίες καλοπέρασης!

Πάολα: Έχει αυτοκίνητο που θα ζήλευε κάθε άντρας! Είναι πανάκριβο! Δείτε το...

Μάλιστα, όταν η ίδια είχε ερωτηθεί αν θεωρεί προκλητική την κίνησή της να αγοράσει στις μέρες μας ένα τόσο ακριβό αμάξι, είχε δηλώσει πως όπως οι άλλοι αγοράζουν σπίτια, έτσι ακριβώς εκείνη θέλησε να δώσει τα χρήματά της επενδύοντας σε ένα καλό αυτοκίνητο.

Η ατάκα της «Και τι να κάνω; Να πηγαίνω με το Datsun στο μαγαζί;», έγραψε ιστορία.

Πάολα, μόνο εσύ!

Πάολα: Σε κατάσταση σοκ! Εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία!

Σε κατάσταση σοκ η τραγουδίστρια, Πάολα! Βρέθηκε εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία και τα ντοκουμέντα ανατριχιάζουν! Τι ακριβώς συνέβη;

Τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται σίγουρα η Πάολα ως μία από τις πιο τρομακτικές της ζωής της αφού την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας και ενώ έξω μαινόταν η κακοκαιρία, πλημμύρισαν τα πάντα και έπρεπε να φύγει, μαζί με τους περίπου 1000 θαμώνες του μαγαζιού.

Η βροχή έξω έπεφτε για περίπου τρεις ώρες με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 1000 και πλέον θαυμαστές της Πάολας που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στις ερμηνείες της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να βγουν και να φύγουν και έτσι έπρεπε να καλέσουν την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.