Κόκκινο Ποτάμι: Αδιανόητο! Το σπίτι του "Μίλτου" ήταν στην σειρά "Παρά 5" το σπίτι της...

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο! Δεν σας πάει το μυαλό!

Κόκκινο Ποτάμι: Αδιανόητο! Το σπίτι του

Το σπίτι του "Μίλτου" στο "Κόκκινο Ποτάμι" ήταν στην σειρά "Παρά 5" το σπίτι της... Αδιανόητο!

Το βράδυ της Κυριακής το OPEN έπαιξε το νέο επεισόδιο της σειράς και το twitter έκανε μια ανακάλυψη που δεν την περίμενε κανείς, όσο αφορά το διαμέρισμα του Μίλτου!

Όπως φαίνεται και παρακάτω οι φωτογραφίες δείχνουν ολοφάνερα ότι το σπίτι του Μίλτου στο "Κόκκινο Ποτάμι" είναι το ίδιο με εκείνο της Ντάλιας στο "Παρά Πέντε"!

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικά παρατηρητικοί. Ανάμεσα στα πλάνα της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι» «ξετρύπωσαν» ένα σκηνικό γνώριμο από την τηλεόραση και από μια άλλη πολύ επιτυχημένη ελληνική σειρά.

Ο Μίλτος (Ιωάννης Παπαζήσης), ο πρωταγωνιστής της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι» ταξίδεψε στο πέμπτο επεισόδιο στο Παρίσι, καλεσμένος του Ζαχάρωφ που τον φιλοξένησε σε ένα από τα πολυτελή του σπίτια εκεί. Μόνο που το σπίτι αυτό, το έχουμε ξαναδεί σε ελληνική σειρά. «Η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου είχε αγοράσει το σπίτι του Ζαχάρωφ και το μετέφερε από το Παρίσι στην Αθήνα;» γράφει κάποιος χιουμοριστικά.

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει την πιο εκκεντρική κουζίνα! Κίτρινη και «βιομηχανική»!

Τα πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που στη σειρά τοποθετείται στο Παρίσι, ξύπνησαν σε ορισμένους μνήμες από μια άλλη σειρά, μια θρυλική κωμωδία του MEGA, πίσω στο 2015.

Και όμως το σπίτι του Μίλτου στο Παρίσι είναι το ίδιο με της Ντάλιας του 'Παρά Πέντε'!

Το ασανσέρ με την ρετρό λευκή πόρτα από το οποίο βγαίνει ο ηθοποιός, είναι το ίδιο με εκείνο που υπήρχε στην σειρά «Στο Παρά Πέντε». Όπως φαίνεται η παραγωγή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» χρησιμοποίησε τους ίδιους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, που στην κωμωδία του MEGA, ήταν η έπαυλη της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου.

Και όμως το σπίτι του Μίλτου στο Παρίσι είναι το ίδιο με της Ντάλιας του 'Παρά Πέντε'!

Και ο χώρος όμως όπου ο Μίλτος από το «Κόκκινο Ποτάμι» κάθεται στο γραφείο να ετοιμάσει την ομιλία του, είναι το γραφείο της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε» από το ίδιο σπίτι. Βεβαίως, η παραγωγή της σειράς του OPEN φρόντισε να κατεβάσει τα σκίαστρα, προκειμένου να διατηρηθεί η εντύπωση στον τηλεθεατή πως ο ήρωας από το «Κόκκινο Ποτάμι» βρίσκεται στο Παρίσι.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί στο «Κόκκινο Ποτάμι»! (Βίντεο)

Μία ηθοποιός που βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» παραλίγο να βρεθεί να παίζει στο «Κόκκινο Ποτάμι»!

Η γνωστή ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πως ήταν να τη δούμε στο «Κόκκινο ποτάμι» και όχι στις «Άγριες μέλισσες».

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύεται την «Ασημίνα» στις «Άγριες μέλισσες».

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Τέσσερα χρόνια έχω που τελείωσα τη σχολή και με νύχια και με δόντια το κρατούσα. Εννοώ ότι συζητούσα κάποια πράγματα και περίμενα να έρθει μια ευκαιρία που να νιώθω καλά μέσα σε αυτό.

Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παραγωγή και κάπως τελευταία στιγμή δεν προέκυψε αυτή η συνεργασία και το έμαθαν από τον ANT1 και με κάλεσαν. Ήταν να είμαι στο "Κόκκινο ποτάμι" αλλά κάπως δεν έκατσε, η έλλειψη συννενόησης ή επειδή υπήρχε και πολύ πίεση, δεν προέκυψε».

Κούκλος ηθοποιός αποχώρησε από το «Toc-Toc» και την θέση του παίρνει πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Το τραγικό μυσ