Ζέτα Μακρυπούλια: Η «τραγική» σύμπτωση στις σχέσεις της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!

Το έπαθε και με Ρέμο και με Χατζηγιάννη!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η «τραγική» σύμπτωση στις σχέσεις της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!

Αποκάλυψη τώρα για την Ζέτα Μακρυπούλια! Η «τραγική» σύμπτωση στις σχέσεις της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα... στην δημοσιότητα!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Αντώνη Ρέμο; Αγκαλιές, φιλιά, λόγια αγάπης μα το τέλος άδοξο μετά από 9 περίπου χρόνια. Πάμε να κάνουμε ένα πρόχειρο flashback:

Η 8,5χρονη σχέση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή έληξε το 2006, με τα πρώτα σύννεφα να έχουν εμφανιστεί από το καλοκαίρι του 2005 οπότε και έκαναν χωριστές διακοπές. Κι ενώ όλοι αναρωτιούνταν αν θα φάμε κουφέτα και πότε, το ζευγάρι χώρισε και ουδέποτε έμαθε κανείς τον λόγο. Το μόνο που αρκέστηκε η Ζέτα να κάνει είναι να διαψεύσει τις φήμες ότι χώρισαν επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί...

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό της αυτή τη στιγμή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Το μεγάλο βήμα του ζευγαριού!

Κάποιες κινήσεις που ακολούθησαν έδειχναν πισωγυρίσματα, όπως π.χ. η παρουσία του Ρέμου στον γάμο του αδερφού της Ζέτας και η εμφάνιση της ηθοποιού στο πρώτο τραπέζι στην πρεμιέρα του το 2008. Όμως, το ζευγάρι δεν ήταν ποτέ ξανά μαζί. Λίγα χρόνια μετά, το 2010 έγινε γνωστή η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Αν και οι δυο τους είναι μαζί πλέον 9 χρόνια, δεν είχαν συζητηθεί ποτέ! Ποτέ, μέχρι και πριν το καλοκαίρι όπου και ακούστηκαν οι πρώτοι ψίθυροι περί χωρισμού. Τελικά, όπως έδειξε ο χρόνος η Ζέτα Μακυρπουλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεπέρασαν την φερόμενη κρίση και συνεχίζουν να είναι μαζί. Ποια είναι όμως η «τραγική» σύμπτωση στις σχέσεις της Ζέτας που κανείς δεν παρατήρησε; Ο χωρισμός με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ερχόταν στα 9 χρόνια, όπως και στην σχέση με τον Αντώνη Ρέμο! Είναι αυτό που λέμε 7 χρόνια φαγούρα αλλά... στα 9!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, για το δώρο των 800.000 ευρώ που φέρεται να έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Ζέτα Μακρυπούλια! Μεγάλο... ψέμα!

Πριν από λίγες ημέρες το Youweekly.gr σας είχε παρουσιάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σκάφους που έχει αγοράσει εδώ και χρόνια το ζευγάρι και μάλιστα έχει και το όνομά τους, "ΖΕΜΙ". Το σκάφος αυτό των 18 μέτρων είχε αγοραστεί από τον τραγουδιστή για τις ερωτικές και όχι μόνο εξορμήσεις τους.

Το σκάφος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι ένα Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του κυμαίνεται από 800 χιλιάρικα έως και 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα αφού έχει μια master καμπίνα, μια μικρότερη αλλά και αναπροσαρμοσμένο καθιστικό.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Εννοείται πως μέσα υπάρχει και κουζίνα και τουαλέτα αλλά και αποθηκευτικοί χώροι και κάμερες παρακολούθησης ενώ μπορεί να φτάσει και τα 150 ναυτικά μίλια χωρίς ανεφοδιασμό ύλης. Τέλος πάντων, αυτά είναι στάνταρ πράγματα που γνωρίζω για το σκάφος αλλά επειδή ξέφυγα λίγο, ας επιστρέψω στο θέμα μου!

Μέτα τις φωτογραφίες που σας παρουσίασε το Youweekly.gr, λοιπόν, από το σκάφος ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα πως ο τραγουδιστής πριν από λίγες εβδομάδες έγραψε το σκάφος αυτό στη Ζέτα Μακρυπούλια. Δηλαδή, τώρα που ξεκινούν ένα επαγγελματικό ταξίδι μαζί ο αγαπημένος της αποφάσισε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο; ΨΕΜΑ!

Εγώ θα σας πω... Επειδή το έψαξα και ήρθα και σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον της Ζέτας, το οποίο μου διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως ουδέποτε έγινε αυτή η "μεταφορά"! Το σκάφος ανήκει στον τραγουδιστή τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού ως ζευγάρι μοιράζονται τα πάντα στην καθημερινότητά τους!

Ξέρετε πως στο Vanda's blog λέω μόνο την αλήθεια είτε αυτή πονάει μερικές φορές, είτε όχι... Αυτά!

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έκαστε δίπλα μου και παρέλυσα...»! Η αποκάλυψη «βόμβα» για τον Χατζηγιάννη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δεν έχουμε ξανά ακούσει ποτέ! Είπε χαρακτηριστικά: «Έκαστε δίπλα μου και παρέλυσα...»!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, καλεσμένη σήμερα στο πλατό του «Πρωινού», μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της τηλεοπτικό βήμα ως οικοδέσποινα του μουσικού talent show "The Final Four", αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είνα ένας εκ των τριών κριτών του show.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως είπε αμέσως το «ναι» ακολουθώντας όπως δήλωσε το ένστικτό της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο "Sunday Live", η ίδια για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε: «Μέσα μου δεν ήθελα πάρα πολύ. Το έκανα επειδή ήταν ο Νίκος, ήταν η πρώτη φορά που θα ήμασταν μαζί σε μια εκπομπή. Είπαμε να το κάνουμε, αλλά δυσκολεύτηκα θυμάμαι. Στο Dancing είχα πει αμέσως το "ναι"».

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα ευχάριστα νέα στη ζωή της - Στο πλευρό της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη μεταξύ τους συνεργασία στο talent show του ΑΝΤ1, είπε: «Ο Μιχάλης έχει πάντα δεύτερες σκέψεις με το θέμα τηλεόραση. Είνα συνεσταλμένος, δεν νιώθει άνετα στην τηλεόραση [...] Επειδή του έχουν έρθει πολλές προτάσεις τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος ψυχολογικά είναι σε καλή φάση, αποφάσισε να το δοκιμάσει και να το τολμήσει. Αυτή την περίοδο είναι επικοινωνιακός και ανοιχτός, οπότε είναι πολύ ωραίο να το κάνει σε αυτή τη φάση».

Μάλιστα όταν θυμήθηκε την εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είχε βρεθεί ως καλεσμένος στο "Sunday Live", περιέγραψε: «Στο "Sunday" παρέλυσα, δεν μπορούσα. Ξεκίνησα ως πολύ άνετη αλλά όταν ήρθε, που ήρθε για μια συνέντευξη, δεν μπορούσα. Αισθανόμουν πολύ περίεργα να πάρω συνέντευξη από τον Μιχάλη. Αλλά είχα την ασφάλεια του Νίκου (σ.σ Μουτσινά) και το άφησα όλο πάνω του».

Πηγή: protothema.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο πρώην και ο νυν της στο ίδιο τραπέζι! Καρέ καρέ τα ντοκουμέντα!

Κι όμως η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε με τον πρώην και τον νυν της στο ίδιο τραπέζι και έχουμε καρέ καρέ τα ντοκουμέντα!

Η ζωή, παίζει περίεργα παιχνίδια και η Ζέτα το ξέρει καλά! Όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό σε κοινή τους έξοδο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κανείς δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί!

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι χωρίς φίλτρα φωτογραφίες της με μαγιό από προσωπικές της στιγμές!

14 χρόνια μετά, η ζωή τους έχει αλλάξει 360 μοίρες αφού ο Μιχάλης και η Ζέτα είναι πλέον ζευγάρι και ο Αντώνης παντρεμένος με την Υβόννη Μπόσνιακ! Δείτε τα ντοκουμέντα του YOU:

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο πρώην και ο νυν της στο ίδιο τραπέζι! Καρέ καρέ τα ντοκουμέντα!Ζέτα Μακρυπούλια: Ο πρώην και ο νυν της στο ίδιο τραπέζι! Καρέ καρέ τα ντοκουμέντα!