Πώς είπατε; Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί με άλλη ηθοποιό της σειράς!

Δεν το ήξερε κανείς! Ποια είναι η ηθοποιός;

Πώς είπατε; Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί με άλλη ηθοποιό της σειράς!

Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί με άλλη ηθοποιό της σειράς και σίγουρα αν δείτε με ποια θα πείτε.... πώς είπατε; Όλες οι λεπτομέρειες!

Ο Βασίλης Κούκουρας, ο “Μάνθος”, είναι από τους ηθοποιούς του «Κωνσταντίνου & Ελένης» που αγαπήθηκαν τρελά!

Οι ατάκες του «μοναδική μου αγάπη» και «έχω και πόρσε, πάμε μια βόλτα», λέγονται ακόμη και σήμερα. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι για τον Βασίλη Κούκουρα είναι ότι έχει παιδί με μία από τις ηθοποιούς που έκαναν γκεστ στη σειρά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τραγικό τέλος για την συμμαθήτρια της «Βλαχάκη»! «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή...

Ο ηθοποιός έχει ένα παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε υποδυθεί την Ρουμάνα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα» το κορίτσι του «Χάμπου».

Πώς είπατε; Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί με άλλη ηθοποιό της σειράς!

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας!

Πώς είπατε; Ο «Μάνθος» από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί με άλλη ηθοποιό της σειράς!

Απίστευτο: Η "Ράνια" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή! Τώρα έχουν χωρίσει!

Η "Ράνια" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή! Τώρα έχουν χωρίσει! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

H Ζώζα Μεταξά έκανε ένα πέρασμα από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 το οποίο και φυσικά έμεινε αξέχαστο! Εκεί ήταν μια από τις αγαπημένες του γνωστού σε όλους "Μάνθου" όμως στη ζωή πραγματικά πορευόταν με πάρα μα πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή!

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις πως ήταν χρόνια με τον Λευτέρη Πανταζή και μαζί έχουν δημιουργήσει έναν καρπό του έρωτά τους την Κόνι Μεταξά!

Ο "Κατακουζηνός" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει... παίξει και σε άλλη σειρά του Χάρη Ρώμα! Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς...

Απίστευτο: Η

Δύο ξένοι! Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά δεν αντάλλαξαν ματιά σε κοινή έξοδο! Η εντυπωσιακή συνοδός του τραγουδιστή! (βίντεο)

Η Κόνι Μεταξά συμμετέχει στη θεατρική παράσταση "Πετάει πετάει". Τόσο ο Λευτέρης Πανταζής, όσο και η Ζώζα Μεταξά, βρέθηκαν στην πρεμιέρα για να χειροκροτήσουν την κόρη τους. Ελληνίδα ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες χωρισμού on camera! (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε με μία εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή στην πρώτη σειρά, ενώ δύο σειρές πίσω, καθόταν η πρώην σύζυγός του, με την ενόχληση αποτυπωμένη στο πρόσωπό της. Οι πρώην σύζυγοι ήταν σαν δύο ξένοι, και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ στις δηλώσεις, έκαναν ότι δεν ήξερε ο ένας την παρουσία του άλλου.

"Μετακόμισε, όπως όλα τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι. Έχω συντροφιά μου μια ωραία κοπέλα, είναι καλλιτέχνις. Δεν την είδα τη Ζώζα, δεν ξέρω! Μπορεί να μιλήσουμε! Γιατί να μη μιλήσουμε; Έχουμε ένα παιδί μαζί!" είπε ο τραγουδιστής, ενώ η Ζώζα απάντησε αντιστοίχως:

"Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν τον είδα. Γιατί να μη μιλήσουμε; Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον άνθρωπο, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Δεν θα το συζητήσω άλλο αυτό! Παρακαλώ στη Λίτσα Πατέρα να βγάλει το ζώδιό μου, 30/11, 20:30 το απόγευμα είμαι!" έκανε το αίτημά της, αφήνοντας άφωνους τους πάντες στο Πρωινό.

Τα σχόλια που ακολούθησαν στο Πρωινό ήταν εξόχως δηκτικά. "Δεν γίνεται να βγαίνεις και να κράζεις κάποιον, και μετά να λες ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!" είπε ο Κώστας Τσουρός. "Προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες και το προφίλ χαμηλά!" κατέληξε η Φαίη! Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Το επεισόδιο που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Αυτό είναι το επεισόδιο της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Ίσως η μεγαλύτερη ονομαστική εορτή του χρόνου καθώς δύο από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα γιορτάζουν ταυτόχρονα, με ελάχιστα σπίτια σε όλη την Ελλάδα να μην έχουν έστω και ένα μέλος που να γιορτάζει. Αν το παραπάνω είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, άλλο τόσο αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση που κατέχει η ομώνυμη κωμική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη μπήκαν στην τηλεοπτική ζωή των Ελλήνων τον Οκτώβρη του 1998 και έκτοτε δεν αποχώρησαν ποτέ. Βρίσκονται καθημερινά στου δέκτες μας, κατά βάση τις μεσημεριανές ώρες. Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί σήμερα την ελληνική κωμική σειρά με τις περισσότερες προβολές σε επανάληψη από κάθε άλλη (αν διαβάζετε αυτό το κείμενο εκεί κατά το μεσημεράκι, κάντε το τεστ. Ίσως και αυτή τη στιγμή να προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο σε επανάληψη) και με έναν διαστροφικά μαγικό τρόπο, αυτό δεν πτοεί καθόλου της επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και το Χάρη Ρώμα, σε σενάριο του τελευταίου μαζί με την Άννα Χατζησοφιά προβλήθηκε για δύο συνεχόμενες σεζόν σε 68 συνολικά επεισόδια, μέχρι και το καλοκαίρι του 2000. Μπορεί να αισθάνεστε πως διαθέτει χιλιάδες διαφορετικές ιστορίες καθημερινής τρέλας του αταίριαστου ζευγαριού που αναγκάστηκε να συγκατοικήσει, όμως αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το Κωνσταντίνου και Ελένης, κατασκήνωσε για τα επόμενα σχεδόν 18 χρόνια, χωρίς διακοπή στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Λόγω της... ημέρας, ψάξαμε για όλα εκείνα που δεν γνωρίζατε για τη διάσημη ελληνική κωμική σειρά. Πόσο "καμμένοι" από το Κωνσταντίνου και Ελένης είστε;

Αυτό είναι το... καταραμένο επεισόδιο που δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη

Το διαδίκτυο βούηξε πριν χρόνια για το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς, το οποίο παρά της επαναλήψεις, δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη. Το 46ο επεισόδιο με τίτλο "Η τελευταία μέρα του κόσμου", προβλήθηκε το Δεκέμβριο του 1999 και πραγματευόταν τα όσα κυκλοφορούσαν τότε για το τέλος του κόσμου, το οποίο επρόκειτο να επέλθει στη γημε την αλλαγή της χιλιετίας. Ίσως και αυτός να ήταν ο λόγος που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 επέλεξαν να εξαιρέσουν το επεισόδιο αυτό από τις επαναλήψεις, γιατί προδίδει την "ηλικία" της σειράς και την κάνει να δείχνει παλιά.

Αλήθεια ή όχι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα! Η φήμη του "σπάνιου επεισοδίου" πάντως συνέβαλε ώστε να κάνει ρεκόρ views στο διαδίκτυο ξεπερνώντας το 1 εκατ. Ιδού:

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο της "Ματίνας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" χωρίς ρούχα! Εξωπραγματικό αλλά... συνέβη! Είστε έτοιμοι;

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφισή της.

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!