Βάσω Λασκαράκη: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Δεν είναι ούτε από την Κρήτη! Δεν το έλεγε σε κανένα βιογραφικό...

Βάσω Λασκαράκη: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

«Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της Βάσως Λασκαράκη! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά ούτε από την Κρήτη, όπως θα μπορούσε λόγω του επωνύμου της! Αντέχετε να μάθατε;

Εμείς, ψάξαμε πολύ και βρήκαμε πληροφορίες για αυτήν, που δεν έχουν γραφτεί σε κανένα βιογραφικό! Πάμε λοιπόν να τις δούμε μια προς μια:

Τη σεζόν 2005-2006 συμμετείχε στη σειρά του MEGA, "Φιλοδοξίες", κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Το 2006, πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Αριάδνης στη σειρά "Έρωτας" του ΑΝΤ1 και τα κατάφερε. Το 2007, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του MEGA, "Ίχνη". Από το 2008 μέχρι το 2011 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Η Πολυκατοικία".

Βάσω Λασκαράκη: Έκοβε βόλτες σε εμπορικό με τον Σουλτάτο και είχε πάνω της 2.700 ευρώ! «Κάγκελο» όλοι...

Από το 2011 και για δυο σεζόν, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Κλεμμένα Όνειρα", από την οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης.

Από το 2014 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε ως Λυδία Χαμπέα στη σειρά του ALPHA, "Το σόι σου", σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση.

Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί ως Άννα Μακρίδη στη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά".

Μετά την αποφοίτηση της από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε να παίζει με θεατρικές ομάδες, κάνοντας κυρίως παιδικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη της εμπορική δουλειά, έγινε τη σεζόν 2008-2009 με τη παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Θέατρο του Βορρά. Ακολούθησαν οι παραστάσεις "Το Άνθος του Κάκτου" στο Θέατρο Λαμπέτη (2009-2010) αλλά και "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" (καλοκαίρι 2010).

Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στη παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" στο Θέατρο Αποθήκη, ενώ τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στην παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, "Βαλ' τον υπουργό στη πρίζα" που ανέβηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131. Τελευταία της (μέχρι τώρα) θεατρική δουλειά , ήταν η παράσταση "Πριν το χάραμα" που παίχτηκε τη σεζόν 2014-2015 στο Θέατρο Βέμπο.

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε στη ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση, "Πέμπτη και 12" (2014).

Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Η Πολυκατοικία.[1] Παντρεύτηκαν στις 24 Οκτωβρίου 2013 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Ευαγγελία (γενν. 10 Νοεμβρίου 2013).

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση της δικηγόρου τους.

Στις αρχές του 2018, μια ερωτική σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο οδήγησε σε γάμο στις 29 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Βάσω (Βασιλική) Λασκαράκη (Θεσσαλονίκη, 19 Οκτωβρίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002).

Βάσω Λασκαράκη: Εξωπραγματικό! Κρέμασε στο σώμα της τσάντα που πήρε με 2.350 ευρώ! Την κοιτούσαν όλοι...

Εξωπραγματικό! Κρέμασε στο σώμα της η Βάσω Λασκαράκη τσάντα που πήρε με 2.350 ευρώ! Την κοιτούσαν όλοι...

Σε πρόσφατη εμφάνισή της την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κι ενώ στο πλάι της είχε τον Λευτέρη Σουλτάτο όλοι έριξαν τα βλέμματά τους στην τσάντα της που ήταν κλασσική και... πανάκριβη!

Βάσω Λασκαράκη: Εξωπραγματικό! Κρέμασε στο σώμα της τσάντα που πήρε με 2.350 ευρώ! Την κοιτούσαν όλοι...

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν γνωστή παρουσιάστρια...

Βρήκαμε πληροφορίες για την τσάντα της και κοστίζει 2.350 ευρώ και είναι Louis Vuitton!

Βάσω Λασκαράκη: «Τρόμος» με τις φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν! Παραμορφώθηκαν χείλη και πρόσωπο!

«Τρόμος» με τις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη που μόλις κυκλοφόρησαν. Παραμορφώθηκαν τα χείλη και το πρόσωπο της.

Trend έχουν γίνει τα νέα φίλτρα του Instagram και όλο και περισσότεροι celebrities τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό το έχουν δοκιμάσει.

Μάλιστα ούτε η Βάσω Λασκαράκη κατάφερε να του... αντισταθεί και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βάσω Λασκαράκη: Εξωπραγματικό! Κρέμασε στο σώμα της τσάντα που πήρε με 2.350 ευρώ! Την κοιτούσαν όλοι...

Όπως βλέπουμε το συγκεκριμένο φίλτρο παραμορφώνει τα χείλη και το πρόσωπο λες και έχεις κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Βάσω Λασκαράκη Τρόμος με τις φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν!

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν γνωστή παρουσιάστρια...

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βάσως Λασκαράκη! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν, μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας η σωσίας της ηθοποιού και λίγοι το έχουν ανακαλύψει! Ήταν παλιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ... Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη κι έχουμε και φωτογραφικό υλικό για να το αποδείξουμε σε κάθε... δύσπιστο της παρέας!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Άννα Μπουσδούκου!

Βάσω Λασκαράκη: Όταν μάθετε το ύψος της θα πάθετε «εγκεφαλικό»! Φαίνεται 2 μέτρα αλλά είναι...

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Εδώ είναι η Βάσω Λασκαράκη:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Κι αυτή είναι η παρουσιάστρια:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Μα πραγματικά δεν είναι ίδιες; Απίστευτο!!

Ποια είναι η Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο του 2005 όταν πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να κάνει την πρακτική της. Ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, θα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Έχει δηλώσει: "Σήμερα, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος." Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Μπουσδούκου.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Είδαμε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία!

Είδαμε την πιο τρυφερή φωτογραφία από την Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σεφ της καρδιάς της!

Οι δυο τους για πολύ καιρό ήταν στην Κρήτη και πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Ίο.

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν!

Αυτήν τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και ίσως είναι μία από τις πιο τρυφερές τους φωτογραφίες που έχουμε δει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Δεν φαντάζεστε τι του ζήτησε και της είπε να... πληρώσει!

Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη στον Λευτέρη Σουλτάτο και της είπε να πληρώσει. Το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα τις διακοπές του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Βάσω Λασκαράκη ανάρτησε ένα βίντεο όπου ζήτησε τον Λευτέρη Σουλτάτο να τον βοηθήσει να λύσει το σταυρόλεξο του. Ωστόσο, της ζήτησε 10 ευρώ με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί αν αυτό το "deal" είναι Κρητικό.