Αθηνά Οικονομάκου: Τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν την δείτε!

Νεότατη!

Αθηνά Οικονομάκου: Τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν την δείτε!

Τρομακτικά ίδια με την μητέρα της η Αθηνά Οικονομάκου! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν την δείτε! Φωτογραφία - απόδειξη!

Δεν έχει σημασία πόσο επιτυχημένοι είναι στον χώρο τους, για τις μητέρες τους ήταν και θα είναι για πάντα, τα παιδιά τους!

Νεότατη η μητέρα της Αθηνάς, Γεωργία, η οποία το 2015 τέλειωσε το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο!

Αθηνά Οικονομάκου: Τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν την δείτε!

Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε την πρώην του άντρα της και μας «έφυγε» ο υπολογιστής! Πόσο μοιάζουν;

Είδαμε την πρώην του άντρα της Αθηνάς Οικονομάκου και μας «έφυγε» ο υπολογιστής! Πόσο μοιάζουν οι δυο τους; Πάντως μέχρι και τα ονόματα τους, «κολλάνε» μεταξύ τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, και μάλιστα οι δυο τους έχουν και ένα παιδάκι. Ωστόσο, ο Φίλιππος, πριν την Αθηνά, είχε στην ζωή του μια άλλη γυναίκα!

Μάλιστα η εν λόγω κοπέλα είναι αρκετά εντυπωσιακή και ξανθιά ενώ έχει και αθλητικό σώμα όπως και η Αθηνά! Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για την σχέση αυτή και δεν το έχει παραδεχτεί, ωστόσο τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολύ φλογερό έρωτα που έληξε άδοξα! Ποια είναι λοιπόν η πρώην του άντρα της Αθηνάς Οικονομάκου;

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Φίλιππος Μιχόπουλος την "παρακολουθεί" παντού! Η αποκάλυψη με βίντεο!

Ο λόγος για την Βάσια Κωσταρά, την γνωστή σχεδιάστρια! Πάντως από το Α της Αθηνάς, μέχρι και το Β της Βάσιας, δεν υπάρχει και πολύς δρόμος! Τόσο κολλάνε και τα ονόματά τους! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε την πρώην του άντρα της και μας «έφυγε» ο υπολογιστής! Πόσο μοιάζουν;Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε την πρώην του άντρα της και μας «έφυγε» ο υπολογιστής! Πόσο μοιάζουν;Αθηνά Οικονομάκου: Είδαμε την πρώην του άντρα της και μας «έφυγε» ο υπολογιστής! Πόσο μοιάζουν;

Αθηνά Οικονομάκου: «Χάλασε» όλο της το πρόσωπο! Γέμισε ελιές και μίκρυνε την μύτη!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η Αθηνά Οικονομάκου «χάλασε» όλο της το πρόσωπο! Γέμισε ελιές και μίκρυνε την μύτη και πραγματικά μοιάζει σαν μια άλλη!

Τι έπαθε η ηθοποιός; Οι φωτογραφίες, έχουν ήδη γίνει viral και εμείς έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου, είναι αγνώριστη και δεν θυμίζει τίποτα τον εαυτό της.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε κόκκινο σημάδι στο χέρι της! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει...

Όπως θα δείτε στο εν λόγω υλικό, η Αθηνά Οικονομάκου έχει γεμίσει ελιές στα μάγουλα της, έχει υποστεί ένα πρήξιμο στα χείλη και έχει εμφανώς πιο μικρή μύτη! Πρόκειται για κάποια αποτυχημένη πλαστική; Αυτό σίγουρα το αναρωτήθηκαν πολλοί όμως τελικά πρόκειται απλώς για ένα νέο φίλτρο του Instagram που δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία και η Βάσω Λασκαράκη! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: «Χάλασε» όλο της το πρόσωπο! Γέμισε ελιές και μίκρυνε την μύτη!Αθηνά Οικονομάκου: «Χάλασε» όλο της το πρόσωπο! Γέμισε ελιές και μίκρυνε την μύτη!

Αθηνά Οικονομάκου: Την κορόιδεψαν δημόσια και εκείνη «χαρίζει» 500 ευρώ! Το περιστατικό στην δημοσιότητα....

Κι όμως κορόιδεψαν δημόσια την Αθηνά Οικονομάκου και εκείνη «χαρίζει» 500 ευρώ! Το περιστατικό στην δημοσιότητα και δεν είναι... τρολ!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία που γράφει: «Ο άλλος μου λέει Καλό τριήμερο, λες και είμαι η Αθηνά Οικονομάκου».

Έτσι λοιπόν, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που την έκαναν tag, με την Αθηνά Οικονομάκου να το κάνει repost και να βάζει γελαστά emoticons. Όμως η ηθοποιός δεν αντέδρασε μόνο έτσι στην δημόσια «κοροιδία» αλλά έκανε και μια άλλη κίνηση ματ!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

Η Άθηνά Οικονομάκου, ξεκίνησε έναν διαγωνισμό στο προφίλ της, στο οποίο δίνει δωροεπιταγή 500 ευρώ, κλείνοντας έτσι όλα τα στόματα και χαρίζοντας λεφτά στους followers της, δείχνοντας ότι δεν είναι απλά μια ακόμα persona των social media! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: Την κορόιδεψαν δημόσια και εκείνη «χαρίζει» 500 ευρώ! Το περιστατικό στην δημοσιότητα....Αθηνά Οικονομάκου: Την κορόιδεψαν δημόσια και εκείνη «χαρίζει» 500 ευρώ! Το περιστατικό στην δημοσιότητα....

Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε σε εμπορικό και την κοιτούσαν όλοι! Πλήρωσε 29,95 ευρώ για το ρούχο της!

Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε σε εμπορικό και την κοιτούσαν όλοι! Πλήρωσε 29,95 ευρώ για το ρούχο της και απέδειξε ότι το στιλ, δεν χρειάζεται πολλά λεφτά!

Η Αθηνά Οικονομάκου, βρέθηκε στο Μαρούσι με διάθεση για ψώνια και σούπερ στιλάτη εμφάνιση! Εμείς φυσικά, ψάξαμε και εντοπίσαμε όλες τις λεπτομέρειες... Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα άνετο σύνολο σε ασπρόμαυρους τόνους!

«Το επόμενο θα το βαφτίσουμε...» Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί!

Κινήθηκε safe και έπραξε πολύ σωστά, αφού πραγματικά το look της φοριέται από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα! Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε πουκάμισο από τα Zara, με ένα τζιν με σκισίματα! Όσο για την τιμή της μπλούζας; Μόνο 29,9 ευρώ από.... Zara μαγαζάρα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υοuweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!