Ψέμα! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της Δανάη Παππά από το "Τατουάζ"! Δεν φαντάζεστε...

Όντως τώρα;

Ψέμα! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της Δανάη Παππά από το

Δεν φαντάζεστε! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της Δανάης Παππά από την σειρά "Τατουάζ"! Ψέμα!

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA που υποδυόταν την Άννα, είναι ένα κορίτσι που ανακάλυψε τυχαία στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου, είναι πολύ νέο και πολλά υποσχόμενο.

Η Δανάη Παππά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day στον Alpha, σπούδασε υποκριτική στο εφηβικό εργαστήρι του Εθνικού Θεάτρου αρχικά είχε επιλέξει να ακολουθήσει την Αρχιτεκτονική. Μια σχολική παράσταση όμως την έκανε να πάει σε σχολή χορού και να αρχίσει να χορεύει τα πάντα.. λάτιν, σύγχρονο.. από μικρή υπήρξε αθλήτρια της ρυθμικής άλλα και του στίβου, άλλα έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Δείτε φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια δείτε πόσο χρονών είναι. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, η Δανάη Παππά είναι μόλις 23 ετών. Ναι ναι, καλά διαβάσατε!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από την σειρά «Τατουάζ»! Είναι γνωστή και δεν σας πάει το μυαλό! Πλάκα κάνεις τώρα...

Το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο το 2017, αλλά κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Δέσποινα Καλπάκη- αδελφή της Χρύσας Καλπάκη- και τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο από την πολύχρονη φιλία του αλλά και συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη, που είχαν πάνω από ένα χρόνο σχέση.

Η Χρύσα Καλπάκη και η Δέσποινα είναι αχώριστες περνούν πολλές ώρες μαζί!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Δανάη Παππά: H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό της!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε»! Είναι σαν φωτοτυπίες!

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε», αφού είναι σαν φωτοτυπίες! Δείτε κι εσείς και θα καταλάβετε....

Η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε κυρίως από το πετυχημένο σίριαλ ” Τατουάζ ” του ALPHA, όπου υποδύεται την Άννα, αυτή τη στιγμή διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο αφού τα πηγαίνει τόσο καλά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Θα πάθετε έρωτα με τον πρώην της «Ηρώς» από το «Τατουάζ»! Μελαχρινός και γοητευτικός...


Έτσι είναι αναμενόμενο αφού απέκτησε αναγνωρισιμώτητα να διατηρεί έναν από τους δυνατούς λογαριασμούς που υπάρχουν στο instagram. Ανεβάζει λοιπόν συχνά πυκνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της όμως με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ανέβασε κάτι πολύ τρυφερό .

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό το 1997 όπου η μητέρα της την κρατούσε αγκαλιά και γράφοντας το εξής τρυφερό μήνυμα << Εγώ και η μαμά μου >>. Δείτε και την σχετική την σχετική ανάρτηση με την μητέρα της:

Είδαμε την μητέρα της «Άννας» από το Τατουάζ και «μείναμε»! Είναι σαν φωτοτυπίες!

"Τατουάζ": Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην σειρά και δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Τατουάζ" και δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη!

Είναι εμφανές ακόμα και στο μάτι του πιο άπειρου τηλεθεατή ότι μιλάμε για μια πολύ ακριβή παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε Ελλάδα και Λονδίνο, τα οποία ανεβάζουν το κόστος στα ύψη.

Στα αρνητικά το γεγονός ότι η σειρά θύμιζε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου με τα συνεχή τραγούδια (πάνω από 15) αλλά και οι άνευρες ερμηνείες των ηθοποιών. Ειδικά το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και η σύγκριση με την ερμηνεία της πολύπειρης Εβελίνας Παπούλια, σίγουρα δεν το κολάκευε καθόλου.

Όσο για την υπόθεση, μιλάμε για απλή καθημερινή ιστορία. Σε ποια δεν έχει συμβεί να γνωρίσει έναν παιδαρά στο Facebook να αφήσει τον άντρα της για να πάει να τον βρει στην Αίγινα, να κάνει σε μια μέρα τατουάζ το όνομά του, να τον χάσει μετά επειδή κατηγορείται για δολοφονία και από την απόγνωσή της να πάει να φουντάρει από έναν γκρεμό; Δυο-τρεις φορές την εβδομάδα συμβαίνει σε όλους…

Όσο για τη σκηνοθεσία, το πρώτο επεισόδιο είχε τρία λαθάκια! Ποια ήταν αυτά;

Τι φοράς τον Ιούνιο

Ιούνιο μήνα στην Αίγινα που σκάει ο τζίτζικας οι δυο πρωταγωνιστές αποφασίζουν να πάνε μια βολτούλα για να δει το κορίτσι θάλασσα. Τι φοράμε όλοι μας τον Ιούνιο; Αν οι απαντήσεις που δώσατε ήταν «μαγιό», «ένα t-shirt» ή «τίποτα» τότε έχετε χάσει επεισόδια. Γιατί στο «Τατουάζ» αν δεν βάλεις το μάλλινό σου, καλοκαίρι δεν νιώθεις…

Και στο Λονδίνο Ελλάδα

Βρισκόμαστε σε νοσοκομείο στο Λονδίνο. Το πρώτο νοσοκομείο παγκοσμίως το οποίο έχει 3 άτομα (γιατροί και οι τρεις, ασθενείς αγνοούνται). Ας πάει και το παλιάμπελο, όμως λες. Μπορεί να σφύζουν από υγεία στο Λονδίνο. Κοιτάς όμως λίγο πιο προσεχτικά κάτω δεξιά και τι να δεις; Να η πατρίδα! Και στο Λονδίνο βρε ελληνικό πυροσβεστήρα έχουν. Με ελληνική μάρκα, ελληνικά γράμματα, έτοιμο να σηκωθεί και να χορέψει συρτάκι. Οι ελληνικές εξαγωγές κάνουν θραύση…

menshouse.gr

Δανάη Παππά: Ξέσπασε για τις σχέσεις που της χρεώνουν - «Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να...»!

Ξέσπασε η Δανάη Παππά για τις σχέσεις που της χρεώνουν σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να...».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν συνέχεια με διαφορετικό σύντροφο.

Φαντάζομαι δεν ήταν, επίσης, εύκολο να σου χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο…

Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία! Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό! Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν ήθελα να πω ποια ήταν «η δική μου πραγματικότητα», γιατί μετά δίνεις χώρο να μπουν πιο βαθιά στα προσωπικά σου.

Έπαιρνες τους γονείς σου τηλέφωνο να τους εξηγήσεις την αλήθεια;

Με έπαιρναν εκείνοι και μου έλεγαν «Καλά, διάβασες τι έγραψαν σήμερα;». Γιατί οι γονείς μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Στην αρχή προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαμά μου ότι όλο αυτό γίνεται για τα «κλικ» και να μη δίνει σημασία. Μετέπειτα, μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε «Δανάη, έχω κρατήσει το περιοδικό, θα πέσει πολύ γέλιο». Άρχισε, δηλαδή, να το διακωμωδεί και εκείνη.

Έχεις βρει τον λόγο που γίνεται όλο αυτό; Γιατί, δηλαδή, δίπλα σε ένα κορίτσι «φοράμε» συνήθως ένα αγόρι;

Γιατί μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα. Γιατί θέλουμε να μπαίνουμε στις ζωές των άλλων. Ακόμη και το πώς πίνω εγώ τον καφέ μου μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον για κάποιον άλλον. Μάλλον, γιατί απουσιάζει το ενδιαφέρον από τη δική του ζωή. Εμένα το φετινό καλοκαίρι με πάντρεψαν κιόλας! Είναι αστείο κι έτσι αποφάσισα να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να δώσω άλλον χώρο και να με επηρεάζει ψυχολογικά το καθετί που γράφεται για μένα. Πλέον, τα παίρνω στην πλάκα. Ούτε παρεξηγούμαι. Γιατί κατανοώ ότι ο τίτλος έγραφε «παντρεύτηκε» και το κείμενο μέσα ότι απλώς πήγα σε έναν γάμο στην Αφρική. Την αλήθεια, δηλαδή!

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε - «Ήταν μια άσχημη περίοδος»!

Μια εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε έκανε η Δανάη Παππά. «Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα», είπε.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις», παραχώρησε συνέντευξη στο People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Βγάζεις ψυχοσωματικά;

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει.

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Είχαμε δει το πρόσωπό της εκτός από το «Τατουάζ» και σε πασίγνωστη ταινία! Δεν την είχε καταλάβει κανείς...

Απίστευτο! Είχαμε δει το πρόσωπό της Δανάης Παππά εκτός από το «Τατουάζ» και σε πασίγνωστη ταινία! Δεν την είχε καταλάβει κανείς...

Η Δανάη Παππά (Αθήνα, 21 Αυγούστου 1996) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο. Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και επαγγελματικά ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε για έξι μήνες στο Λονδίνο όπου έκανε μαθήματα χορού και θεάτρου. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 2017, δέχτηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου για ένα ρόλο στη σειρά Το Τατουάζ.

Όταν τελικά πέρασε από casting πήρε τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Έτσι την περίοδο 2017-2019 υποδύθηκε την Άννα Ραζή στο Τατουάζ, παίζοντας μαζί με τους Στέφανο Μιχαήλ, Απόστολο Γκλέτσο, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη και άλλους. Κατά τη διάρκεια της έναρξης των γυρισμάτων της σειράς έπαιξε ένα μικρό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία The Bachelor. Τις χρονιές 2018 και 2019, εμφανίστηκε ως ερμηνεύτρια στο ετήσιο show μόδας MadWalk - The Fashion Music Project.

Το Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως θα ενταχθεί στο καστ της νέας σειράς 8 Λέξεις σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Εκεί υποδύεται την Ρωξάνη Δημοπούλου ενώ συμπρωταγωνιστεί με τους Ανδρέα Γεωργίου, Ιάσωνα Παπαματθαίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Απόστολο Γκλέτσο και Θάλεια Ματίκα.

Η ηθοποιός είχε παίξει κι έναν μικρό ρόλο όπως θα δείτε παρακάτω στην πασίγνωστη ταινία "The Bachelor" που πρωταγωνιστούσε ανάμεσα σε άλλους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι έκανε την φίλη της Κατερίνας!

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Είχαμε δει το πρόσωπό της εκτός από το «Τατουάζ» και σε πασίγνωστη ταινία! Δεν την είχε καταλάβει κανείς...