Σάλος με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate!

Η κίνηση που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Σάλος με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate!

Σάλος έχει προκληθεί με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate! Δείτε το κόσμημα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kate Middleton και η Meghan Markle φορούν τιμητικά τα κοσμήματα της Lady Diana: τελευταίο παράδειγμα η Δούκισσα του Cambridge η οποία τίμησε την εκλιπούσα πεθερά της στη βάπτιση του Archie-Harrison φορώντας τα σκουλαρίκια της.

Επίσης το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Meghan Markle αποτελείται από ένα μεγάλο διαμάντι το οποίο διάλεξε ο Harry στο πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Βotswana μαζί με μερικά ακόμη διαμάντια τα οποία συνέθεσε με το προσωπικό του γούστο από τη συλλογή της μητέρας του.

Και οι περιπτώσεις που οι δυο “νύφες” της Lady Di έχουν φορέσει κάποια δικά της κοσμήματα δε σταματούν εδώ. Πως βρέθηκαν όμως στα χέρια τους; Σύμφωνα με τη διαθήκη της, η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα άφησε όλα της τα κοσμήματα στους γιους της γράφοντας συγκεκριμένα:

Κάν' το όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

“Θα ήθελα να κληροδοτήσω όλα μου τα κοσμήματα στους γιους μου ώστε οι σύζυγοί τους εάν και εφόσον θελήσουν να μπορούν να τα πάρουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Όσο για την ακριβή κατανομή τους, την αφήνω στη διακριτική τους ευχέρεια”.

Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο αγόρια ακολούθησαν την επιθυμία της μητέρας τους και οι σύζυγοί τους φορούν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις τα κοσμήματά της.

Βέβαια, έχουμε δει και κάποια από τα κοσμήματα της Diana να τα φορά η Camilla, σύζυγος πλέον του Καρόλου, όπως μια καρφίτσα η οποία προέκυψε από ένα μεταποιημένο περιδέραιο της Lady Di.

Σάλος με την διαθήκη της Diana! Άφησε τα σκουλαρίκια στον Wiliiam και τα έδωσε στην Kate!

Τέλος, σε πρόσφατη εμφάνισή της η Meghan εμφανίστηκε φορώντας στο λαιμό της ένα κολιέ στο οποίο κρεμόταν το γράμμα Α ( προς τιμήν του γιου της Archie) και όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για μια νέα τάση στο κόσμημα. Λάθος. Η Diana Spencer φόρεσε το αρχικό γράμμα του ονόματός της, το D, πριν ακόμη παντρευτεί τον Κάρολο.

Δεν έχει τελειωμό ο Harry! Έδωσε κι άλλο κόσμημα της Diana στη Meghan!

Ο πρίγκιπας Harry δεν έχει πραγματικά τελειωμό! Έδωσε κι άλλο μοναδικό κόσμημα της Diana, στην Meghan Markle!

Ακόμη ένα κόσμημα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας που δόθηκε σε μία από τις δύο συζύγους των γιών της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η Meghan Markle η οποία πήρε ως δώρο αρραβώνα το εκπληκτικό δαχτυλίδι Asprey που ήταν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Diana.

Πριγκίπισσα Diana: Σάλος με την «δίδυμη» της! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Το δαχτυλίδι Asprey

Το είδαμε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της πριγκίπισσας στο Σίδνεϊ το 1996 και ανήκει σε ένα σετ με βραχιόλι και περιδέραιο με μια aquamarine emerald-cut που βρίσκεται ανάμεσα σε έξι σειρές μαργαριτάρια, δεμένη με λευκό χρυσό και διαμάντια. Η Diana το φόρεσε ξανά ένα χρόνο αργότερα το 1997, σε μια δημοπρασία των Christie's, ενώ λέγεται ότι παραγγέλθηκε από την ίδια, αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. O Πρίγκιπας Harry χάρισε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του Μeghan Markle και την είδαμε να το φοράει το βράδυ της ημέρας του γάμου τους, συνδυάζοντάς το με ένα υπέρκομψο Stella McCartney φόρεμα, ολοκληρώνοντας το έθιμο που θέλει τη νύφη να φορά κάτι καινούριο, κάτι παλιό, κάτι δανεικό και κάτι μπλε.

Σκάνδαλο στο Buckingham! Ποιος

Κατέστρεψαν το κολιέ της Diana και από πίσω κρύβεται ο Harry! Ανατριχιαστική αποκάλυψη...

Τα σκάνδαλα στο παλάτι συνεχίζονται! Ανατριχιαστική αποκάλυψη! Κατέστρεψαν το κολιέ της Diana και αυτός που κρύβεται από πίσω είναι ο Harry!

O λόγος για το υπέροχο τσόκερ που κοσμούσε το λαιμό της πριιγκίπισσας Diana, ενώ στο παρελθόν ήταν καρφίτσα, την οποία χάρισε η ίδια η Ελισάβετ στην αδικοχαμένη νύφη της.

Βόμβα στο Μπάκιγχαμ! H Kate "έκλεψε" το δαχτυλίδι της Diana!

Η καρφίτσα με το ζαφείρι

Η καρφίτσα με το μεγάλο μπλε ζαφείρι ήταν ένα γαμήλιο δώρο από τη Βασιλομήτωρ. Αρχικά το φορούσε σαν καρφίτσα αλλά σύντομα επέλεξε να βάλει τη δική της πινελιά και τη μετάτρεψε σε τσόκερ, με πολλές σειρές μαργαριτάρια. Το συγκεκριμένο κόσμημα, από τα πλέον αγαπημένα της, συνέχισε να φοράει ακόμα και μετά το διαζύγιό της και το κληρονόμησαν οι γιοι της μετά το θάνατό της. Ο Harry χρησιμοποίησε τμήμα του κοσμήματος για να κάνει το δαχτυλίδι αρραβώνων της αγαπημένης του, συμπεριλαμβάνοντας και ένα διαμάντι από τη Μποτσουάνα.

Βόμβα στο Μπάκιγχαμ! H Kate "έκλεψε" το δαχτυλίδι της Diana!

Η Kate "έκλεψε" το δαχτυλίδι του αρραβώνα της Diana και έριξε κανονική "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Τι συνέβη;

Το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Πριγκίπισσα Diana: Σάλος στο παλάτι! Ποια έκλεψε την τιάρα της; Ντοκουμέντο!

Ένα από τα πλέον εικονικά κοσμήματα της Diana το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

Το πιο ξεχωριστό κόσμημα της Diana δεν είναι άλλο από το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Κάρολο ένα ζαφείρι 12 καρατίων. Η ροζέτα συμπληρώνεται από τα 14 διαμάντια που είναι δεμένα με λευκόχρυσο 18 καρατίων. Ο William, με το ίδιο δαχτυλίδι, έκανε πρόταση γάμου στην Kate το 2010, δείχνοντας την αγάπη και το σεβασμό στην αγαπημένη του μητέρα. Η ιστορία του δαχτυλιδιού μας ταξιδεύει στην εποχή που ο πρίγκιπας Κάρολος πρότεινε στη Lady Diana Spencer να τον παντρευτεί μετά από ένα δείπνο μαζί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους αρκετές εβδομάδες αργότερα, ο κόσμος ανακάλυψε το πανέμορφο δαχτυλίδι. Το οβάλ ζαφείρι Κεϋλάνης σχεδίασε ο οίκος Garrard, προμηθευτής της βασιλικής οικογένειας, και εμπνεύστηκε από μια καρφίτσα με ζαφείρι που κατασκευάστηκε για τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 1840, την οποία χάρισε στη βασίλισσα Βικτόρια ως γαμήλιο δώρο.

Βόμβα στο Buckingham! H Kate

Πριγκίπισσα Diana: Αποκάλυψη τώρα! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φορούσε συνεχώς το συγκεκριμένο φούτερ!

Τώρα έγινε η αποκάλυψη! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η πριγκίπισσα Diana φορούσε συνεχώς το συγκεκριμένο φούτερ! Ο λόγος θα σας εκπλήξει, όπως κι εμάς.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε επανειλημμένα το οversized φούτερ στις επισκέψεις της στο Harbour Club στο Τσέλσι, που ήταν το γυμναστήριο στο οποίο πήγαινε τακτικά.

Αυτό το φούτερ τώρα βγαίνει σε δημοπρασία και οι οπαδοί της μάλλον θα χαρούν ιδιαίτερα όταν το μάθουν, καθώς αποτελεί κομμάτι από τις πιο γνωστές της εμφανίσεις. Έχετε διαβάσει για τον έρωτα της Diana με τον σωματοφύλακά της και το ειδύλλιο του Καρόλου με την αδερφή της;

Πρόκειται για ένα φούτερ που της προσφέρθηκε από τον Sir Richard Branson στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τώρα πωλείται σε δημοπρασία με τις προσφορές να ανέρχονται ήδη στα 7.000 ευρώ.

Λίγους μήνες πριν τον τραγικό θάνατό της το 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδωσε το φούτερ στη στενή της φίλη και προσωπική trainer της, Jenni Rivett, μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: «Αγαπημένη μου Jenni, με πολύ αγάπη από την Diana».

Η Jenni Rivett αποκάλυψε ότι: «Αυτή είναι η πιο πολυφορεμένη μπλούζα της από τις τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο».

Ενώ είπε χαρακτηριστικά:

«Ένιωθε ότι υπήρχαν πολύ πιο σημαντικά θέματα για να επικεντρωθεί ο κόσμος από τα ρούχα που εκείνη επέλεγε για το γυμναστήριο και ως εκ τούτου αποφάσισε ότι το να φοράει συνεχώς το φημισμένο Virgin φούτερ, θα ήταν ένας καλός τρόπος για να σταματήσει η φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λίγους μήνες πριν από τον πρόωρο θάνατό της με κάλεσε να μου πει ότι είχε αφήσει μερικά φούτερ για μένα. Μεταξύ αυτών, αυτό – το οποίο τώρα αποφάσισα να αποχωριστώ.»

Η ίδια με την συγκεκριμένη της δήλωση αποκάλυψε ότι ήταν μια έξυπνη τακτική για να αποτρέψει τους παπαράτσι να τραβήξουν νέες φωτογραφίες της!

Το φούτερ Virgin Atlantic της Νταϊάνα διαθέτει μια ρετρό εικόνα εμπνευσμένη από pin-up girls και το λογότυπο «Flying Lady» σχεδιασμένα από τον Περουβιανό ζωγράφο Alberto Vargas στη δεκαετία του 1930 και του 1940.

Δείτε φωτογραφία της πριγκίπισσας Dianna με το αγαπημένο της φούτερ που βγαίνει σε δημοπρασία:

Πριγκίπισσα Diana: Αποκάλυψη για το πολυφορεμένο της φούτερ! Γιατί το φορούσε συνεχώς;