Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;

Η σχέση που έληξε άδοξα από το παρελθόν!

Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;

Ο πρώην της Ελένης Χατζίδου πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν οι δυο τους; Στην δημοσιότητα το πρόσωπό του!

Το Youweekly.gr λοιπόν θα σας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της και στην πρώτη σχέση της που ήρθε στην δημοσιότητα! Ο πρώτος μεγάλος έρωτας της τραγουδίστριας που έγινε γνωστός στα social media ήταν αυτός με τον Γιώργο Τσούνη, τον ταξιτζή που της έκλεψε την καρδιά και αυτός ο μεγάλος έρωτας κράτησε 3,5 ολόκληρα χρόνια!

Ελένη Χατζίδου: Τα λόγια που της είπαν όταν άκουσαν το τραγούδι του Παντελίδη! Συγκινεί η αποκάλυψη για τα λεφτά...

Η σχέση αυτή όμως ναυάγησε καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου «Ένιωσα πως δεν άντεχε το επάγγελμά μου και πως είχε χάσει το χαμόγελό του. Τον ενοχλούσε το ότι ήμουν με ένα κινητό στο χέρι. Από εκεί που είχε τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ήταν δική μου απόφαση ο χωρισμός. Τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε άλλο και με έπνιγε κι εμένα αυτό. Δεν υπήρχε ευτυχία, είχε χαθεί η σπίθα".

Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;
Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;
Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;
Ελένη Χατζίδου: Ο πρώην της πριν τον Ετεοκλή, οδηγούσε ταξί! Γιατί χώρισαν;

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου αλλάζει το μωράκι τους! Η φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο!

Ο Ετεοκλής Παύλου αλλάζει το μωράκι τους με την Ελένη Χατζίδου και μας το αποκάλυψαν με μια φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο!

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και αυτό δεν κρύβεται. Καθημερινά ζει τις πιο όμορφες στιγμές του μαζί με την νεογέννητη κορούλα του.

Ελένη Χατζίδου: Έντυσε την κόρη της στα ροζ και μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά!

Πριν από λίγες ώρες, ο Ετεοκλής Παύλου μας έβαλε με μια φωτογραφία του στο Instagram στο παιδικό δωμάτιο της μικρής και μας έδειξε την πιο τρυφερή του στιγμή μαζί της.

Συγκεκριμένα, τους οι «Κου κου» του έκαναν δώρο μια μπλούζα που έγραφε «Μου αρέσει να αλλάζω πάνες» και θέλησε να μας δείξει σε πραγματικό χρόνο το "σύνθημα" αυτό.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου σπίτι παιδικό δωμάτιο

Ελένη Χατζίδου: Η μπέμπα είναι ίδια ο Ετεοκλής Παύλου! Το εξομολογήθηκε δημόσια!

Η μπέμπα της Ελένης Χατζίδου είναι ίδια ο Ετεοκλής Παύλου, το εξομολογήθηκε η ίδια η τραγουδίστρια δημόσια, στα social media.

Η χαρά της μετά την γέννηση της κορούλας της δεν περιγράφεται, καθώς η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Μέσα από το Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι σήμερα την ρώτησαν μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Ένας follower της την ρώτησε σε ποιον μοιάζει η κορούλα της και όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, είναι ίδια ο Ετεοκλής Παύλου.

Ελένη Χατζίδου

Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει μετά την γέννα.

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέα αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχτηκαν πρόταση που δέχτηκαν από το Open tv και θα τους δούμε στην τηλεόραση!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδό τους, καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χτες μέσα από το Πρωινό, έχουν ακόμη μια αφορμή για να χαίρονται. Τους έγινε πρόταση να πάρουν μέρος στο Just The Two Of Us.

Βέβαια, δεν ξέρουν ακόμη αν θα πουν το «ναι», διότι δεν μπορούν να λείπουν και οι δυο από το σπίτι, λόγω της κορούλας τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν!

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά και το ζευγάρι υιοθέτησε το πιο hot trend της διακόσμησης!

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα, μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάθε της post άλλωστε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους!

Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την αλλαγή που έκανε με τον Ετεοκλή Παύλου στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, άλλαξαν τα έπιπλα και όπως παρατηρούμε τα «έντυσαν» με ταπετσαρίες από μάρμαρο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης τους! Πώς θα την ονομάσουν; (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με έδειξαν το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης τους! Πώς θα ονομάσουν την μικρούλα;

Το ζευγάρι ετοίμασε βίντεο από το πώς έγινε το παιδικό δωμάτιο!

Την περασμένη Πέμπτη (5/9) η Ελένη Χατζίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της και την νεογέννητη κορούλα της, επέστρεψε στο σπίτι της!

Εκεί, ήταν όλα έτοιμα για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας το οποίο θα πάρει το όνομα Μελίνα-Δήμητρα!

Το ζευγάρι, μάλιστα, ετοίμασε και ένα βίντεο και το ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube προκειμένου να μας δείξει πώς είναι το δωμάτιο της κόρης τους!

Πραγματικά κουκλίστικο και σε ροζ αποχρώσεις!

Δείτε το!