Απίστευτη αλλαγή! Η δασκάλα από το "Καφέ της Χαράς" έβγαλε τα γυαλιά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος!

Με κοντά μαλλιά και πιο extreme

Απίστευτη αλλαγή! Η δασκάλα από το

Αυτή η αλλαγή από το "Καφέ της Χαράς" είναι απίστευτη. Η "δασκάλα" από την σειρά έβγαλε τα γυαλιά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος.

Όλοι θυμόμαστε την γεροντοκόρη δασκάλα από το Κολοκοτρωνίτσι, που είχε εμμονή με τον δήμαρχο του χωριού, μέχρι που τρελάθηκε και την έκλεισαν στο τρελοκομείο.

Μετά το τέλος της σειράς η ηθοποιός είδε μεγάλη επιτυχία και είναι πλέον από τις πιο επιτυχημένες του χώρου. Ο λόγος για την Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, η ίδια πλέον διατηρεί και το δικό της κανάλι στο Youtube.

Βυθισμένος στο πένθος ηθοποιός του «Καφέ της χαράς»! Πέθανε ο «αδερφός» του!

Η σήμερα εμφάνιση της δεν έχει καμία σχέση με το τότε. Η "δασκάλα" έχει βγάλει τα γυαλικά, έχει κόψει τα μαλλιά της και είναι πιο...extreme.

Καφέ της Χαράς Δασκάλα

Καφέ της Χαράς Δασκάλα

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....

Η «Γωγώ» από το Καφέ της Χαράς παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του και θα συμφωνήσετε ότι είναι ωραιότερος και απ’ τον Μπίλυ!

Η Ελένη Λιάσκα είναι στα καλύτερά της και παντρεμένη με ένας εξαιρετικά γοητευτικό άνδρα. Η είδηση πως η τηλεοπτική Γωγώ από το Καφέ της Χαράς μένει εκτός «Καφέ» δυσαρέστησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελένη Λιάσκα, όμως, δεν έχει τον παραμικρό λόγο να στεναχωριέται καθώς διανύει μία από τι ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Η ίδια ζει μόνιμα στην Ρωσία, έχοντας αποκτήσει τη δική της οικογένεια τον γοητευτικό Σεργκέι, τον οποίο επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καφέ της Χαράς: Ο «Περίανδρος» έχει κόρη και μάλιστα πασίγνωστη! Δείτε το πρόσωπό της!

Πρόκειται για έναν μελαχρινό άνδρα που μόνο απαρατήρητος δεν περνά τον οποίο το Dailymedia.gr σας παρουσιάζει ευθύς αμέσως.

Αν δεν είναι αυτό ένα υπέροχο ζευγάρι τότε ποιο;

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το «Καφέ της Χαράς» και μπορείτε να δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, ή αλλιώς «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς», μερικούς μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της, μιλά για πρώτη φορά για το θέμα.

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά»

Καφέ της χαράς: Ο γιος της «Χαράς» και εκείνη μοιάζουν σαν δίδυμοι! «Τρομάξαμε» όταν είδαμε φωτογραφία...

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το σημείο; «Κανείς δεν ξέρει. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει», απάντησε η Σοφία Μουτίδου, που γνωρίσαμε ως «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς».


Και δήλωσε για τον πρώην άντρα της: «Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;». Δείτε το πρόσωπό του, όπως δημοσιεύτηκε στο Iefimerida:

Συγκλονίζει η «Αγλαΐα» από το Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπο του άντρα της που αυτοκτόνησε!

Αδιανόητο! Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της «Σταυρούλας» από το «Καφέ της Χαράς»! Τον θυμάστε;

Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της «Σταυρούλας» από τη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Τον θυμάστε; Την απάτησε και χώρισαν! Αδιανόητο!

Η Τζόυς Ευείδη καλεσμένη το 2012 στο «Μες στην Καλή Χαρά» άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και που την έκανε να καταλάβει τι σημαίνει η φράση «ενός κακού μύρια έπονται».

Η ηθοποιός όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν είχε μια μακροχρόνια σχέση 14 χρόνων η οποία έληξε άδοξα την περίοδο που έχασε και τους δυο γονείς της. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε η ηθοποιός η σχέση αυτή δεν έληξε από δική της πρωτοβουλία απεναντίας χώρισε όταν ο σύντροφός της, της είπε πως διατηρεί σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Αδιανόητο! Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον!

«Ήταν το διάστημα που βίωνα μια μεγάλη στεναχώρια με τους γονείς μου, γιατί είχαν πρόβλημα υγείας και τους έχανα και τους δύο, δεν άντεξε ο άνθρωπος. Ήμουν μια τρελή, έτρεχα στα νοσοκομεία, στην παράσταση, δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είχα περίεργη συμπεριφορά..» « Απορώ που τον δικαιολογείς τόσο πολύ...» σχολίασε ο Βασίλης Δρυμούσης και η Ναταλία Γερμανού συμφώνησε: « Λίγη ευαισθησία να έχεις δεν εγκαταλείπεις τον άλλο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, τον στηρίζεις...» « Εντάξει...» απάντησε η Τζόυς Ευείδη. «Κανείς δεν είναι κανενός, κανείς δεν είναι δικός σου για πάντα και κάποια στιγμή κάτι του τη βαράει του άλλου και φεύγει από δίπλα σου».

Αδιανόητο! Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της «Σταυρούλας» από το «Καφέ της Χαράς»! Τον θυμάστε;

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι τα πάντα στη ζωή της τα αντιμετωπίζει με χιούμορ και ότι η ενασχόληση της με το θέατρο και ειδικά με την κωμωδία ήταν λυτρωτική. « Τότε ήμουν στις πρόβες για την παράσταση, «"Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" και δεν το συζητώ ήταν λυτρωτικό... με βοήθησε πολύ να εκτονωθώ και να διαχειριστώ όσα μου συνέβαιναν, ήταν λυτρωτικό...» «Το χιούμορ σώζει.. εγώ και με το αλτσχάιμερ της μαμάς μου προσπαθούσα να κάνω πλάκα, δεν γνώριζε τον πατέρα μου, θυμάμαι, και της έλεγα: « Σου αρέσει ο κύριος ;» « Ναι, μου αρέσει πολύ...» απαντούσε και έλεγα στον πατέρα μου : « Άντε όρμα... ελεύθερο είναι το γκομενάκι...».