Sin Boy: «Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια πριν γίνει γνωστός με το «Mama»!

Η εξομολόγηση που είχε σοκάρει!

Sin Boy: «Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια πριν γίνει γνωστός με το «Mama»!

«Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είχε αποκαλύψει ο Sin Boy για τα δύσκολα παιδικά χρόνια πριν γίνει γνωστό με τον τραγούδι «Mama».

Ο 25χρονος τραγουδιστής ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε γίνει viral με το συγκεκριμένο κομμάτια είχε μιλήσει στο «The 2night show».

Λίγο πριν γίνει ο μεγάλος ντόρος μέσω Instagram με τις αναρτήσεις του για του Illuminati και πολλά άλλα πρόσωπα, είχε μιλήσει στην εκπομπή για τα όσα έχει ζήσει.

«Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

Sin Boy: "Εξαφανισμένος" ο τραγουδιστής του «Mama» μετά τους φόβους ότι θα τον σκοτώσουν!

"Εξαφανισμένος" είναι ο Sin Boy μετά τους φόβους ότι θα τον σκοτώσουν. Ο ράπερ τραγουδιστής μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί, έχει χαθεί από... προσώπου γης.

Πριν από σχεδόν ένα μηνά είχε γίνει μεγάλος ντόρος με το ξέσπασμα του στο Instagram για τους Illuminati, αλλά και το κράξιμο που έκανε σε τραγουδιστές, αλλά και στον Πρωθυπουργό της χώρας.

Sin Boy εξαφανισμένος mama

Ο Sin Boy μετά την μεγάλη επιτυχία που είδε με το τραγούδι «Mama» και το απίστευτο ξέσπασμα του, είπε ότι φοβάται για την ζωή του και θα τον σκοτώσουν. Έτσι, πήρε την απόφαση να ακυρώσει όλες τις συναυλίες του, ενώ έχει να βγάλει εδώ και πολύ καιρό καινούριο κομμάτι.

Sin Boy - Παντελίδης: Εξελίξεις μετά την ασεβή ανάρτηση! Η κίνηση της οικογένειας που θα συζητηθεί!

Μάλιστα, κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ και στη ζωή του, αλλά και στο Instagram, καθώς δεν κάνει πλέον συχνές αναρτήσεις με αποτέλεσμα να έχει "εξαφανιστεί" από το χώρο.

Sin Boy εξαφανισμένος mama

Sin Boy: Δείτε για πρώτη φορά την σχέση του! Έχει αέρα από... «Mama»!

Δείτε για πρώτη φορά την σχέση του Sin Boy! Έχει αέρα από... «Mama» και σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους!

Ο Sin Boy παρά τη μεγάλη του προβολή στα social media φροντίζει να προστατεύει τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος κρατώντας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό συμβαίνει και με την κοπέλα του, ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο τραγουδιστής έφτασε σε επίπεδα διασημότητας που δεν τα περίμενε κανείς.

Αθηνά Παντελίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον Sin Boy! Αποκαλύπτει αν πήρε άδεια τελικά για το τραγούδι του Παντελίδη!

Σε παλιά του insta stories και βίντεο που ανέβαζε συμμετείχαν κάποια από τα στενά του πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η κοπέλα του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο Sin Boy αποφασίζει να της κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου, η οποία κατέληξε σε… φάρσα.

Η κοπέλα, από τις ελάχιστες πληροφορίες που δίνονται στο βίντεο, λέγεται Δέσποινα, είναι ένα εντυπωσιακό ξανθό κορίτσι που φαίνεται ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον τραγουδιστή, από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, αφού στο βίντεο του 2016 ο ίδιος αναφέρει ότι είναι μαζί της 2 χρόνια.